Rüyada İki Görmek

Rüyada iki sayısını görmek, hayra yorulur. İki dengeyi, huzuru, anlaşmayı simgeler. Rüyada görülen çift şeylere çok dikkat etmek, iyi yorumlamak gerekir. Ayrıca görülen şeyin iki vakitte olacağına da işaret eder.

Rüyada iki görmek rüya sahibinin hayatının düzene gireceğine, küs olduğu kişilerle barışacağına, hayatına uyum ve düzen geleceğine delalet eder.

Ayrıca şu rüya tabiri ve yorumlara bakınız: İkiz, İkiyüzlü, İkiye Bölünmek

Rüyada 2 görmek rüya sahibinin hayatında köklü değişimler yaşayacağına, rüya sahibinin hanesine bolluk bereket gireceğine ve rüya sahibinin sağlıklı, mutlu, huzurlu bir hayat süreceğine işaret eder.

Rüyada ikili nesneler veya canlılar görmek ise farklı tabirler içerir.

Rüyada İki Katlı Ev Görmek

Rüyada iki katlı ev görmek rüya sahibinin başarılı ve iyi mevkide kişilerle tanışacağına yorulur. Hayatının daha kolaylaşacağına, sağlıklı bir vücuda sahip olacağına işaret eder.

Rüyada İki Başlı Yılan Görmek

Rüyada iki başlı yılan görmek rüya sahibinin iyi giden işlerinin bozulacağına, huzur ve mutluluğunu kaybedeceğine mana gelir. Ayrıca rüyayı gören kişinin sağlık durumunun bozulacağına delalet eder.

Rüyada İki Tane Yılan Görmek

Rüyada iki tane yılan görmek rüya sahibinin çevresindeki dostlarından veya akrabalarından zarar göreceğine, çevresindeki kişilerle arasının bozulacağına delalet eder.

Rüyada İki Bebek Görmek

Rüyada iki bebek görmek rüya sahibinin yakın zamanda çok mutlu olacağı iki tane haber alacağı şeklinde tabir edilir. Sadece rüyayı gören kişinin değil ailesinin de huzurlu ve mutlu olacağına işaret eder. 

Bir başka rivayete göre rüyada i̇ki tane bebek görmek, rüya sahibinin eline yüklü miktarda para geçeceğine, ailesinin zenginlik ve sağlık içinde yaşayacağına delalet eder.

Rüyada İki Sevgili Görmek

Rüyada iki sevgili görmek rüya sahibi bekar ise yakın zamanda kısmetinin açılacağına, rüya sahibi evli ise hayırlı bir evladı olacağına işaret eder.

Rüyada İki Köpek Görmek

Rüyada iki köpek görmek rüya sahibinin dedikoducu ve arabozucu kişilerle arkadaşlık kuracağına, rüya sahibinin etrafında ona zarar verecek kişiler bulunacağına delalet eder.

Rüyada İki Kadın Görmek

Rüyada iki kadın görmek rüya sahibinin bol miktarda helal kazanca sahip olacağına, çektiği maddi sıkıntılardan kurtulacağına, rüya sahibi esaret altındaysa esaretten kurtulacağına delalet eder.

Rüyada İki Gelin Görmek

Rüyada iki gelin görmek rüya sahibinin çevresindeki iyi niyetli insanlardan yardım göreceğine, hayatına iyi kalpli, cömert insanlar alacağına işaret eder.

Rüyada Çift Görmek

Rüyada çift görmek rüya sahibinin yeni bir işe sahip olacağına, rüya sahibinin o işte çok başarılar elde edeceğine ve bol kazanç sahibi olacağına işaret eder.

Rüyada İki Çocuğunun Olduğunu Görmek

Rüyada iki çocuğunun olduğunu görmek rüya sahibi bekarsa uzun zamandır sevdiği bir kişiyle evleneceğine, maddi ve manevi açıdan refah içerisinde olacağına delalet eder. Rüya sahibi evli ise hayırlı evlatlara veyahut torunlara sahip olacağına delalet eder.

Rüyada İki Ay Görmek

Rüyada iki ay görmek rüya sahibinin helal kazanç elde edeceğine, uzun zamandır çektiği maddi manevi sorunlardan kurtulacağına delalet eder.

Rüyada İki At Görmek

Rüyada iki at görmek rüya sahibinin hayırlı bir yolculuğa çıkacağına, ona düşmanlık eden kişileri yeneceğine ve zenginleşeceğine işaret eder.

Rüyada İki Mezar Görmek

Rüyada iki mezar görmek, rüya sahibinin eskiden işlediği ve pişman olduğu büyük bir günahın affedileceğine işaret eder. Rüya sahibi artık işlediği o günahtan vicdan azabı çekmeyecek ve huzura erecektir.

Rüyada İki Başlı İnek Görmek

Rüyada iki başlı inek görmek rüya sahibinin yaşadığı zorlukların üstesinden geleceğine, hayatının artık huzurlu ve mutlu geçeceğine delalet eder.

Rüyada iki inek görmek rüya sahibinin dertlerinden ve sıkıntılarından kurtulacağına; daha sağlıklı, daha bereketli ve daha mutlu bir hayata sahip olacağına mana gelir.

Rüyada İki Tane Fare Görmek

Rüyada iki tane fare görmek, tüm rüya tabirlerinde maddi sıkıntı ve huzursuzluktur. Rüya sahibinin maddi açıdan kayıplar yaşayacağına, huzur ve mutluluktan uzak olacağına işaret eder.

Rüyada iki fare görmek rüya sahibinin başına büyük bir bela geleceğine; bir süre sıkıntılar ve dertlerle boğuşacağına delalet eder.

Bir başka rivayete göre rüyada 2 fare görmek rüya sahibinin verdiği borçları geri alamayacağına ve bu nedenle maddi sıkıntılar çekeceğine yorulur. Evindeki bolluk ve bereketin kaybolacağına, rüya sahibinin ve ailesinin hayat şartlarının daha da zorlaşacağına işaret eder.

Rüyada İki Tane Oğlunun Olduğunu Görmek

Rüyada iki tane oğlunun olduğunu görmek rüya sahibinin mutlu ve huzurlu bir hayata kavuşacağına, eğer bekarsa kendine hayırlı bir eş adayı bulacağına, eğer evli ise hayırlı evlatlara sahip olacağına delalet eder.

Rüyada iki oğlunu görmek rüya sahibinin sıkıntılı, dertli hayatının sona ereceğine, artık maddi sıkıntılar çekmeyeceğine ve rüya sahibinin ömrü boyunca ağrı veren sancılı bir hastalık yaşamayacağına işaret eder.

Rüyada Sevişen İki İnsan Görmek

Rüyada sevişen iki insan görmek rüya sahibinin bol kazanç elde edeceğine mana gelir. Eline yüklü miktarda helal para geçeceğine işaret eder.

Rüyada Ölmüş İki İnsan Görmek

Rüyada ölmüş iki insan görmek rüya sahibinin yakın arkadaşlarıyla arasının bozulacağına işaret etmektedir.

Aynı zamanda rüyada ölmüş iki insanı görmek sıkıntıya ve kedere delalet eder.

Rüyada İki Adam Görmek

Rüyada iki adam görmek rüya sahibinin tekin olmayan, güvenilmez kişilerle arkadaşlık edeceğine ve bu kişilerin, onun başına belalar açacağına delalet eder.

Rüyada İki Başlı İnsan Görmek

Rüyada iki başlı insan görmek rüya sahibinin doğru yoldan ayrılacağına, maddi ve manevi sıkıntılar çekeceğine alamet eder. Aynı zamanda çok sevdiği kişiler ile arasının açılacağının habrcisidir.

İki

“Rüyada İki Görmek” için bir yorum

  1. Ben şunu sormak istiyorum. Rüyamda iki beşik, iki dolap ve iki baza gördüm. Bunlar bir odanın içindeydi. Bu rüya istihare rüyasıydı. Lütfen bana anlamını söyler misiniz? Yazdığım e-posta adresimdeki facebook’a gönderebilirsiniz. Şimdiden teşekkür ederim.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir