Rüyada Kaplan Görmek

Rüyada kaplan görmek; zalim yöneticiye, düşmanlığını gizlemeyen şerli kimseye, şerrinden insanların çekindiği kişi yahut topluluğa işarettir.

Rüyada kaplana binmek veya etini yemek, mal ve şerefe; onu öldürmek düşmanı kahretmeye; rüyada kaplan avlamak fasık birinden menfaat elde etmeye delalettir. Kaplan görmek; günahlardan tövbe etmeye, değişik alanlarda bilgi sahibi insana delalet eder.

Rüyada kaplana binmek veya kaplanı tuttuğunu görmek, rakibini yenecek demektir. Kaplan kuvvetli, kendini beğenmiş, yüksek makam sahibi bir insan olarak yorumlanır. Bir kaplanla karşılaşan kimseye birisi bir iyilik yapar. Yaşlı, zayıf ve tüyleri dökülmüş bir kaplan görmek arzu ettiği yardımın olmayacağı olarak yorumlanır.

Rüyada kaplan görmek tabiri; güçlü, kendini beğenmiş, kibirli, mevki sahibi insandır. Kaplanla karşılaşan kimse bir iyilik alır. Kaplan tarafından ısırılırsa kişi, mevki sahibi olur.

Rüyada kaplan görmek anlamı, kuvvetli bir erkekle tabir olunur.

Kirmani’ye göre; rüyasında bir kaplana binmiş olduğunu görmek, büyüklüğe ve mevkiye delalet eder.

Rüyada kaplan sütü görmek, düşmandan korkmaya ve sonunda bu korkudan kurtulmaya; kaplan eti görmek, mal ve paraya; derisini, kılını veya kemiğini görmek, düşmandan alınacak mala işarettir. Rüyasında bir kaplan öldürdüğünü gören, işlerinde doğruluktan ayrılır.

Bazi tabircilere göre; rüyada kaplan görmek, ondan daha şiddetli olmayan bir düşman demektir.

Bir başka rivayete göre de: Rüyada kaplan, zalim bir devlet reisi veya güçlü bir düşmandır. Rüyada bir kaplan öldürdüğünü gören kimse, bir düşmanı kahreder. Kaplan eti yediğini gören kimse, mal ve şerefe nail olur. Kaplana bindiğini gören kimse, büyük saltanata nail olur. Kaplanın kendi üzerine bindiğini gören kimseye, amiri tarafından bir zarar gelir.

Rüyada kaplanla cima yaptığını gören kimse, zalim bir kavimden olan günahkar bir kadına musallat olur. Evinin içerisinde bir kaplan bulunduğunu gören kimsenin evine, günahkar bir kimse hücum eder.

Rüyada bir kaplan veya pars avladığını gören kimse, fasık bir adamdan menfaat elde eder. Bir kaplanın kendisini ısırdığını gören kimseye, ısırdığı miktarda bir zarar isabet eder. Kaplan, erkek bir adama işarettir. Kaplan kadına da işarettir. Kaplan hile sahibi bir kimsedir.

Rüyada kaplan; çok güçlü, kendini beğenen, kibirli, üstün, mevkii sahibi bir insan olarak yorumlanır. Bir kaplanla karşılaşan kimse bir iyilik alır. Rüyada sıska tüyleri dökülmüş bir kaplan görmek, kişinin beklediği yardımı göremeyeceğine işarettir.

Bkz: Rüyada Vahşi Hayvan Görmek, Rüyada Aslan Görmek

Kaplan

“Rüyada Kaplan Görmek” üzerine 12 yorum

  1. Rüyamda arkadaşım bir hata yapmıştı ve ceza olarak kaplana yedirilecekti. Arkadaşıma süt gibi bembeyaz bir kaplanın saldırmaya hazır vaziyette olduğunu gördüm. Ben de arkadaşımı kurtarmaya çalışıyordum. Bu neyin işaretidir?

  2. Rüyamda kaplanın ağzına küp şeker attığımı ve kaplanın yediğini gördüm ama bana hiçbir şekilde zarar vermedi.

  3. Rüyamda bir kaplan bir arkadaşımla üstümüze yürüyüp ağzını açtı ve bizi ağzının içine aldı ama ısırmadı sonra gitti. Bu ne anlama gelir?

    1. Rüyada arkadismlarla ayaktayiz biz ikimiz oturuyoruz. Bi kaplan geliyor. Dizimin üstüne dırnaklarını sürüyor ve kafası koyub uyuyor bende kaplanı sevmeye başliyom

  4. Rüyamda kaplan yüksek bir yerde atlayıp bana saldırıyor. Daha sonra uyanıyorum. Bu neyin işareti olabilir? Bir yardımcı olun.

  5. Rüyamda bir erkek kaplanı sevdiği dişi kaplana kavuşturmaya çalışıyordum. Ondan korkmama rağmen onun beni takip etmesini ve yolculuk sonunda deniz kenarında dişi kaplanla buluşmasını sağladım ama dişi kaplan benim denize girmemi engelleyerek benim peşimden koştu. Ben de kaçmaya başladım.

  6. Rüyamda çok güzel ve öyle büyük bir kaplana biniyorum ki, çok rahat bir yolculuk yapıyoruz. Düşecek olsam bile o kadar iyi bir dostuz ki kafasıyla beni tekrar düzeltiyor, sevgi gösteriyor.

  7. Bir dişi kaplan ve iki yavrusu var. Daha sonra ben birkaç metre yüksek bir yerdeyim iki defa beni yemek için hamle yaptı. İkisinde de başarısız oldu ve sıçrayarak uyandım. Bu rüya ne anlama çıkar?

  8. Evimizde kaplan besliyorduk, evcilleştirmişiz. Bir anda bana koşarak kızgınlıkla geliyor, sonra eşime sesleniyorum yanıma geliyor ve kaplana doğru dikkatlice bakınca sakinleşiyor. Misafirlerimiz geliyor, kaplan da yanımızda dolaşıyor bizimle, kimseye zarar vermiyor.

  9. Rüyamda dışardan eve gelirken kardeşim kolumdan tutup bilgisayar odasına götürüyor ve bana bir kadınla bir kaplanın sevişen videosunu izletiyor videoyu izlerken şoktan titriyorum ve uyanıyorum bu nedir ne anlama gelir?

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir