Rüyada Kahve Görmek

Rüyada kahve içmek, erkek için sonu mutlu olacak bir serüvene atılmak demektir. Genç kız için bu rüya zengin biri ile evliliğe yorulur Kahve rüyaları birkaç şekilde yorumlanır. Şekerli kahve içtiğini görmek, haram bir mala yorumlanır. Şekersiz kahve ise bir rahatsızlığı ve sonrasında üzüntüyü işaret eder.

bkz: Kahve Fincanı, Cezve Görmek

Rüyada kahve içmek tabiri, arkadaşlarınızın partneriniz hakkında pek olumlu düşünmediklerinin işaretidir. Evliyseniz yaşanabilecek tartışmaları gösterir. Kişi kahve kavurursa göz kalacak bir kısmet elde eder. Kahve pişiren kısmet alır. Pişirilip, fincana konulan kahve, evliliğe işaret eder. Acı kahve içen kişi, dost sandığı birinden kazık yer. Tatlı kahve içen, kazanç sahibi olur.

Rüyada kahve içmek, turistik bir gezi yapmakla yorumlanır. Kahve içmek, genç bir erkek için yabancı bir memlekete yerleşmeye, genç bir kız için evlenmeye, bir kadın için kötü ve dedikoducu biri ile arkadaşlığa, yaşlı erkek için geçimsizliğe delalet eder. 

İbn-i Sirin’e göre: Rüyada kahve içtiğini görmek, rahatlıkla tabir olunur. Sade kahve içtiğini gören hasta olur, yahut bir sıkıntı geçirir. Şekerli kahve içmek, rızık darlığına, bir rivayete göre haram mala delalet eder. Bazı yorumculara göre, gerek çay içmek ve gerek kahve içmek dinde ve İslam adetlerinde kötü olarak kabul edilir. Bunlar acı olurlarsa şerre; tatlı olurlarsa hayra yorumlanır. 

Bir başka rivayete göre de: Rüyada kahve içmek, dünya ve rahatlığa işarettir. Sade kahve içtiğini gören kimse, hasta olur. Yahut gam ve kedere uğrar. Şekerli kahve ise rızkın azlığı ile tabir edilir.

Kahve rüyaları birkaç şekilde yorumlanırlar. Kahve kavurduğunu gören, göz kalacak bir kısmet alır. Rüyasında değirmende kahve çektiğini gören, başkalarının da talip olduğu bir işe girer. Kahve pişiren bir insan kısmet alır. Rüyasında acı kahve içen kimse dost sandığı birinden kötülük görecektir.

Rüyada kendinizi kahve içerken görmek, hastalıktan kurtulacağınıza, işlerinizin yoluna gireceğine; sade kahve içmek, hastalanacağınıza ve üzüntüye düşeceğinize; şekerli kahve içmek, haram ve kötü kazanca işarettir.

Kahve

“Rüyada Kahve Görmek” üzerine 11 yorum

  1. Rüyamda kahve pişirmeye çalışıyordum ama biraz zorlanıyorum, içine süt ekliyorum ve tepsiye döküp fırında pişiriyorum. Nasıl yorumlanabilir bu?

  2. Çok koyu bulamaç gibi bir kahve pişirmeye çalışıyorum, eski bir tavada. Bir türlü pişiremiyorum. Görümcem alıp, kahve pişirme işlemini yapıyor. Nasıl yorumlamak lazım, acaba?

  3. Rüyamda çekilmiş Türk kahvesi gördüm. Çok taze, mis gibi ve öğütülmüştü. Pişirmek için paketi açıyorum, içi beyaz beyaz kurt kaynıyor. Şaşırıyorum. Onu atıp, 2.paketi açıyorum, o da aynı şekilde mis gibi kokuyor ama içi kurt kaynıyor, kurtların hepsi canlı. Yorumlar mısınız? Selametle.

  4. Merhaba, rüyamda kahve pişiriyordum. Verdiğim kişi yanıma gelip kahveyi gösteriyor ve içinde bir sürü kurt görüyorum.

  5. Ben rüyamda beni seven arkadaşımın annesini gördüm ona cezvede kahve yapıyordum. Tabağa koyduğumda çorba oldu. Bu ne anlama gelir? Yardımcı olursanız sevinirim.

  6. Birilerinin bol köpüklü, çok güzel kahveler pişirdiğini, bunun cumhurbaşkanına ikram edileceğini gördüm.

  7. Beni üzen biriyle kahve içmişim ve bu kişi kahve fincanlarını yıkadı. Aradaki sorunlar bitmiş gibi bir rahatlık hissettim ve uyandım.

  8. Küçük üç tane çocuk, ellerinde kahve paketleri var. Bunlardan birisi kuru kahveyi salonun içine oradan oraya savuruyor. Ben de çocuktan paketi alıp çocuğun yüzüne serpiyorum. Nasıl yorumlanır bu rüya?

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir