Rüyada Hunk Görmek

Hunk: Ölüyü tahnit etmede kullanılan madde.

Rüyada ölünün kefeni üzerine saçılan ve “hunk” diye isimlendirilen güzel kokulu şeyi görmek, gamlı kimse için ferahlığa, dini bozuk olan için tevbeye delalet eder. 

Ayrıca bkz: Ölü Görmek

Rüyada bu kokuyu satın almak için birinden yardım isterse, o kimse güzel bir mevkide insanları hayırla anan birisinden yardım talep eder. Üzüntü ve sıkıntılı zamanlarında ona iltica eder. Eğer bir kimse, bir ölüye hunk satın alması için birisinden yardımda bulunursa, o kimse dini bozuk bir insan hakkında kötü söz söylemesine, din ve dünyada bozukluğundan dolayı, ona nasihat etmesine yahut fakirliğini götürecek ve onu mihnetten kurtaracak bir şeyi başkasından istemesine delalet eder. Çünkü ölüm, dinin bozukluğu yahut hapis ya da büyük günahtır. 

Rüyada hunk görmek ise ölünün kötü kokusunu giderir. Rüyada, misk ve anberin karışmasından meydana gelen koku ve kafür gibi güzel kokuları görmek, güzel isim ve güzel mesihtir. Ölünün hunku onun güzel bir sekilde övülmesine ve kötülüklerden tezkiye edilmesine delalet eder. Bazen de bu rüya, mükafat ve teşekkür ve şöhret ümit etmeksizin iyilik etmeye delalet eder.

Hunk

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir