Rüyada Hayalet Görmek

Rüyada hayalet görmek, kötü işe yorumlanmaz, görülen hayalet iyiyse talihli bir olaydır. Rüyada hayalet görmek, korku ile yorumlanır.

Ayrıca bkz: Hayal, Canavar 

Rüyasında korkunç bir hayaletle karşılaştığını görmek, bir işi yapmaktan çekindiğinize; hayaletle konuşmak, düşündüğünüz işi yaparsanız onu başaracağınıza işarettir.

Rüyada hayaleti kaçarken kovaladığını görmek, elinize geçen bir fırsatı kaçırdığınıza işarettir.

Hayalet

“Rüyada Hayalet Görmek” üzerine 9 yorum

  1. Ben rüyamda ailemden eşim ben ve annem bir yerdeyiz. Eşim bir apartmanda, içeri de onu bekliyoruz. İçeriden üç küçük çocuk çıkıyor, “Abi içeride hayalet var” diyorlar. Kapıya yöneldiğimde hanımı görüyorum, korkmuş, koşuyor ama arada kapı var, o kapıyı açamıyorum bir türlü. Hayaletler beliriyor. Bana “Seni öldüreceğiz” falan diyorlar. Ben elime ne geçtiyse kapının camını kırmak için atıyorum. Annem beni uyarıyor, dua oku diye. Okur okumaz kayboluyorlar, kapı açılıyor, cam kırılıyor. Bu rüyayı yorumlarsanız sevinirim. Şimdiden teşekkür ederim.

  2. Selamünaleyküm. Hayırlı bir iş için istişare uykusuna yattım ve rüyamda yarısı boş bir evde çok küçük bir bulut şeklinde bir hayaleti yakalamaya çalıştım. Beyaz renkliydi. Buradan ne anlam çıkar acaba?

  3. Selam. Ben rüyamda bir hayalet görüyorum fakat gözümle değil, hissederek. Cama kalemle yazı yazıyor, beni uyarmaya çalışıyor gibi fakat ne yazdığını anlayamıyorum. Başka bir dilde yazıyor. Bir türlü anlaşamıyoruz. Kapının zili çalıyor. Hayalet beni kapıya göndermemek için her şeyi yapıyor. Üzerime saksı düşürüyor, kapıyı açmayayım diye dikkatimi çekmeye çalışıyor. Hatta bir ara elbisemden bile tuttuğunu hissediyorum. Neyse ben tabi ki kapıyı açıyorum. İki tane kadın yaşlı, kötü bakışlı, bir şeyler söyleyip gidiyorlar. İçeri giriyorum. Benim hayalet geri çekiyor beni. Birde ne göreyim, odanın ortasındaki tülün öbür tarafı hayalet dolu ve bana görünüyorlar. Sanki beni bekliyorlar. Perdeyi geçsem işim bitecekmiş gibi ve benim hayaletin meğer bana yardım eden iyi bir hayalet olduğunu anlıyorum ve ürpertiyle uyandım. Rüyamı yorumlarsanız memnun olurum. Saygılarımla.

  4. Rüyamda 2 katlı bir köşkteyim ve burası iş yeriymiş. 4 tane elma yıkıyorum 3 ü kırmızı, biri sarı. Yıkadıktan sonra sarı elma ruh ya da hayalet tarafından alınıyor. “Yeme” sesini duyuyorum. Her yerde olduklarını hissettim ve uyandım… Tabirini yaparsanız çok sevineceğim. Şimdiden teşekkürler…

  5. Merhaba, ben rüyamda hiç bilmediğim bir evin içindeyim tavanında renkli ışık saçan bir balık geziniyordu yakalamaya çalışıyordum. Bir deste yabancı para vardı elimde eşimle tartışıyordum. Yorumlayamadım siz yorumlar mısınız rica etsem?

  6. Ben rüyada üç erkek, bir kadın hayaleti gördüm ve terk edilmiş mahalle büyüklüğünde çok sayıda evler vardı ve terk edilmiş lokantada bana yemek ve salata ikram ettiler. Salatayı yedim ve o terk edilmiş evlerin olduğu araziyi ben satın alacakmışım, ondan oradaymışım. Yorum yapabilir misiniz?

  7. Rüyamda kurbağalar sürekli önüme çıkıyor, onları en son bir evde yakalamaya çalışıyoruz, zıplayarak sürekli kaçıyorlardı.

  8. rüyamda birinin evindeyiz ev çok küçük arkadaşım ve ben varız ordaki duvarda kapıyı açmamız söyleniyo kapıyı açıyoruz içinde bir beşik var çok kötü bir oda bayadır kapısı açılmamış içinden korkunç bir ruh çıkıyo ve bizi kovalamaya başlıyor biz evin içinden bir yerede çıkamıyoruz ruh siz benimsiniz diyor ve bizi yakalıyo rüya 4 kez tekrar başa sarıyo ve yine aynı sahneleri yaşıyoruz size zahmet yorumlarmısınz

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir