Rüyada Karaciğer Görmek

Rüyada karaciğer görmek, yiğitliğe; her çeşit karaciğeri yemek mala, eş ve çocuklardan görülecek maddi desteğe delalet eder.

Rüyada hasta bir karaciğer görmek, uysal biriyle evleneceğinizin işaretidir. Ciğer yediğinizi gördüyseniz, bir kişinin sevgilinizi elinizden alacağı anlamına gelir.

Bkz: Akciğer

Rüyada karaciğer görmek, mal, evlat ve bilgi çokluğu ile yorumlanır. Rüyada birçok karaciğer görmek çeşitli ilimlere yorumlanır. Evinden veya odasından bir karaciğerin çıkarak havada uçtuğunu gören, bilim adamı ise, bilgisini unutur; memur ise işten çıkarılır; fakir bir kimse ise, bir zarara uğrar. Bu rüyayi görmek hiç de iyi değildir.

Rüyasında karaciğer yediğini görmek, evladının malından ve kirasından yemeye; karaciğerinin koptuğunu görmek, evladının ölümüne; karaciğerinin yaralandığını görmek, oğlunun hasta olacağına işaret eder.

Rüyada karaciğerdeki yaranın iyileştiğini görmek, evde hastası varsa, iyileşeceğine delalet eder. Bir başka rivayete göre de: Rüyada karaciğer, yiğitliğe işarettir. Rüyada ciğere baksa ve onda kendi yüzünü görse, ölür.

Bkz: İnsan Eti Yemek

Bir kimse rüyada bir insanın ciğerini yediğini görse, ona birikmiş bir mal isabet eder veya toplu bir malı yer. Kızartılmış veya çiğ ya da pişirilmiş birçok ciğer gören kimse için, açılacak ve onun eriştiği hazinelere işarettir. Koyun ve sığırların ve bunlardan başka hayvan ve yırtıcı hayvanların ciğerleri hakkında da tabir böyledir. Ciğer evlat ve hayata da işarettir. Ciğerin üzerinde yağ olursa, kadınlar tarafından erişilecek maldır. Rüyada ciğer yiyen kimse, çocuğundan dolayı mal ve kuvvete nail olur. Bir kimse ciğerinin kendisine ızdırap verdiğini görse, o kimsenin çocuğu veya sevdiği bir kimse hakkında fenalık eder veya onlardan taraf kendisine biz üzüntü ve keder isabet eder. 

Rüyada ciğer üzerinde görülen yara, eksikliktir. Bir kimse rüyada ciğerini kestiğini görse, kendisi veya sevdiği birisi ölür. Bazen de ciğerin adamın karnından çıkması, zulme işarettir. Bir kimse rüyada kendi ciğerini yediğini görse, o kimsenin eline mal geçer ve ondan veya çocuğunun malından yer.

Karaciğer

“Rüyada Karaciğer Görmek” için bir yorum

  1. Halam rüyasında benim ciğerlerimin tomurcuk tomurcuk ve şişik olduğunu görmüş. Ne anlama geliyor?

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir