Rüyada İnsan Eti Yemek Görmek

Rüyasında bir insanın etinden yediğini gören, onun malından yer. Rüyasında kendi etini yediğini gören büyük mala, servete kavuşur.

Rüyada bir insanın etini istahla yediğini ve kopardığı yerlerden kan aktığını görmek, istemeden büyük servete sahip olur.

Rüyada asılmış, kesilmiş, boğulmuş gibi azaplara uğramış birinin etini yediğini görmek, onun malından elde etmeye delildir. Diğer bir ifadeye göre de ona galebe çalar ve zafer bulur.

İnsan Eti Yemek

“Rüyada İnsan Eti Yemek Görmek” üzerine 18 yorum

  1. Merhaba karım patronun verdiği kurban etiyle etli nohut yemeği yaptırmıştı. Normalde o yemeği yedik. Ben ise rüyamda o yemeği yerken, o etin patronları tarafından öldürülmüş bir insan eti olduğunu düşünüyorum ve yemeği yerken tiksinip yarıda bırakıyorum. Acaba nasıl yorumlarsınız? Saygılarımla.

  2. Merhaba, rüyamda ailemle ve kuzenimle sofradaydık. Büyük bir iştahla et ve pilav yiyordum. O sırada herkes dedikodu yapıyordu. Ben ise zengin olmaktan bahsediyordum. “Daha doymadım” dedim ve ablam tencereden et verdi. Bir baktım kanlı, az pişmiş insan kellesi. Bir parça aldım ve yedim. Sonra ama insan eti yenmez etik değil ve dinen de yasak diye bildiğim halde araştırmaya başladım. Tiksindim. Kafası kesilen kişiyi buldum. Güzel bir mankenmiş. Ona dua ettim. Bu nedir? Çok etkilendim.

  3. Rüyamda arkadaşım birini öldürüyordu ve ikimiz o insanı parçalıyorduk. Etten yiyip yemediğimi tam hatırlamıyorum. Yardımcı olursanız sevinirim. Teşekkürler.

  4. İş yerindeyiz. Mutfakta mesai arkadaşım insan eti pişiriyor. Biz yemiyoruz. Başka yemek yiyoruz. Ben iyi ki daha pişmedi de ben yemedim diye seviniyorum.

  5. Merhaba, vereceğiniz cevap için şimdiden teşekkürler. Rüyamda ablama misafirliğe gitmiştim. Savaş vardı, ne savaşı bilmiyorum ama rahattım nedense. Sonra bir baktım birini öldürüp, doğrayıp, yemek yapmaya başladılar. Korkuyla şaşırdım. Nedenini sorunca “Açlıktan” diyorlardı. Korkuyla oradan ayrılıp eve gitmeye başladım.

  6. Rüyamda eşimi öpüyorum ağzıma et parçası geliyor, bakıyorum eşimin yanağından kopmuş et parçası. Eti ağzımdan çıkarıyorum eşime kızıyorum “Bu ne ya, ne yaptın sen?” diyorum.

  7. Rüyamda kendi kolumu bedenimden ayırıp yiyordum ve ısırdıkça kan çıkıyordu kolumdan… Ne anlama geldiğini yazarsanız sevinirim… Şimdiden teşekkür ederim.

  8. Oğlum pişmiş sol ayağını yiyorum oğlum canlandı ne yapıyoruz dedi uyandım.

  9. Benim rüyamda beni yemeye çalışıyorlardı. Ayak parmaklarımdan başladılar bıçakla dilim dilim doğramaya… Ne kadar ikna etmeye çalışsam da başaramadım. Yorum istiyorum lütfen…

  10. Rüyamda pişmiş insan eti yedirmeye çalıştılar. Bir kaşık alınca tiksinip tükürüyorum yemeği. Ve anlıyorum insan eti olduğunu tiksintiden uyanıyorum. Yardımcı olursanız sevinirim!

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir