Rüyada Kablo Görmek

Rüyada kablo görmek tutarlı ve dik duruşlu bir yapıya sahip olunacağına yorulur. Rüya sahibinin etrafında söz verdiği kişilere karşı sözünü tutacağına ve çevresi tarafından sevilen, sayılan, saygı duyulan bir kişiliğe mutabık olacağına işaret eder. 

Bir başka rivayete göre rüyada kablo görmek çok riskli işlere girişmeye, fakat bu riskli işlerden büyük başarılar ve kazançlar elde etmeye delalettir. Rüya sahibinin artık maddi sıkıntılar çekmeyeceğine, mutlu ve huzurlu bir hayata sahip olacağına rivayet eder. 

Ayrıca şu rüya tabiri ve yorumlara bakınız: Tel, Priz

İslam alimlerine göre rüyada kablo görmek hayra işaret eder. Rüya sahibinin ailesi için hayırlı işlere yapacağına, evinden huzurunun eksik olmayacağına ve herhangi bir anlaşmazlık durumunda dahi rüya sahibinin ailevi huzuru tesis edeceğine delalet eder.

Rüyada Elektrik Kablosu Görmek

Rüyada elektrik kablosu görmek rüya sahibinin çalışmaları ve emekleri karşılığında hayal ettiği hayata kavuşacağına, rüya sahibinin hayatının refaha ereceğine, sağlıklı ve uzun bir ömür süreceğine delalet etmektedir. (Bkz. Elektrik)

Bir başka rivayete göre rüyada elektrik kablosu görmek eğer gördüğü kablo uzunsa rüya sahibinin rahat ve refah içerisinde bir hayat yaşarken aniden sıkıntılar yaşayacağına, rüya sahibinin maddi durumunun kötüye gideceğine ve rüya sahibinin borç batağına düşeceğine işaret eder. Eğer rüya sahibinin gördüğü kablo kalınsa rüya sahibinin bir süre zorluklar çekeceğine, zorluklar sona erdiğinde ise çok başarılı işlere imza atacağına ve rahat içerisinde bir hayat süreceğine delalet eder.

Rüyada Bakır Kablo Görmek

Rüyada bakır kablo görmek rüya sahibinin güç ve kudret sahibi olacağına, düşmanlarının hepsini yeneceğine ve çevresi tarafından saygı duyulan, fikir danışılan, lider konumunda bir kişi olarak görüleceğine delalet eder.

Bir başka rivayete göre rüyada bakır kablo görmek rüya sahibinin iradesine hakim olacağına, kendisine zarar veren kötü alışkanlıklardan kurtulacağına, kötü işler yapmaktan son anda uzaklaşacağına delalet eder. (Bkz. Bakır)

Rüyada Bakır Kablo Toplamak

Rüyada bakır kablo toplamak görmek, rüya sahibinin çok güzel arkadaşlıklar elde edeceğine alamat eder. Aynı zamanda rüya sahibinin bu arkadaşları ile riskli işler yapacağına, bu riskli işler sonucunda rüya sahibi ve arkadaşlarının büyük başarılar kazanacaklarına ve çevresi tarafından saygı duyulan kişiler olacaklarına delalet eder.

Rüyada Kablo Fiş Görmek

Rüyada kablo fiş görmek rüya sahibinin bol kazançlar elde edeceğine, maddi olarak refaha kavuşacağına, arkadaşları ile büyük işler başaracağına yorulur. Rüya sahibinin çevresindeki insanlara çok fazla yardım edeceğine ve sağlık durumunun çok iyi olacağına da delalet eder.

Bir başka rivayete göre göre rüyada kablo fiş görmek rüya sahibinin çevresinde çok sevdiği bir kişi tarafından zarar göreceğinin alametidir. Bu durumun rüya sahibini psikolojik olarak kötü etkileyeceğine ve onun karamsar bir hale bürünmesine neden olacağına rivayet ettiği söylenir.

Rüyada Telefon Kablosu Görmek

Rüyada telefon kablosu görmek, aralarında dargınlık olan kimselerce sıkça görülen bir rüyadır. Rüya sahibinin ailesi ile arasının düzeleceğine, küslüklerin sona ereceğine mana gelir. Eğer dargınlık yoksa rüya sahibinin büyük paralar kazanacağına, iş hayatında çok başarılı olacağına ve rüya sahibinin sağlıklı bir hayatı olacağına yorulur. (Bkz. Telefon)

Bir başka rivayete göre rüyada telefon kablosu görmek rüya sahibinin riskli bir işe gireceğine, bu işe bütün parasını yatıracağına ve bu işten çok başarılar elde edeceğine, beklenmedik bir anda zengin olacağına delalet eder.

Rüyada Kablo Kopması

Rüyada kablo kopması rüya sahibinin kârlı ve hayırlı bir iş yapacağına, eline yüklü miktarda para geçeceğine ve rüya sahibinin maddi sıkıntılarından, borçlarından kurtulacağına işaret eder. (Bkz. Koparmak)

Bir başka rivayete göre rüyada kablo kopması rüya sahibinin şansının ve kısmetinin açılacağına, hayatına yeni kişiler gireceğine işaret eder.

Kablo

“Rüyada Kablo Görmek” üzerine 2 yorum

  1. Rüyamda oğlum başkasının evinde (alt katta kiracının evi) uyuyor ama evde kimse yok nasılsa bende eve giriyorum ama ev o kadar sıcak ki etrafta duvarlardan çekilmiş kablolar var evimiz sobalı olmasına rağmen kalorifer petekleri döşenmiş Allah Allah diyorum ve uyanıyorum şimdiden teşekkür ederim yorumunuz için sevgiler.

  2. 3 veya 4 metrelik kablo buluyorum yerde, onu alıyorum ve dış plastik izolesini soyuyorum. Rüyam ne anlam taşıyor acaba yorumlarsanız sevinirim.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir