Rüyada Kanser Görmek

Kanser sağlık durumunun bozulmasına yorumlanır. Rüyanızda kanser yendiğini görmek, para derdiniz sona erecek ve zengin olacaksınız demektir.

Rüyada kanserden kurtulduğunu görmek, para sıkıntınız sona erecek. Hastalık tedavi edilmezse, bir yakınınızla yaşayacağınız soruna dikkat çeker.

Rüyada kanser olmak, korkunç, tutulacak tarafı bulunmayan, hilesi anlaşılmaz ve arkadaşlığı zor bir adama işarettir.

Rüyanızda kanser hastalığından kurtulduğunuzu görmek, para sıkıntınız sona erecek ve zengin olacaksınız. Eğer hastalık tedavi edilemezse, bir yakınınızın hastalanacağı veya kavga edeceğiniz anlamına gelir.

Rüyada kanser olduğunu görmek; kendinize iyi bakmadığınız takdirde sağlığınızın ve hayatınızın çok kötü olacağına işarettir.

Kanser

“Rüyada Kanser Görmek” üzerine 10 yorum

  1. Peki rüyada lösemi olmak ne demek? Rüyamda lösemi olduğumu gördüm. Çok korkunçtu, saçlarım çok çok dökülüyordu.

  2. Merhabalar dün akşam rüyamda hastaneye gidiyoruz annemle. Göğsümde kitle çıkıyor. Kemoterapi görmem gerekiyor ama görüp görmediğimi hatırlamıyorum. Sol göğsümde diyorum hiç şişlik acı yoktu falan diyorum, korkuyorum. Uyanıyorum ama tesirinde kalmışım, bir türlü uyuyamadım. Hayır olsun ama çok etkilendim. 🙁 Sizce yorumu nedir?

  3. Merhaba sabah rüyamda beynimde doktor tümör olduğunu söyledi. Kalktığımda kafam çok ağrıyordu. Sonra uyudum, tekrar ona benzer bir rüya gördüm. Çok etkisinde kaldım. Kafam hala ağrıyor. Ne demek acaba?

  4. Merhabalar. Rüyamda birinin kanser olduğunu gördüm ama bu kişiyi tam tanıyor muyum, emin değilim. Durumu ise çok kötüydü. Yazdığınız açıklamada kanserli birini görmek, yazmıyor. Bunun açıklamasını alabilir miyim?

  5. Rüyada kansermişim. Devamlı ağzımdan kırıntıların eksilmediğini, devamlı tükürüyordum.

  6. Rüyamda küçük, lösemi hastası bir çocuk beni yanına çağırdı. Ben de gittim yanına. Küçük bir çocuk saçı falan yoktu ama açık bir arazideydik.

  7. Başka birini (kuzenimi) kanser olmuş, yatarken gördüm. Uzun ve güzel bir peruk takmış ama çok zayıflamış ve huysuzlaşmıştı. Kucaklayıp yatağına falan götürüyordum.

  8. Öğlen uyuduğumda yıllardır görmediğim bir erkek arkadaşımı gördüm kanser olmuştu, kilo almış ve saçları dökülmüştü. Etkilendim rüyadan. Acaba onunla mı ilgili yorumlamalıyım, kendimle ilgili mi?

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir