Rüyada İnşaat Görmek

Rüyada henüz tamamlanmamış inşaat görmek, olgunlaşmamamış fikir ve tasarılara, gerçekleşmesi zaman isteyen teşebbüslere işarettir.

Bkz: İnşa Etmek / Temel Atmak 

Rüyada inşaat yaptığını görmek, müteahhit ve inşaat işçileri için kazanca, diğerleri için arzu ve isteklerin bir gün gerçekleşmesine delalet eder.

Rüyada bir boş arazide yapılmış tek bir bina görmek, ev sahibi olacağına; bina yaptığını görmek, yeni bir işe başlayacağına bir binanın yıkıldığını görmek, dini vazifelerini yerine getirmediğine işaret eder.

Rüyada yeni bir binaya taşınıp yerleştiğini görmek, yeni bir ev sahibi olacağına işarettir. Rüyada yeni yapılmış binalar görmek, mesleğinizi değiştireceğinize işarettir. Yıkık ve yıkılmaya yüz tutmuş evler görmek ise huzur veya geçimsizlikle yorumlanır.

İnşaat

“Rüyada İnşaat Görmek” üzerine 3 yorum

  1. Eski çalıştığım inşaat firması bir apartman dairesinde idi. İki daire arası duvarlar açılmış, genişletilmiş, yerlerden bazı bölümler kalın saç levha ile kaynaklanıp sağlamlaştırılmış. Yerde derisi yüzülmüş içi boşaltılmış(yani satışa hazır) bir koyun vardı, yerden aldım, bir kanca bulup duvara taktım sonra kopup yere düştü ama eti hiç kirlenmedi ve uyandım.

  2. Merhabalar, ben rüyamda bir inşaata çıkıyordum bir ip yardımıyla, tamamlanmamış bir inşaattı ve ardından inşaatta işçi konumuna girdim ve sonra inşat bitti. Bazı gelen birkaç kişiye kapıyı açıyordum. Teşekkür ederim yorumunuz için.

  3. Ben dun Allah'a bir olayın hayırlımı olduğunu bana rüyamda göstermesi için dua ettim ve rüyamda gördüklerimi yazıyorum, bir sokağa girdik akşamdı sonrasında berbere girdik, lüks bir berber. Ablamla beraberdim saçımı kestirmeye geldiğimi söyledik rezervasyon almamız gerektiğini söylediler. Sonra rezervasyon aldık ama saçımı kestirmedim o sırada kafama bir tas koydum. Diğer rüyam biraz daha karışık yazlıktaydık arkadaşlarımla deri bir masada oturmuş oyun oynuyorduk kart oyunu olabilir o bölümü o kadar hatırlayabildim. Sonrasında denizaltı çıkıyordu bir yerden ve yerlere baktığımda her yerde başta yılan vardı küçük ama bana hiç bir şey yapmıyorlardı sonra bir daha baktığımda kertenkele olmuşlardı birini elime aldım kuyruğu veya eli elimde kaldı sonrasında garip garip yerlerden geçip okul müdürümü görüyordum uyuyordu pembe bir pike vardı üstünde.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir