Rüyada İntikam Görmek

Rüyada intikam almak intikam aldığınızı gördüyseniz, bazı arkadaşlıklarınızın bozulacağı ve düşmanlarınızın var olduğu anlamına gelir.

Rüyasında intikam aldığını gören kişi, kendi yanılgısı ve zayıflığı yüzünden zarara uğrar.

Rüyada intikam görmek tabiri; sıkıntıya, bir halden bir hale düşmeye delalettir. Bir rivayete göre de geçim darlığına da işarettir. 

Rüyada İntikam Almak 

Rüyada bir kimseden intikam almak için ona bir iftirada bulunmak veya onun yoluna çıkarak saldırmak, küfürle ve Allah yolundan uzaklaşmak ile yorumlanır.

Rüyada bir kimse için intikam hissi beslediğini görmek, rüya sahibi hakkında kötü düşünceler besleyen kişilerin varlığına delalet eder.

Bakınız; Rüyada Öç Almak Görmek, Rüyada İntikam Almak Görmek

İntikam

“Rüyada İntikam Görmek” için bir yorum

  1. ben bu gece ruyamda şunu gördum kalabalık bir ortamda amcamın oğluyla telefon hatalarını konuşuyorduk başka bir amcamın kızı geldi benim boğazımı sıktı ve benim ve amcamın oğlunu aramızda ilişki olduğunu sanıp boğazımı sıktı bende ondan intikam almak için mademki dedim bende sana amcamın oğlunu sana bırakma boğazımı sıktığı için oturdum ağlıyordum sonra amcamın oğlu başımda durmuş beni izliyordu ve şunu dedi eğer kız olmasaydı onu döverdim dedi

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir