Rüyada İhtiyar Görmek

Rüyada kendini yaşlanmış görmek, ömrün uzun olacağına yorumlanır. Hayırlı bir haberdir. İhtiyar erkek ise parayla, kadın ise sevgi ile ilgilidir.

Bkz: Tanınmayan İhtiyar Adam, Yaşlı kadın

Rüyada ihtiyar bir kimse ile karşılaşıp konuşmak, uzun ömre delalet eder. İhtiyar beyaz sakallı ise, parlak ve mutlu günler göreceğinize; siyah sakallı ise, günlerinizin çok zor geçeceğine; kır sakallı ise bazen kederli ve sıkıntılı, bazen de neşeli ve mutlu günler geçirerek ömür süreceğinize delalet eder. İhtiyar bir kimse ile el sıkışmak veya ihtiyarın elini öpmek, mutlu bir aile hayatınız olduğuna delildir.

Bir başka rivayete göre de: Rüyada ihtiyar ve çok yaşlı birisini görmek, uzun ömre işaret eder.

Rüyasında bir ihtiyarı yani iyice yaşlanmış birini gören kimse hayırlı bir haber alır. İhtiyar erkekse haber parayla ilgilidir. Yaşlı olan kadınsa haber sevgiyle ilgili olabilir. İhtiyar birinin elinden bir şey almak yaklaşan bir mutluluktur. Rüyasında ihtiyarlığını gören kimsenin çok uzun ömürlü olacağı söylenir.

Rüyada ihtiyar görmek, rüyada görülen ihtiyar eğer erkek ise, rüyayı gören kişinin, uzun bir zamandan beri yaptığı bir işte çok büyük kazanç elde edeceği demektir. Eğer rüyada görülen kişi ihtiyar bir kadınsa, rüya sahibinin, uzun bir zamandan beri ara verdiği gönül ilişkilerine kalbinin kapısını tekrar açtığı anlamına gelir.

İhtiyar

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir