Rüyada İsim Görmek

Rüyadaki isimler çok önemlidir. İsmin anlamı çok büyük değer taşımaktadır.

Rüyada adının başka bir isimle değiştiğini gören, yeni bir hayata başlar ve mutlu olur. Kendisinin başka bir adla çağrıldığını görmek, eğer çağrılan ad kötü bir ad ise, başına kötü bir iş geleceğine; iyi bir ad ise delalet ettiği manaya göre bir hale uğrayacağına işarettir. 

Bir başka rivayete göre de: Rüyada ismini değiştirdiğini gören kimsenin falının hayırlı olması ile işaret eder. Rüya sahibi mutlu ve selametle olur.

Rüyada başka bir isimle çağrıldığını gören kimse, eğer çağrıldığı isim kötü bir isim ise büyük bir ayıp ve şiddetli bir hastalığına işaret eder. Eğer güzel bir isimle çağrıldıysa, bu ismin manasının güzelliği derecesine göre yüceliğe şerefe ve keramete nail olacağına işaret eder. 

Rüyada adının yanlış söylenmesi veya kendisinin başka bir isimle çağrıldığını görmek, bulunduğu ticari veya siyasi durumunun değişeceğine işarettir. Söylenen adının mana olarak iyi olması hayır, manasının kötüye delalet etmesi ise şerre yorumlanır.

Bakınız; Ad, İsim Değişikliği

İsim

“Rüyada İsim Görmek” üzerine 10 yorum

  1. Selamünaleyküm. Rüyamda 30 santimlik bir kayanın, bu kayanın kapağı şeklinde olan üst parçasını alıp elimle çevirdiğimde, yaratanın adını Arapça yani “ALLAH” yazısını gördüm. Ne anlama geldiğini bulamadım. Eğer biraz olsun içimi aydınlatırsanız çok sevinirim. Şimdiden ''ALLAH” razı olsun. Hayırlı günler.

  2. Rüyamda bir duvar vardı. Duvarın dip kısmında kırmızı yazıyla "Nurgül" ismi yazıyordu.

  3. Yasemin ismini birçok kere tekrarlayıp söyledim. Ne anlama gelir söyler misiniz? Şimdiden teşekkürler.

  4. Rüyamda erkek bebek görüyorum ismi de Mustafa. Neye yorumlanır, merak ediyorum. Lütfen bilgilendirir misiniz? Teşekkürler.

  5. Rüyamda sevdiğim adam bana bir kağıt veriyor ve üzerinde kübra yazıyordu. Tabiri nedir?

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir