ARAMA
Rüyanızda gördüğünüz en belirgin nesneleri arayınız.

Alfabetik Rüya Tabirleri




 

Rüyada Hırsız / hırsızlık Görmek

Düzenbaza, kötü ahlaklı, dedikoducu kimseye, kaçamak olarak söz dinleyen kimseye, yetişkin kız için dünürcüye, talebe için ilme, Hırsız bazen misafire, hastalanmaya, Hırsızın hasta bulunan evden bir şey alıp götürmesi hastanın vefatına, bir şey çalmadan gitmesi hastanın iyileşmesine; Tanınmayan hırsız Azrail Aleyhisselam'a; bilinen hırsız, kişiden ilim, sanat yahut bir mesele öğrenmek isteyen kimseye, Salih kimseler için hırsız hayırlı haber ve gelişmelere, fasıklar için çirkin işlere, Kendisinin hırsızlık yapması kişinin evine hırsız girmesine; gizlenen bir şeyi çalmak faiz yemeye yahut zina işlemeye delalet eder. (Ayrıca Bakınız; Dolandırıcı.)

Hırsız / hırsızlık rüya tabiri hakkında sormak istediklerinizi, eleştirilerinizi ve yorumlarınızı aşağıdaki yorum bölümümüzden yazabilirsiniz.

13
58
Rüya Tabirini Arkadaşınıza Gönderebilirsiniz:

Kimden:

Email

Kime:

Email

Yorum ekleyin, soru sorun:

Adınız veya Rumuzunuz:

Email Adresiniz (Kesinlikle Gizli Kalacaktır):

Persephone

Ben öğrenciyim. Rüyada talebe görmek için ölüm diyor ama bizde hasta kimse yok. Bende bir beş gün önce "Allah'ım canımı alda kurtulayım!" diye dua ettim. Acaba ben mi gidiciyim?

01.07.2013 09:00:13

Nuray

Öyle de dua edilir mi? :DDDDDDD

20.07.2013 10:01:22

Ruyacıyım

Ben iki akşamdır kötü rüyalar görüyorum. İlk rüyamda yılan ve yılanların yavruladığını ve her yerde yılan gördüm, özellikle sarı yılan. İkincisi de hırsızlık yaptım. Yani bulduğum parayı aldım ya çok kötü hissediyorum kendimi iyice paranoyak mı oldum niye diye düşünüyorum. Aman stres yaptım.

06.08.2013 08:55:59

David L.

Hocam ben rüyamda bir hırsız gördüm. Herif kağıtları kitapları çalıyordu. Ben de peşinden gittim, kitaplarımı kurtardım ama Fizik kitabı hariç. En son bu adam beni odaya sıkıştırdı, orada uyandım.

07.08.2013 10:31:51

BURASI1716

Merhaba rüyamda kendi evimdeyim ve evimin arka bahçesine hırsız gelmiş. Erkek arkadaşım da ben de imiş o fark etti ve bir bayan yokuş (Evimin arka tarafı yokuş değil ama rüyada öyleymiş.) aşağı koşmaya başladı. Erkek arkadaşım peşinden gitti ama yakalayamadı ve geriye küçük erkek bir bebekle geldi. “Kadın bebeği bırakmak için geldi” dedi ve ben uyandım. Benim için hem şaşırtıcı hem de tuhaf bir rüya idi. Teşekkür ederim yorumlarsanız.

24.08.2013 20:31:39

Terentio

Ben iki gün öne bir rüya gördüm. Rüyamda ağabeyimle birlikte bir evdeydik ve evde bir laptop vardı. Ağabeyimle birlikte onu çaldık ve tam evden çıkarken yakalandık. Nasıl oldu bilmiyorum ama bir anda olduğumuz yerden 1 metre öteye sıçradık sonra da uyandım. Bunun anlamı nedir, bilen varsa lütfen yazabilir mi?

02.10.2013 22:19:36

Fatih

Ben öğrenciyim ve öğrenci evime hırsız girdiğini görüyorum ama yüzünü seçemiyorum. Evde bazı arkadaşlarımın eşyasını çaldığını görüyorum ama benim bilgisayarımı çalmadığını, sadece zarar verdiğini, çizdiğini ve üzerine yazılar yazdığını görüyorum. Sizce bu rüyanın anlamı nedir?

22.11.2013 17:39:41

Emre59

24 yaşındayım, ismim emre. İçinde hayvanlarımızın olduğu ahırımız var. Hırsızları ahıra girerken görüyorum ve bağırdıktan sonra yanlarına gidip biraz konuşuyoruz sonra gidiyorlar. Aynı gün içinde yine bu sefer ahırdan ineklerin bağırmasını duyup cama çıkıyorum. Hırsız da bağırıyordu, ahırın içinde kendi kendine. Sabah saat 7.30 da ben de bağırarak kalktım. Yorumunuz için şimdiden teşekkür ederim.

11.12.2013 07:46:14

Kukimatoo

Rüyamda ailemle birlikte bir otelde kalıyorduk, içeri girdiğimde otel odasına hırsız girdiğini anlıyorum. Balkona baktığımda hırsızın balkonda olduğunu görüyorum. Beni görünce balkondan (3.kat) atlayıp kaçıyor. Sırtındaki çuvalda elbiselerimin ve kemerimin olduğunu görüyorum. Otel güvenliğini uyarmak için bağırmaya çalışıyorum ancak sesim çıkmıyor. Yorumlar mısınız?

06.06.2014 16:44:13

Zeki Ak

Rüyamda birisine çok kızıyorum adeta öldürmek istiyorum ve ona doğru yol alırken bir bisiklet çalıyorum sonra da çok pişman oluyorum ve karakola götürmeyi düşünüyorum ama bir türlü cesaret edemiyorum.

21.09.2014 14:14:35


Rüya Bilgileri

Rüya nedir?
Rüya Temel Bilgiler
Rüya Kaç Saniye Sürer?
Rüya Kayıt Edilebilir mi?
Rüya Görme Halleri
Rüya ve Buluşlar
Rüyalar ile ilgili Özlü Sözler
Bilinçaltı ve Rüya
 


Rüya Yorumlama

Rüya ile Amel Edilir mi?
Rüya ve İslamiyet
Kuran'da Rüya
İstihare Nedir?
Rüya Türleri
Temel Rüyalar
Yararlı notlar
Ünlü Düşünürlerin Yorumları


Uyku Bilgileri

Uyku nedir?
Uykusuz Kalmanın Doğurduğu Sonuçlar
Ne Kadar Uykuya İhtiyaç Var?
Uyku Bozuklukları
Astral Seyahat Nedir?


Ortak Rüyalar

Rüyada Araba Görmek
Rüyada Bebek Görmek
Rüyada Deniz Görmek
Rüyada Diş Görmek
Rüyada Köpek Görmek
Rüyada Para Görmek
Rüyada Saç Görmek
Rüyada Yılan Görmek

     


Rüya Tabirleri 2006-2014 © MAN | iletişim | Google + | Twitter | Facebook