Rüyada Husyeler Görmek

Husyeler, lezzet mahalli ve kıl bittiği yerdir. Bunları görmek, koca ile karıya, iki çocuk ve iki sanata yahut iki kapıcıya delalet eder. Bazen bu rüya, iki para kesesine yahut eşyanın iki dengesine sahih olan veliler üzerine delalet eder. 

Ayrıca bkz: Erkek, Haya / Testis, Cinsel Organlar

Rüyada husyelerinin kesildiğini veya onlara, kötü gördüğü ve hoşlanmadığı bir şeyin isabet ettiğini gören kimse, isabet eden şey miktarınca düşmanları onun üzerine galip gelir. Bazı tabirciler ise, “bunu görenin kız çocuğu olmaz, ancak erkek çocuğu olur” demişlerdir. Bazıları da, “diyetten olan bir mala varış olur.” diyor.

Rüyada husyelerinin büyük olduğunu, yahut kendi kuvvetlerinin fevkinde bir kuvvete sahip bulunduğunu gören kimse, her hususta muhafaza altında olur ve düşmanları onun için kötü bir tül yapamazlar. Bazıları ise, kız evladı çok olur, demişlerdir. Husyelerin düşmanlarının elinde gören kimseye, o nisbette düşmanları galip gelir ve muzaffer olurlar. Husyeler iki kız kardeş, iki kız, iki zevce yahut ana ve teyze gibi akraba kadınlara delalet eder.

Rüyada husyelerde bir şey hasıl olduğunu görmek, onlarda da aynı şeyin hasıl olmasıdır. Husyelerinin kesildiğini gören kimsenin yanında iki hasta varsa ikisi de vefat eder. İki hanımı varsa ikisi de ölür. Yahut onlardan ayrılır. Bu rüya mal üzerine de delalet eder. iki husyenin de kesildiğini görmek, kendisinden alınan iki bin, yahut ikiyüz ya da iki binle tabir edilir. Eğer kendisinden böyle bir şey alınmamışsa nesil kesilir, rızık darlaşır ve Allah’ın nimetleri o kimseden kesilir. 

Rüyada husyelerinin sol taraftaki yumurtanın çıkarıldığını gören kimsenin çocuğu ölür ve bir daha çocuğu olmaz. Çünkü çocuk sol yumurtalardan meydana gelir. Sol yumurtayı kendi rızası ile hibe ettiğini ve çıkarıldığını gören kimsenin hayırsız bir çocuğu olur ve çocuk ondan başkasına nisbet olunur.

Rüyada husyelerinin büyüdüğünü gören kimsenin eline mal geçer ve o malı düşmanlarına hibe eder. Bazen de rüya sahibinden bir şey gider. Husyeler, çalışma ve harekete de delalet eder. Husye, insanın pijaması ve yastığı ile de tabir edilir. Eğer kadın, kendisinin husyelerinin var olduğunu görse, ikiz çocuk dünyaya getirir. Husyelerinin olmadığını yahut kesilmiş olduğunu gören, arslan ve tilki illetine müptela otur. Bazen de hanımını boşar yahut cariyesini satar veya evladını kaybeder. Yahut da heybesi, kesesi soyguna uğrar, mali alınır. Eğer mesleği ölçü ve tartı işleriyle meşgul olmak ise işleri durur. Evli ise hanımının velileri ve akrabaları kaybolur. Bazı kere de bu rüyayı görenin rütbesi alçaltılır.

Husyeler

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir