Rüyada Kanguru Görmek

Rüyada kanguru görmek mutluluk, başarı ve galibiyet anlamına gelir. Şansınızın ve bahtınızın çok açık olacağını, kazancınızın bereketleneceğini ve bu yılı bollukla geçireceğinizi gösterir. Rüyada kanguru görmek, rüya sahibinin çok marifetli olduğunu, elinizden her işin geldiğini ve becerinizle herkesi etkileyeceğini işaret eder. Kanguru uğurlu bir hayvandır. Size kötülük yapmak isteyen bir düşmanınızı yenilgiye uğratıp onu adeta ezip geçeceksiniz.

Ayrıca bkz: Vahşi Hayvan, Hayvanat Bahçesi

Rüyada kanguru görmek başka bir rüya tabircisine göre aile saadeti anlamını taşır. Eşinizle mutlu bir hayat süreceğinize, hayırlı evlatlar yetiştireceğinize, ailesinin mutluluğunu gözeten bir eş olacağınıza delalet eder. 

Rüyada Kangurunun Isırdığını Görmek 

Rüyada kangurunun ısırdığını görmek, bütün dertlerinizden kurtulacağınız günlerin yakın olduğuna işaret eder. Hayatınızın boyunca huzurlu olacağınızı, ağzınızın tadının hiç bozulmayacağını, hayatı gülerek ve eğlenerek yaşayacağınızı ifade eder. 

Rüyada kangurunun ısırdığını görmek ne demek: Yeni kazanç kapılarının açılması, hayırlı ve bereketli işlere el atmak, Allah’ın verdiğine şükredip kanaat etmek şeklinde tabir edilir. Ayakları yere sağlam basan biri olacağınıza, ne kadar dert çektiyseniz derdinizden çok sefa süreceğinize alamet eder. 

Rüyada Kanguruya Sarılmak Görmek 

Rüyada kanguruya sarılmak görmek, daha önceden ödemekte zorlandığınız borçlarınızı kolayca ödemek ve eskisi gibi paralı olmak anlamına gelir. Eş, dost ve akraba yardımı ile düzlüğe çıkacağınıza hatta sizden daha zor durumda kalan insanların yardımına koşacağınıza delalet eder.

Rüyada Kangurunun Saldırdığını Görmek 

Rüyada kangurunun saldırdığını görmek, kırgınlık yaşadığınız bir kişi ile barışacağınızı gösterir. Dostlarınızla aranızdaki küstükleri bitireceğinize, kendinizi kötü hissettiren duygulardan hatta kişilerden uzak duracağınıza, zararlı bir alışkanlığınızı kısa sürede terk edeceğinize işaret eder. 

Rüyada kangurunun saldırdığını görmenin bir diğer anlamı ise işleri büyütüp ikinci bir iş sektörüne adım atmak şeklinde yorumlanır. Parasal kaygılarınız son bulacağını, gün geçtikçe artan başarılara nail olacağınızı ifade eder. 

Rüyada Yavru Kanguru Görmek

Rüyada yavru kanguru görmek, çevrenizde canınızı sıkıp moralinizi bozacak kişilerin varlığına işaret eder. Arkanızdan dedikodu yapanların olduğunu, hakkınızda bilip bilmeden iftira atılacağını, yanlış yorumlarda bulunan kişilere derslerini vereceğinizi gösterir. 

Rüyada Kanguru Sürüsü Görmek 

Rüyada kanguru sürüsü görmek, birden fazla anlama gelmektedir. Rüya sahibinin başarıya ulaşmasını isteyen kişilerin olduğunu, mutlu olmanız için size çok yakın birinin destek olacağını gösterir. Bu rüyanın diğer yorumu etrafınızda düşmanların olduğu şeklinde tabir edilir. Arkanızdan kuyunuzu kazmak isteyen birinin olduğunu ancak zekânızla bu kişiyi alt edeceğinizi gösterir. 

Rüyada Zıplayan Kanguru Görmek 

Rüyada zıplayan kanguru görmek, yapacağınız yeni atılımları ve iş hayatında yükselişe geçeceğinizi gösterir. İş dünyasında karşı yatırımlarınızla adınızdan söz ettireceğinize, başarı merdivenlerini tek tek tırmanacağınıza ve bütün takdirleri toplayacağınıza işaret eder. 

Rüyada Hamile Kanguru Görmek 

Rüyada hamile kanguru görmek, hayırlı bir rüya olarak yorumlanır. Anlayışlı ve hoşgörü sahibi biri ile izdivaç yapacağınızı ve evliliğiniz sorunsuz bir şekilde devam edeceğini gösterir. Yitirdiğiniz yaşam enerjinizi tekrar kazanacağınıza, pozitif düşünen tevazu sahibi bir insan olacağınıza işaret eder.

Rüyada hamile kanguru görmek tabiri başka bir rüya tabircisine göre, şansınızın yaver gitmesi ve bahtınızın açık olması şeklinde yorumlanır. Hayatınızda yeni gelişmeler olacağına, şans kapılarını sonuna kadar aralayacağınıza, hayatınızın kolaylık ve rahatlık içinde devam edeceğine alamet eder. 

Rüyada Ölü Kanguru Görmek 

Rüyada ölü kanguru görmek, hayırlı bir başlangıç yapmayı işaret eder. Biten olumsuz bir şeyin ardından daha hayırlı bir işe başlayacağınıza, ayrılık yaşadıysanız sizi daha çok mutlu edecek birisi ile tanışacağınıza alamet eder. 

Rüyada Kanguru Öldürmek 

Rüyada kanguru öldürmek, verdiğiniz sözleri tutmak ve sözünde durmak anlamına gelir. Daha önceden birisine verdiğiniz söz yerine getireceğinize, ümidinizi kaybetmişken yeniden ümitlenecek bir hadise olacağına delalet eder.

Kanguru

“Rüyada Kanguru Görmek” üzerine 2 yorum

  1. Rüyada sel içerisinde, iki küçük bir hayvan yanıma düşüyor. Yanımdakine “Bu nasıl bir canlı?” diyorum. Biri çok küçük bir yavru diğeri biraz daha büyük dikkatli baktığımda kanguru olduğuna karar veriyorum. Ne yapmalıyım diye düşündüğümde yine de yere bırakıyorum. Sonra asansörün kapağını açtığımda kirli suyun içinde en küçük yavru kanguru çıkıyor, alıyorum elime ve “Buna yardım etmeliyim” diyorum. Garip ve karmaşık bir rüya idi. Yorumunu çok merak ediyorum.

  2. Rüyamda eşimi bir kanguru ısırıyor ve vücudundan büyük parçalar koparıyor. Sonra da hastaneye kaldırılıyor ama ben onu hastaneye gidip görmüyorum.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir