Rüyada İşemek Görmek

Bakınız; Abdest Bozmak, Tuvalet, Necaset, Sidik

Rüyanızda altınıza işediğinizi görmek, gelecekte iyi bir hayata kavuşacağınıza ve kazancınızın artacağına işarettir.

Rüyada bir tuvalette hiç ara vermeden işediğinizi ve sidiğinizin her tarafa taştığını görmek, rızkınızın çok bol olacağına ve hiçbir şekilde para darlığı çekmeyeceğinize işarettir.

Rüyada işemek görmek, hayırlı olmayan işler şeklinde tabir edilir. Sağlık sorunları yaşayacağınıza, aileniz ile aranızın açılacağına, kendinizi kavgalı ve huzursuz bir ortamda bulacağınıza işaret eder. Hayatınızda bazı can sıkıcı şeyler olacağını; evliyseniz eşinizle bekarsanız anne ve babanızla tartışma yaşayacağınızı delalet eder. 

Rüyada İşerken Üzerine Sıçraması 

Rüyada işerken üzerine sıçraması, iftira anlamına gelir. Hiç suçunuz yokken sizi yargılayacaklarını ve başkasının yaptığı suçlardan ve hatalardan sizi sorumlu tutacaklarını ifade eder. Rüyada işerken üzerine sıçramasını diğer kimselerin yaptığı hataların bedelini sizin ödeyeceğiniz anlamına gelir. 

Rüyada Ölünün İşemesi 

Rüyada ölünün işemesi, musibet ve uğursuzluk geleceğine işaret eder. Birtakım olaylardan dolayı başınızın belaya gireceğini ve girdiğiniz işte çok çalışıp özverili davranmanıza rağmen istediğiniz sonucu elde edemeyeceğinizi rivayet eder. Bu rüya, sizi zora ve sıkıntıya sokacak ve uzun süre belinizi doğrultamayacağınız bir döneme gireceğinizi ifade eder. 

Rüyada Oğlunu İşerken Görmek 

Rüyada oğlunu işerken görmek, hayırlı bir rüya olarak tabir edilir. Uzak bir yerden sizi mutlu eden ve hayatınızı değiştiren bir haber alacağınıza ve sabrınızın sonunda hak ettiğiniz güzelliklere kavuşacağınıza delalet eder. Evliyseniz, eşinizden daha fazla ilgi görmeye başlayacağınızı ve eşinizin size sürpriz yapacağını ifade eder. 

Rüyada İşemek Görmek Diyanet 

Rüyada işemek görmek Diyanet tabiri, kötü işlere bulaşmayı ve haram lokma yemeyi işaret eder. Günahı sevabı gözetmeden size zarar verecek işlere kalkışacağınıza, Allah yolundan sapan bir kul olacağınıza, her türlü vesveseye kanıp akıl ve mantığınızla hareket etmeyeceğinize delalet eder. 

Rüyada Evin İçine İşediğini Görmek 

Rüyada evin içine işediğini görmek; evin huzurunun kaçacağını, bereket ve hoşgörünün azalacağını ifade eder. Aile bireyleri arasında büyük bir kavga yaşanacağına ve incir çekirdeğini doldurmayan sebeplerden dolayı akrabalarınızın size ters düşeceğine alamet eder. 

Rüyada Odaya İşediğini Görmek

Rüyada odaya işediğini görmek, kişiye hayır getirmeyen bir rüya olarak tabir edilir. Arkanızdan iş çevirip sizi alt etmeye çalışan bir düşmanınızın kendi kazdığı kuyuya kendisinin düşeceğini ve başınıza gelmesi planlanan bu olayın bir sebep yüzünden sizin lehinize sonuçlanacağını ifade eder. 

Rüyada Yatağa İşediğini Görmek 

Rüyada yatağa işediğini görmek, sizi din anlamda değiştirecek radikal kararlar alacağınızı işaret eder. Bundan böyle daha muhafazakâr biri olmayı seçeceğinizi, yaşadığınız hayattan hiç memnun olmayıp huzuru dine sarılmakta bulacağınızı rivayet eder. 

Rüyada Duvara İşediğini Görmek 

Rüyada duvara işediğini görmek; yakın bir zamanda evleneceğiniz kişi ile tanışacağınıza, kısmetinizi yakından tanıma fırsatı bulacağınıza işaret eder. Evliyseniz, eşinize ve kendinize daha iyi bir gelecek kurmak için birikim yapacağınızı; paranızı size kar getirecek bir işte kullanacağınızı rivayet eder.

Rüyada İdrar Görmek 

Rüyada idrar görmek, iş hayatınızda zorlu bir sürecin sizi bekleyeceğini işaret eder. İş yerinizde bazı sorunlar ile mücadele etmek zorunda kalacağınıza ve işinizde kendi işiniz dışında da sorumluluk aldığınızdan ailenizi ihmal edeceğinize delalet eder. 

Rüyada Çişini Altına Yapmak 

Rüyada çişini altına yapmak, sanılanın aksine hayırlı bir rüya olarak yorumlanmıştır. Şansınızın açık ve geleceğinizin parlak olacağına, çok lüks bir hayat süreceğinize işaret eder. Evinizde sürekli bolluk ve bereket olacağını, hanenizden mutluluğun eksik olmayacağını gösterir. 

Rüyada Denize İşediğini Görmek 

Rüyada denize işediğini görmek; bir yere ya da bir kimseye yardım yapacağınızı, başka birisinin vesilesiyle elinizden para çıkacağınızı işaret eder. Bir dostunuzun müşkül bir durumdayken sizden borç para isteyeceğini ifade eder. Bu rüya başka bir rüya yorumcusuna göre devlete olan borcunuz yüzünden size ödeme yükümlülüğü doğacağını gösterir.

İşemek

“Rüyada İşemek Görmek” üzerine 13 yorum

  1. Rüyada bir işyerinde tuvalete girip işediğimi görüyorum ama bayağı fazla işedim. Aynı rüyada bu işyerine babamla gelmişim, babam eski patronlarıma merhaba demek için içeriye girmiş, ben bekliyorum.

  2. Rüyamda babama gitmişim, kızım ve ben. Kızım babamın yanında uyurken, babamın altına işediğini görüyorum. Ve sonra kızım değiştirmek istiyorum. Ama giyecek hiç bir şeyi yok ve sabah saat 6 civarı, her yer kapalı. Yeğeni mi kaldırıyorum, beni çarşıya indirsin diye. O da uyanır uyanmaz, ellerini açıp dua etmeye başlıyor ve ben uyanıyorum. Bunun anlamı ne? Lütfen yazın bana. Teşekkürler. Saygılar.

  3. Cuma günü namaza yetişmeye çalışıyorum ezan okunuyor ve abdest almak için kestirme bir yoldan merdivenlerden inip alana çıkıyorum. Camiyi görmüyorum ama tuvalet ihtiyacım için yine caminin yanından aşağıya iniyorum. İki wc var biri dolu, diğerinin kapısı yok sadece dışında bir gider var. Bu arada diğer wc dekinin tuvaletini (yaptığını) görüyorum. Sonra işemeye başlıyorum. Bulunduğum yerden uzağa işiyorum ve işemem kesilmeden ve uzun oluyor. Bu arada başkaları da geliyor ve sıra bekliyorlar. Aramızda konuşmalar da oluyor.

  4. Tuvalete yetişemeyip olduğum yere oturuyorum. Tuvaletim bitmeden birden tam önümde patronum ve yanında birisi ile namaz kıldığını gördüm ve o da beni gördü sonra temizlemeye gittim. Fakat abdestimin küçük değil de büyük olduğunu gördüm. O arada Türkiye’den bizi ziyarete gelen genç akraba trafik kazası geçirip ölüyor. Yorumlarınızı bekliyorum.

  5. Rüyamda dükkanın önünde otururken iki tane İranlı dükkanın önünde bir şeyler bakıyordu. Dışarıda da tezgahın üstünde tabakta 4 tane köfte vardı. İkisinin uçlarından birer ısırık alıp gittiler. Ben bunu görünce arkalarından seslendim ama oralı olmadılar. Ben de koşarak gidip birini yakaladım, diğeri kaçtı. Yakaladığım sarhoştu, biraz hırpalayıp bıraktım. O gidince dükkanın önüne baktım, idrarlarını yapmıştılar. Ben de sinirlenerek fırçayla temizlemek istedim olmadı. Sonra uyandım.

  6. Rüyamda hayırdır diyeyim hayır olsun; babam hayatta gerçekten hasta birisi onu rüyamda dedemlerin eskiden yıkılmış olup apartman yapılan o evde yatarken gördüm. Annemle ikimiz içeri girdik, babam yatakta yatıyorken biraz toparlandı ama kalkamadı, pijaması vardı, anneme sarıldı ve yatağa yanının üstüne yattı. Annem de ona sarıldı ve yanağından öptü. Babam küçük abdestini yapmış ve altı ıslaktı. Ayrıca aynı gece babam benim de olduğum bir ortamda annemi bana emanet ediyordu. Ben de ona “Anneme sen bakacaksın. Allah sana uzun ömürler versin" dedim. Rüyamın anlamı ne olabilir? Teşekkürler ederim.

  7. İnce kum üzerinde yürürken işeme hissi geliyor, kum üzerine işiyorum çok fazla birikiyor ve taşmasın diye kum ile önünü engellemeye çalışıyorum.

  8. Rüyamda birisinin büyük bir süt dolu bir kaba idrar yapmasını ve o kişinin tekrar siyah giysiden çıkmaya çalışması ama başaramaması ve tekrar kalabalık bir ortamda yol ortasında çiş yapmasını gördüm.

  9. Rüyamda başkasının evinde balkon giderine işiyorum yaparken ev sahibini görüyorum oda wc işiyor rica etsem yorumlar misiniz teşekkürler

  10. Çüşşş iyi mi kötü mü? Her manaya geliyor böyle saçma sapan tabir görmedim.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir