Rüyada Kafir Görmek

Rüyada inançsız kimseyi görmek düşmana; yaşlı kafir, sinsi ve eski bir düşmana; inançsız kadın görmek, başkalarının fark edemeyeceği sevince işarettir.

Rüyada kafir olduğunu görmek, Allah’ın nimetlerine karşı nankörlük etmeye; toprak işleriyle uğraşan birinin kendini kafir görmesi, toprağa tohum saçıp üzerini örtmesine delalet eder.

Rüyada kafir görmek, düşman olarak tabir olunur. Rüyada görülen kafir düşmana işarettir. Bir kimse rüyada ihtiyar bir kafir görse, onun düşmanlığı eski bir düşmana işarettir.

Bir kimse rüyada kendisinin kafir olduğunu görse, o kimse Allah (C.C.)’in nimetlerini inkar ettiğine işarettir. Bir kimse kendisinin bir kafire dönüştüğünü görse itikadının dönüştüğü cinse uygun olduğuna işarettir. Rüyada kendisini kafir gören çiftçi ise o kimsenin tohum ekmesine işarettir.

Kafir

“Rüyada Kafir Görmek” üzerine 4 yorum

  1. Rüyamda kâfir bir adam tarafından, tabanca ile sessiz bir şekilde boynumdan vurulduğumu ve öldüğümü gördüm. Anlamını öğrenebilir miyim?

  2. Rüyamda bir bisiklet ile uzun bir yolda hızla gidiyordum. Önümdeki uçurumu fark edemedim ve uçurumdan düştüm. Can çekişmeye başladım ve ölürken kafir olarak öldüğümü gördüm. Bu rüyanın anlamını öğrenebilir miyim?

  3. Rüyamda köyümde bir yerde bir kızı cin mi çarpmış yoksa kendisi şeytana mı tapar olmuş bilmem. Neyse babası bizim oraya geldiğimizi görünce bizi kovmak istedi ağlayarak. Sonra adamı ikna ettik falan işte yürüyorduk arkamızdan 2-3 metrek boylarında insan gibi gözüken bir varlık gördük falan işte bizim yanımızdakier falan ona bağırıyor anlayacağınız üzere kötü bir varlık. Neyse kızı gördüm kız böyle Allah’ı tam anlamıyla reddetmiş gibi yani Ayetel Kürsi’ye benzeyen bir kağıt uzattı ama sallamış değiştirmiş falan. Sonra ben üzüldüm önüne oturdum işte diyorum şeytana tapma o seni kandırıyor onunla birlikte cehenneme gideceksin falan yani. Sonra bir şeyler oldu hatırlamıyorum. Sonra KELİME-İ ŞEHADET getirdi ama zorlanarak sonra içim rahatladı ama bilmediğim bir korku daha var içimde sonra uyandım AÇIKLAYABİLECEK OLAN VARSA …

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir