Rüyada Kanalizasyon Görmek

Rüyada kanalizasyon içinde dolaşan kimse, aklına, hayaline gelmeyecek kadar zengin olur.

Rüyada kanalizasyon görmek; kötü işlere, hayırsız mala, günahkar bir hayata ve şerre alet olmaya işarettir.

Rüyada kanalizasyon görmek, şer getirecek bir rüya olarak yorumlanır. Elinizi harama bulaştıracağınıza, yanlış yollara gireceğinize, endişe edilecek bir halde olacağınıza işaret eder. Rüyayı gören kimsenin insanları aldatmaya yönelik işler yapacağını, insanlara hak ettikleri parayı vermeyeceğinizi ve yapacağınız kötü işlerden dolayı beddua alacağınızı ifade eder.

Rüyada kanalizasyon görmenin bir diğer yorumu ise başka kimselere kolayca aldanmak anlamına gelir. Saf ve temiz niyetinizden başkalarının çıkar sağlayacağını, herkesi iyi insan düşündüğünüzden çok çabuk kandırılacağınızı işaret eder. 

Rüyada Açık Kanalizasyon Görmek 

Rüyada açık kanalizasyon görmek, çevrenizde sizi kötü ve pis işlere çekmeye çalışan arkadaşlarınızın olduğunu ifade eder. Hiç istemediğiniz halde bir arkadaşınız vasıtasıyla kötü bir işe bulaşacağınıza ve geçmişte işlediğiniz bir suç yüzünden başınızın fena halde ağrıyacağına delalet eder. 

Rüyada Kanalizasyona Düştüğünü Görmek 

Rüyada kanalizasyona düştüğünü görmek, olumlu yorumlanmaktadır. İçinden bulunduğunuz kötü durumdan kurtulacağınıza, işlerinizin açılacağına, küstüğünüz birileri varsa onlarla tekrar dost olacağınıza alamet eder. 

Rüyada kanalizasyona düştüğünü görmek tabiri, bunalımdan ve buhrandan kurtulmak için size uzatılacak dost eli anlamına gelir. Tam her şey bitti derken toparlanacağınızı ve eski özlediğiniz hayatınıza geri döneceğinizi ifade eder. 

Rüyada Kanalizasyon Çukuru Görmek 

Rüyada kanalizasyon çukuru görmek ruhen yıpranacağınızı, psikolojinizin bozulacağını, ruhsal gerilimden kurtulmak için bir terapiste başvuracağınızı gösterir. Kendinizi boşluktaymış gibi hissedeceğinize ve bu konuda ailenizin size destek vereceğine işaret eder. 

Rüyada Kanalizasyon Pisliği Görmek 

Rüyada kanalizasyon pisliği görmek, yorucu bir dönemin sizi beklediğini ifade eder. Çok çalışıp çok yorulacağınızı, öğrenciyseniz dersten başınızı kaldıramayacağınızı ancak yakınlarınızın yardımıyla bu zor ve yıpratıcı günleri atlatacağınızı gösterir. 

Rüyada Kanalizasyon Taşması Görmek

Rüyada kanalizasyon taşması görmek, sabrınızı taşıran insanlara delalet eder. Çevrenizdeki kişilerin sizi bir konuda sinirlendirmek için uğraşacaklarına, öfkenizin patlama noktasına geleceğine fakat sabırlı kişiliğinizden dolayı kendinizi sakinleştireceğinize işaret eder. 

Rüyada Kanalizasyon Kapağı Görmek 

Rüyada kanalizasyon kapağı görmek, çalışıp yorulacağınıza ve küçük miktarda para biriktireceğinize alamet eder. İş hayatınızın yoğun geçeceğini ve birazcık nefes almak için tatil planları yapacağınızı gösterir. 

Rüyada Kanalizasyon Borusu Görmek 

Rüyada kanalizasyon borusu görmek, yapacağınız bir işin gereğinden fazla uzaması anlamına gelir. Öğrenciyseniz eğitim hayatınızın uzayacağını, terfi için daha zamanınızın olduğunu; ev tadilatı yapıyorsanız tahmin ettiğinizden fazla süreceğine işaret eder. 

Rüyada Kanalizasyon Kuyusu Görmek 

Rüyada kanalizasyon kuyusu görmek, yeni bir dost edinmek ya da yeni birisiyle tanışmak şeklinde tabir edilir. Sürekli görüşeceğiniz ömürlük bir dost kazanacağınıza, evliliği düşüneceğiniz birisi ile tanışıp kısa süre içinde yuva kurup mutlu olacağınıza delalet eder. 

Rüyada Lağım Borusu Görmek 

Rüyada lağım borusu görmek, teknolojik yenilikleri takip etmekte zorlandığınızı ve girdiğiniz ortamlarda bunun problem yaratacağını gösterir. İş başvurusunda bilgisayar bilgisinden sınıfta kalacağınızı, teknoloji ve bilimi öğrenmek için birisinden hocalık yapmasını isteyeceğinizi ifade eder. 

Rüyada Lağım Taşması Görmek 

Rüyada lağım taşması görmek, elinize yüklü miktarda para geçmesi, servetinizin iki katına çıkması, artan bir hırsla zirveyi hedeflediğinizi gösterir. Sorumlu olduğunuzun projenin şirketinize büyük katkı sağlayacağına ve patronlarınızın liderlik vasfınız yüzünden sizi tebrik edeceklerine delalet eder. 

Ayrıca bkz: Tuvalet Temizlemek 

Rüyada Lağım Temizlemek Görmek 

Rüyada lağım temizlemek görmek, çok üzüleceğiniz bir olay ile karşılaşıp daha sonra bu olayın üstesinden geleceğinize delalet eder. Sorumluluklarınızdan kurtulup kendinize yeni bir sayfa açacağınıza ve gelecek için önemli kararlar alacağınıza işaret eder. 

Rüyada lağım temizlemek, bazı rüya yorumcularına göre elindekilerin değerini bilmemek anlamına gelir. Sahip olduklarınıza şükretmeyeceğinizi ve bu nedenle bazı şeylerin kıymetini bilmeniz için birisi tarafından uyarılacağınıza işaret eder.

Kanalizasyon

“Rüyada Kanalizasyon Görmek” üzerine 3 yorum

  1. Merhaba rüyamda eski erkek arkadaşımın bana yalan söylediğini ayrıldığı eşiyle birlikte çalıştığını öğreniyorum. Bunun hesabını sormak için yanına gittiğimde, kendisi kel olmasına rağmen, saçları olduğunu yağlı ve uzun şekilde görüyorum. Kavga ediyorum, sözlü olarak. O umursamıyor bile. Sonra o sinirlendi. Telefonumu kanalizasyona düşürdüm, elimden fırladı, ızgaralardan içeri girdi. Araya sıkışmış buluyorum. Pislik bulaşmış ve ekran camı kaymış.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir