Rüyada Hela Görmek

Rüyada hela görmek, rüya sahibinin hane içerisine işaret eder. Rüya sahibinin aile içinde yaşadığı tatsız olayların bulunduğuna işarettir. Rüya sahibine tatsızlık, üzüntü ve keder anlamına gelir. Bunun için rüyayı gören kişinin hane içinde ok fazla münakaşaya girmemesini delalet eder.

Ayrıca şu rüya tabiri ve yorumlara bakınız: El Yıkamak, Banyo

Rüyada hela görmek tabiri, kötü ve olumsuz haberler ile haksız kazanç ile tatsızlık ve mutsuzluk ile yorumlanır. Kişinin hayatını idame ettirebilmesi için güç bela çalışmasına delalet eder. Rüya sahibinin olumsuz bir ruh hali içerisinde bulunmasına delalettir. Hem kendini hem aile bireylerini etki edecek olumsuz haberlere delalet eder. Bu helanın temiz olması, rüya sahibinin temiz bir aile yapısı olduğuna işarettir. Hayırlı eş, güvenilir koca, temiz hanıma işarettir. Tutumlu ve tasarruf yapabilen bir eşe delalettir.

Rüyada Helaya (Tuvalete) Girdiğini Görmek 

Rüyada helaya (tuvalete) girdiğini görmek, kişinin ailesine yönelik işler yapacağına işarettir. Aile bireylerinin mutluluğu için çalışmaya delalettir. Aile üyelerinden herhangi birinin müşkül durumunu çözmeye işarettir. Aile yapısında meydana gelen tatsızlıkları, huzursuzlukları arabulucu yöntemi ile çözümlemeye işarettir.

Rüyada Tuvalet Taştığını Görmek 

Rüyada tuvalet taştığını görmek, sanılanın aksine hayırlı haberler ile yorulur. Bu rüyayı gören kişi erkek ise ve evli ise eşinin hamile olduğuna işarettir. Rüya sahibinin kadın olması ve evli olması halinde kendisinin hamile olduğuna işarettir. Rüya sahibi yaşlı ise, evde yardımcı olacak birinin olacağına, temiz ve hoşgörülü bir yardımcıya, hizmetçiye işarettir. Rüyayı gören kişinin bekar olması halinde ise bu rüya bir yerde gelecek büyük bir kazanca ve maddiyata yorulur. Rüyada tuvalet taştığını görmek faziletleri rüya sahibinin bulunduğu imkanlara göre delalet eder. Zenginlik, şöhret, mal, mülk, toplu para kazanılması ve gelirin yüksek tutulmasına delalet eder. (Bkz: Tuvalet Yıkamak)

Rüyada Eski Hela (Tuvalet) Görmek 

Rüyada eski hela (tuvalet) görmek, kişinin malından bir kısmın gitmesi ile tabir olur. Anlaşmazlık, tartışma, para kaybı ve hastalık ile yorumlanır. Kötü bir eş, hayırsız çocuklara delalet eder. Rüya sahibinin iç sıkıntı yaşamasına ve bu sıkıntılardan kurtulmak için bir çıkar yol aramasına işaret eder. Parasızlık, maddi kayıp, küçülme ve eksilme anlamına gelir. Rüyayı gören kişinin ailesinden birinin borç içinde olmasına alamettir. Rüya sahibinin elinden bir şey gelmemesine ve ailesine yardım edecek kuvveti bulamamasına işarettir.

Rüyada Kirli Tuvalet Görmek 

Rüyada kirli tuvalet görmek, hane içi temizliğe önem vermeyen bir eşe delalettir. Kirli ve pasaklı bir ev hanımına işarettir. Saygısızlık ve huzursuz bir yuvaya işarettir. bu rüyayı gören kişinin hanesi ile alakalı önlemlerini alması gerekir diye yorulur. Bu nedenle hayırlı kapılara çevrilmesi için rüya sahibinin çok çalışacağına işarettir. Rüya sahibinin olumsuzluklar içerisinde bir hayatına işarettir. Hayırsız eş, hayırsız çocuk, kirli ve dağınık bir eve işarettir. (Bkz. Kir (Pislik))

Rüyada kirli tuvalet görmek ne demek: Evin bereketinin kaçmasına alamettir. Eşten sonra kalkan hanıma eşine değer vermeyen hanıma işarettir. Hane içi huzursuzluklara ve tartışmalara açık bir ortama işarettir. Tuvalet ne kadar eski ise huzursuzluk da o kadar büyüktür şeklinde yorulur. Ayrıca tuvaletin eski olması kadar kırık taşları var ise, bu taşların büyüklüğü aile içindeki çatırdamaların işaretidir. (Bkz: Kaka, Çiş Yapmak)

Rüyada İçi Pislik Dolu Tuvalet Görmek 

Rüyada içi pislik dolu tuvalet görmek, zenginlik ile yorulur. Kişinin aniden büyük bir servete konacağına işarettir. Pislik ne ölçüde çok ise o oranda paraya tekabül eder. Hatta kişinin ayaklarının da bu rüyada pisliğe batması ile birlikte her yerden para akışı gelecek bir haneye işarettir. Rüya sahibinin zengin olmasına, hayırlı bir kazanç ile yatırım yapmasına alamettir. Çalışma yolu ile değil daha çok miras, doğru yatırım yapma ve kar elde etme tarzında emeksiz bir hayırlı kazanç ile tabir olur. (Bkz. Dışkı)

Hela

“Rüyada Hela Görmek” üzerine 4 yorum

  1. Rüyamda bir binanın ikinci ya da üçüncü katındayım. Sigara içmek için balkona çıkıyorum. Sözde balkon kayalardan yapılmış, ben de yukarıya tırmanıyorum ve bir pencere görüyorum.  Oradan içeriye baktığım zaman yatakta yatan iki yaşlı insan görüyorum. Saçları kırlaşmış ve yüzleri hastalıklı ama beyaz tenliler, sözde bulaşıcı hastalık veba gibi. Onları görünce korkuyorum kendi kendime diyorum ki insanları buralarda saklı tutuyorlar derken orda çalışanlardan birisi herhalde beni görüyor. Ben de korkuyorum ve o yükseklikten aşağı doğru düşüyorum ama dengemi tutarak aşağı doğru ayaklarımla iniyor ve tuvalete giriyorum. Kadın oturuyor sözde tuvalete girenlerden para alıyor ben de cebimden bir sürü bozuk paraları kadının eline veriyorum ama işin tuhafı kadını tanıyorum. Bizim arka binada oturan yaşlı teyze. Hayırla gitsin.

  2. Sorunlu bir evliliği olan bir erkekle beraberim rüyamda onun evine gidiyorum karısı söylediğinden daha genç ve güzelmiş, onların evinde sürekli tuvalete gidip küçük abdestimi yapıyorum. Bu arada da bana yalan söylediği için içimden ona kızıyorum. Ama karısı da yemek vs. hazırlıyor. Bu rüyayı bana yorumlarsanız çok mutlu olurum. Şimdiden teşekkürler.

  3. Tuvalete giriyorum her taraf dışkı içinde tuvaletten çıkmak istiyorum ama dışarda biri olduğunu fark ediyorum benim pislediğimi düşünecek diye tuvaleti kürekle dışkıları alıyorum deliye boşaltıyorum tuvalet taşıyor bu seferde deliyi boruyla karıştırıp açmaya çalışıyorum ve uyandım.

  4. Eski bir hela içi pislik dolu etrafında taşlar var. Taşları almaya çalışıyorum içine düşüp tıkamasın diye sapsarı büyük abdest doluydu.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir