Rüyada İşkence Görmek

Rüyada işkence görmek, rüyayı gören refaha, huzura ulaşacak demektir. 

bkz: İşkence Edilmek, Dayak.

Rüyada işkence yaptığını gören ise sorunlu zaman geçirecek anlamındadır. Korku veriyorsa kabus olduğu için yorumlanmaz. Korku vermiyorsa, kişinin duyguları ile ilgili sorunlara işaret eder.

Rüyada İşkenceye Uğramak

Rüyada işkenceye uğramak, korkuyla ifade edilir. Çok korktuğunuz biri tarafından size bir haber geleceğine delalet eder.

Rüyada İşkenceye Uğrayan Birini Görmek

Rüyada işkenceye uğrayan birini görmek, rüyayı gören kişinin gelirinin artacağının ve kazancının bereketli olacağının habercisidir.

Rüyada İşkenceye Maruz Kalmak

Rüyada işkenceye maruz kalmak, rüya sahibinin en borçlu olduğu ve sıkıntıya düştüğü bir anda kazancında bereket olacağını; harcasa da borçlarını bu bereketlenme sayesinde kapatacağını işaret eder.

İşkence

“Rüyada İşkence Görmek” üzerine 3 yorum

  1. Rüyamda tanımadığım bir adam bana işkence yapıyor ve oradan kurtulamıyorum sonra esir düştüğümü öğreniyorum. Çok elem içindeydim, sıkıntılı ve üzgündüm. Lütfen yorumlarsanız sevinirim…

  2. Rüyamda başkası hayvanın ayaklarını yakıyordu. Ben de hayvana acıdığım için ağlamıştım. Ne anlama gelir?

  3. Merhaba. Benim okulumda yüksek bir yer var ve rüyamda o yüksek yerden aşağıya doğru inen bir mağara gördüm. İçeriye girdim. 2 tane çocuk vardı ve beni bağladılar. Birden her yerde gemiler ve parmaklıklar oluştu. Çocuklar bana korkunç şeyler anlattılar. (Duymadım tabi ama çok korkunç hareketler yaptılar.) Girdiğimde sabahtı fakat 3 saniye sonra çocuklar çıkınca annem gelmişti. Annem beni çözdü. Dışarıya çıktık polisler vardı. O iki çocuğu arıyorduk. Bulamadık. Sonra okul yarıldı ve eridi. Arasına girdik. Bir şey yoktu çıktığımızda her yer çayır olmuştu. Tekrar içeriye girdik. Yanımdaki polis gizemli bir şekilde yok oldu. Sonra bomba vardı c4 gibi bir şeydi. Arabaya bindim. Polis ordaydı ama sürmedi. Sonra bomba patladı ve bağırarak uyandım. Bunun anlamı nedir sizce? Yorumlarsanız sevinirim…

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir