Rüyada Hırka Görmek

Rüyada hırka görmek, çalışma hayatınıza olan bağlılığınızı simgeler. İşinizi her konunun üzerinde tuttuğunuz anlamına gelir. Bu bağlılık sayesinde de önümüzdeki günlerde işlerinizin hep yolunda gideceğine ve ilerlemeler kaydedeceğinize işarettir.

Rüyada yün ve pamuktan yapılmış hırka görmek, dünya ve ahiret hayırlarına; ipek hırka, şüpheli kazanca delalet eder. Hırka güzel ve sağlam ise işte başarı ve kısmettir. Çok süslü bir hırka ise zenginlik ve yüksek mevkidir.

Ayrıca şu rüya tabiri ve yorumlara bakınız: Aba 

Rüyada hırka görmek, yeni bir işle veya parayla yorumlanır.

Bir başka rivayete göre de: Rüyada hırka görmek tabiri, maddi ve manevi ferahlığa ve elde edilecek mala işaret eder.

Rüyada Hırka Giymek

Rüyada hırka giymek, birtakım güzel olayların ve haberlerin müjdeleyicisidir. Hayırlı bir eşe sahip olduğunuza ya da olacağınıza yorulur. 

Rüyanızda yeni bir hırka giydiğini görmek, işinizde ilerleyeceğinize veya yeni bir işe gireceğinize delalet eder. İş hayatınızda bol kazançlar elde edeceğiniz anlamına gelir.

Rüyada üzerinizdeki hırkayı çıkarıp başka birisine giydirdiğini görmek, işinizden ayrılacağınıza ve yerinize başka birinin atanacağına delalet eder.

Rüyada Beyaz Hırka Giymek

Rüyada beyaz hırka giymek, aile içinde yaşanan gerginliklerin yavaş yavaş son bulacağına yorulur. Kazancınızı arttırabilmek için alternatif arayışlara gireceğinize işarettir. Olumsuz olarak da işlerinizin kısa bir süreliğine aksayacağı şeklinde tabir edilir. (Bkz. Beyaz)

Rüyada Yeşil Hırka Görmek

Rüyada yeşil hırka görmek, yaşanan hareketli günlerin, yerini düzene ve sıradanlığa bırakacağının habercisi olarak görülür. Planladığınız çoğu şeyi gerçekleştirecek imkanlara ulaşacağınıza alamet eder. 

Rüyada Kırmızı Hırka Giymek

Rüyada kırmızı hırka giymek görmek, yakın zamanda korkuların yerini güvene bırakacağına yorulur. Bu rüyayı gördüğünüzde, endişe duyduğunuz durumların sonuçlarını olumlu şekilde alırsınız. Özgüveniniz yerine gelir ve bu sayede bir süredir hazır olmadığınız ikili ilişkilere girmeye yönelirsiniz. 

Rüyada Siyah Hırka Görmek

Rüyada siyah hırka görmek, yakın zamanda birtakım sebeplerden dolayı hanenizden ve ailenizden uzak bir yere gideceğinize işaret eder. Sonrasında hasret çekeceğinize ve üzüleceğinize delalettir. Bu sebepleri ortadan kaldırıp eski düzeninize dönebilmek için uğraş vereceğinize yorulur. Olumlu olarak ise çalışma hayatınızda terfi alabileceğinize yorulur. (Bkz. Siyah Renk)

Rüyada Mavi Hırka Görmek/Giymek

Rüyada mavi hırka görmek, yaptığınız işte usta olacağınız manasına gelir. Hem maddi hem de manevi anlamda huzurlu olacağınıza ve uzun süreler bu şekilde yaşayacağınıza işaret eder. Mavi renk mutluluk simgesi olarak görülür. Eğer rüyada mavi hırka giydiğinizi gördüyseniz, hayatınızda sıkıntılı giden durumların bir anda olumluya döneceğine ve her şeyin düzeleceğine işaret eder. (Bkz. Mavi)

Rüyada Pembe Hırka Görmek

Rüyada pembe hırka görmek, önümüzdeki günlerde bir cemiyet daveti için aile bireyleriyle bir araya geleceğinizin habercisidir. Birbirinize destek olacağınız, aile saadeti yaşayacağınız anlamına gelir. Aynı zamanda bu rüya evlenecek bir çiftin aralarını yaparak hayra vesile olacağınızı gösterir. (Bkz. Pembe)

Rüyada Örgü Hırka Görmek

Rüyada örgü hırka görmek, hane içinde huzursuzluğun yayılacağına delalet eder. Beklenmeyen birinin bir sırrının ortaya çıkacağına ve herkesin şaşkınlığa uğrayacağına işarettir. Bu sırla birlikte bazı kişilerin aralarındaki bağların kopacağına ve birtakım tartışmaların gerçekleşeceğine yorulur. (Bkz. Örgü Örmek)

Rüyada Hırka Satın Almak

Olumlu rüyalardan biri olan rüyada hırka satın almak, ömrünüzün geri kalanında geçim sıkıntısı yaşamayacağınıza alamet eder. Kazancınızın hep yerinde olacağına hatta git gide artacağına yorulur. Bu kazancı elde edebilmeniz için en büyük desteğin aileniz tarafından geleceği bilinir.

Rüyada çarşıdan yeni bir hırka satın aldığınızı görmek, bir mal sahibi olacağınıza delildir.

Rüyada Hırka Kaybetmek

Rüyada hırka kaybetmek görmek, yakın gördüğünüz kişilerle aranızda büyük anlaşmazlıklar çıkacağına işarettir. Çevreniz tarafından yanlış bulunacak davranışlar sergileyeceğiniz anlamına gelir. Sonrasında yeni kararlarla her şeyi yoluna sokacağınız günler gelecektir.

Rüyada Birine Hırka Vermek

Rüyada birine hırka vermek, yakın zamanda felaketlerle karşılacağınıza işarettir. Ancak bu felaketleri hiç etkilenmeden atlatırsınız. Ortaya çıkan zararların da kolay şekilde telafi edileceğine delalettir. 

Rüyada Uzun Hırka Giymek

Rüyada uzun hırka giymek görmek, hayatınızda biri varsa o kişiyle evlilik yolunda ilerleyeceğinizi müjdeler. Önü açık bir meslekte yürüyerek hem kendinizi hem de ailenizi rahat bir yaşama kavuşturacağınıza işaret eder. Hayırlı bir rüya olarak yorumlanır.

Rüyada Lacivert Hırka Giymek

Rüyada lacivert hırka giymek, kariyeriniz hakkında yanlış kararlar alacağınıza delalet eder. Sonrasında doğru karara yönelerek hayatınızı düzenleyeceğinize ve mutlu bir yaşam süreceğinize yorulur. Hane içindeki ufak sorunların bile tam anlamıyla halledileceğine işarettir.

Hırka

“Rüyada Hırka Görmek” üzerine 3 yorum

  1. Rüyada cedde verdiler elime. Aldım hırka oldu. Bana giydirdiler. Bu nasıl yorumlanır?

  2. Rüyamda hırka giymiyordum. Hırka dikiyordum 2 tane. Bu nasıl yorumlanabilir sizce? Hiçbir sitede tabirini bulamadım.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir