Rüyada İhanet Görmek

Rüyada ihanete uğramak, genç bir erkek için, aşk acısı ya da iş nedeniyle sıkıntı demektir. Orta yaşta biri için, yakınlarından birinin ihanetini fark edeceğine işarettir.

Bkz: Kandırmak

Rüyada ihanete uğradığını görmek, genç kız için dertli ve üzüntülü olacağına, aşkı ile kavga edeceğine yorumlanır. Bu rüya, mutlu olmadığınızın ve hayatınızda birtakım değişiklikler yapmayı arzuladığınızın işaretidir.

Rüyada ihanet görmek; kalbinizin kapılarını birine açıp daha sonra pişman olacağınıza ve o kişiden sadakatsizlik göreceğinize delalet eder. Sevdiğiniz kişinin sizi büyük hayal kırıklığına uğratacağını ve bu durumun psikolojinizi alt üst edeceğini işaret eder.

Rüyada ihanet görmenin bir diğer anlamı ise iş yerindeki çok samimi bir arkadaşınıza olan güveninizin kaybolacağına ve bu kişi ile çok büyük bir sorun yaşayacağınıza delalet eder. 

Rüyada İhanete Uğramak

Rüyada ihanete uğramak, rüyada ihanet görmek ile benzer anlamlar taşır. Çok sevdiğiniz ve hiç yapmaz dediğiniz bir sevdiğiniz yüzünden acı çekeceğinize, yaşadığınız kırgınlıklar ve mutsuzluklar yüzünden uzun süre kimseye karşı güven duymayacağınıza işaret eder. 

Rüyada İhanet Etmek 

Rüyada ihanet etmek, rüyanın tam aksi şeklinde yorumlanır. Çevrenizde bulunan insanlara çok yardımınız dokunacağına, en ufak bir müşküllerinde ilk yardıma koşan kişinin siz olacağınıza işaret eder. Hem iyi günde hem kötü günde aranılan bir dost olacağınızı ve vefakâr bir insan olacağınızı ifade eder. 

Rüyada İhanete Uğradığını Görmek 

Rüyada ihanete uğradığını görmek, gerçek hayatta en yakın bildiğiniz birinin ihaneti ile sarsılacağınız anlamına gelir. Tabir-i caizse büyük bir dost kazığı yiyeceğinizi, haksızlığa uğrayıp bu sebepten ötürü gözyaşı dökeceğini ifade eder. 

Rüyada Kocasının İhanet Ettiğini Görmek 

Rüyada kocasının ihanet ettiğini görmek, aile hayatında meydana gelecek bazı huzursuzluklara işaret eder. Eşinizle birtakım problemler yaşayıp aranızın açılacağına ve ağızdan çıkan kırıcı sözler yüzünden ağzınızın tadının bozulacağına delalet eder. 

Rüyada kocasının kendisini yakın bir arkadaşı ile aldattığını görmek, eşinizin ya da kendinizin büyük bir günah işleyeceğinizi veya başka birileri tarafından günah işlemek zorunda kalacağınızı işaret eder.

Rüyada kocasının kendisini birden fazla kadınla aldattığını görmek, gerçek hayatta birden fazla düşman edineceğinizi gösterir. 

Rüyada Arkadaşın İhanet Etmesi 

Rüyada arkadaşın ihanet etmesi; bir işe başlamadan önce çok aceleci ve tedbirsiz davranacağınıza, eğri oturup doğru düşünmediğinizden dolayı çoğunlukla maddi olarak kayıplara uğrayacağınıza işaret eder. Bu rüyanın diğer bir anlamı ise, insanları iyi tanımadan güveneceğine ve bu yüzden başınıza kötü işler geleceğine delalet eder. 

Rüyada İhanete Uğradığını Görmek İslami 

Rüyada ihanete uğradığını görmek İslami tabiri, yaşadığınız hayattan pek hoşnut olmadığınızı ve mutluluğu yeniden yakalamak için farklı yollara başvuracağınızı işaret eder. Zevk ve eğlence peşinde koşup kendi doğrularınızı çiğneyeceğinize; ancak hatanızı kısa sürede anlayıp tövbe edeceğinize alamet eder. 

Rüyada Kardeşin İhanet Etmesi 

Rüyada kardeşin ihanet etmesi, aile bağlarında zayıflık olacağını, uzun zamandır ailenizle görüşmediğiniz için size sitem edeceklerini ifade eder. Kendi işlerine dalıp ailenize hal hatır sormayı unutacağınızı ve yaşadığınız bir olay karşısında ders alıp ailenizi tekrar hatırlayacağınızı rivayet eder. 

Rüyada Kocaya İhanet Etmek

Rüyada kocaya ihanet etmek; gerçek hayatta eşinizle mutsuz olduğunuzu, sizin ilişkinizi heyecanlandırmak için uğraştığınızı işaret eder. Kocanızın size karşı olan eski ilgisinin azalacağına ve aranızdaki güven bağlarının zayıflayacağına delalet eder. 

Rüyada Sevgilinin İhanet Etmesi 

Rüyada sevgilinin ihanet etmesi; karamsar bir ruh haline bürüneceğinize, eski yaşam enerjinizin kalmayacağına, sevgilinizin sizi eskisi gibi sevmediğini hissedeceğinize delalet eder. Uykularınızın kaçmasına neden olacak bazı kötü olayların meydana geleceğine ve bu sıkıntılar ile uğraşırken kendi işlerinizi ihmal edeceğinize alamet eder. 

Rüyada İhanet ile Suçlandığını Görmek 

Rüyada ihanet ile suçlandığını görmek, görülen rüyanın aksine olumlu olarak tabir edilir. Sözü dinlenen ve yardımına başvurulan örnek bir şahsiyet olacağınızı; her konuda hem topluma hem de sosyal çevrenize faydalı olacağınızı ifade eder. Herkesin sevip saygı göstereceği biri olacağınızı, birçok kişiye destek vereceğinizi gösterir.

İhanet

“Rüyada İhanet Görmek” üzerine 2 yorum

  1. Rüyamda ikinci kezdir ki sevgilime ihanet ediyorum. Rüyada farkındayım ama durduramayıp vicdan azabı çekiyorum. Anlamı ne olabilir?

  2. Hocam şimdi benim orta yaşlı bi akrabam vardi o bi kadinla konuşuyordu kadin ona ihanet etmişti ama adam bunu sanki önceden biliyordu ve kadinla telefonda görüşüyordu yanlış hatırlamıyorsam kadin zorunda kalmıştı konuşan akrabamda bunun farkindaydi

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir