Rüyada İskelet Görmek

Rüyada iskelet görmek, her genç için, gizli bir tehlikeye; yaşlı insanlar için, bir tuzağa yorumlanır.

Rüyada iskelet görmek tabiri uzun yıllardan beri sona ermeyen bir işi açıklar. Bu ailevi bir sorun da olabilir.

Rüyada iskelet görmek ne demek, diriliğe işarettir. Rüyasında bir iskelet ile karşılaştığını gören, uzun zamandır haber alamadığı, hatta öldüğüne hükmettiği bir kimsenin yeniden bulur. Yahut hiç aklında yokken birden bire evlenmeye karar vererek iyi bir evlilik yapar. Eğer evli ise, karısının veya kocasının uzak akrabalarından birinden büyük bir mirasa konarak birden bire zenginler arasına girer.

Bakınız; Rüyada Kemik Görmek.

İskelet

“Rüyada İskelet Görmek” üzerine 6 yorum

  1. Selam rüyamda abimle beraber ölmüş nenemin mezarını başka yere taşıyacak oluyoruz. Kefeni açtığımızda kefeni boş görüyoruz…

  2. Ben rüyamda ölmüş biri ama toprakta değil, iskelet olarak ayrılmış etlerini gördüm ve de bana açıklayıcı bir yorum yapar mısınız?

  3. İsa peygamberin iskelet cenazesi eski bir binanın çatı ağacında ellerinden çakılı duruyor. Ben de onu indirip toprağa gömmeye çalışıyorum. Bir sürü insanlar guruplar halinde tabutla geçiyorlar, yardım etmek istiyorum içinde cenaze olmadığını söylüyorlar.

  4. Ben rüyamda rahmetli babamın mezarında iskeletini gördüm. Mezarda kemiklerle birlikte kilit ve para da vardı. Bana bu konuda sorunlarınızı söyler misiniz?

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir