Rüyada Kanarya Görmek

Rüyada kanaryanın öttüğünü duymak, iyi haberler alacağınızın haberidir. Kafeste kanarya görmek aile içinde tartışmalara işaret eder. Rüyada kafesteki kanaryayı serbest bırakmak, kötü huylarınızı terk etmeniz gerektiğine yorumlanır.

Bkz: Kuş Kanadı, Kuş Gagası

Rüyada kanarya ötüşü, mutluluk ve güzel haberler alacağınızın işaretidir. Genç birinin kanarya sahibi olduğunu görmesi, akademik kariyer yapacağı anlamına gelir. Sevimli ama fazla zeki olmayan arkadaştır. Kanarya sesi ise dosttan gelecek müjdedir.

Rüyada kanarya almak, rüya sahibinin iyi tahsilli ve büyük bir insan olacağına delalet eder. Rüya sahibi, çok önemli bir işin başına geçecek olması anlamına gelmektedir.

Rüyada kanarya gören veya bir kanaryanın cıvıltısını işiten, birine gönül verir. Kanaryayı kafeste görmek ise şöhrete ulaşacağına delalet eder. Bir başka rivayete göre de: Rüyada kanarya görmek, hayra işarettir. Kanarya gören kimsenin beklediği bir kaybı varsa gelir. Yapılması gereken bir işi varsa o işi yapılır. Üzüntülü ve kederli ise üzüntü ve kederinden kurtulur.

Rüyada bir kanaryanın öttüğünü duymak, mutluluğun ve güzel haberler alacağınızın işaretidir. Genç bir kişinin kanaryaya sahip olduğunu görmesi, akademik kariyer yapacağı anlamına gelir.

Rüyada kanarya kuşu görmek; hırs ve kavgaya, çok uzun süreli bir yeni aşk yaşayacağınıza işarettir.

Kanarya

“Rüyada Kanarya Görmek” için bir yorum

  1. Üç tane kafesin içerisinde kanarya yuvası varsı. Yuvaların birinde yumurtadan yeni çıkmış bir yavru ve beş altı yumurta, diğer yuvalarda da açılmamış yumurtalar vardı. Yanımdaki abime ne yapacağız bu kadar yavruyu diye sordum. Satarız dedi.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir