Rüyada Karafatma Görmek

Rüyada karafatma görmek; hileli para, vurdumduymaz, sıkıcı ahbaptır.

Rüyada karafatma görmek, hayırlı olmayan bir rüya olarak yorumlanmaktadır. Can sıkıcı ve stres yaratıcı olaylar yaşayacağınıza, işlerinizin sekteye uğrayıp yaşayacağınız moral bozukluklarını ifade eder. Rüyada karafatma görmek kötü düşünce, fesatlık, şeytana uyma anlamına gelir. Paranızı kolay yoldan kazanmak için hileye başvuracağınızı, başkalarının başarısını kıskanıp kötü planlar yapacağınızı gösterir. 

Ayrıca Bakınız: Hamam Böceği, Haşereler

Rüyada karafatma görmenin bir diğer yorumu da çevrenizde dolaşan fitneci insanlar olarak tabir edilir. Sürekli yükselmenizi engelleyen birilerinin olacağına, bazı arkadaşlarınızın kısmetinizi kaçırıp sizi başka insanlara kötüleyeceğine delalet eder. 

Rüyada Evin İçinde Karafatma Görmek 

Rüyada evin içinde karafatma görmek, yıllardır dostunuz olup kardeş bildiğiniz bir kişinin aslında tam aksi olduğuna işaret eder. Güvendiğiniz arkadaşınızın sizi hayal kırıklığına uğratacağına, çevrenizdeki kötü insanların varlığına, çok samimi olduğunuz bir tanıdığınızın size zarar vereceğine işaret eder. 

Rüyada Yatakta Karafatma Görmek

Rüyada yatakta karafatma görmek, sadece iyi gününüzde size dost olan kişiler olarak tabir edilir. Müşkül bir anınızda yardım edecek kişi bulamayacağınızı, daha önce çok yardımınız dokunduğu bir kimsenin size el uzatmaktan kaçınacağını gösterir. 

Rüyada yatakta karafatma görmek ne anlama gelir, ailenizde emeklerinizin hiçe sayılacağını, ne kadar çabalasanız bile kıymetinizin bilinmeyeceğini, yaptıklarınıza ve çalışmalarınıza teşekkür etmeyen aile üyelerini işaret eder. 

Rüyada Ölmüş Karafatma Görmek 

Rüyada ölmüş karafatma görmek, tüm engelleri aşacağınızı ve sizi mutsuzluğa sürükleyen kişileri hayatınızdan çıkaracağınızı gösterir. Moralinizi bozacak kimseler olmadığından işinizin düzgün gideceğini ve hayata dört elle sarılacağınızı ifade eder. 

Rüyada Karafatma Sürüsü Görmek 

Rüyada karafatma sürüsü görmek, zenginlik ve saltanat anlamına gelir. Hayatınızda hem maddi hem de manevi açıdan hayırlı gelişmeler olacağına, işlerinizin ve satışlarınızın artıp kazancınız iki katına çıkacağına delalet eder. Aynı zamanda ailenize daha fazla zaman ayırıp ailenizle kaliteli vakit geçireceğinize işaret eder. 

Ayrıca Bakınız: Böcek Öldürmek

Rüyada Karafatma Öldürdüğü Görmek 

Rüyada karafatma öldürdüğünü görmek, şanssızlık olarak yorumlanır. Özel hayatınızda bir türlü aradığınız aşkı bulamayacağınıza, projeleriniz istediğiniz gibi başkaları tarafından takdir toplamayacağına işaret eder. Aynı zamanda büyük para yatırdığınız bir yatırımdan çok fazla kâr elde etmeyeceğinizi, bu yılın sizin için talihin gülmediği bir yıl olacağını ifade eder. 

Rüyada Karafatma Yemek Görmek

Rüyada karafatma yemek görmek, kötü bir rüya olarak tabir edilir. İşlerinize haram karıştıracağınızı, helal rızık kazanacağınız bir işte çalışmak yerine hileli bir yolu tercih edeceğinizi gösterir. Haksız kazancınız nedeniyle aileniz ile sorun yaşayacağınızı ve sizi doğru yola iletmek için bir aile büyüğünün araya gireceğini işaret eder. 

Rüyada karafatma yemek görmek dini açıdan da şer bir rüya olarak yorumlanmıştır. Allah’ın rızasını kazanacak işlerden vazgeçip günah kazanacağınıza, helali ve haramı düşünmeyip Allah yolunu terk edeceğinize delalet eder. Bu rüya uyarı niteliğinde bir rüya olarak tefsir edilmiştir. 

Rüyada Karafatma Ezdiğini Görmek

Rüyada karafatma ezdiğini görmek, dedikoducu ve kıskanç insanların varlığından haberdar eden bir rüya olarak yorumlanmıştır. Özellikle yakın çevrenizde bilip bilmeden aleyhinizde konuşan biri olacağına, bu kişi yüzünden yanlış anlaşılacağınıza ve size karşı olan ön yargıları düzeltmek için uğraşacağınıza işaret eder. 

Rüyada Karafatma Yakaladığını Görmek 

Rüyada karafatma yakaladığını görmek, çözülmesi gereken sorunlara delalet eder. İçinden çıkamadığınız bir hayli sorunla boğuşacağınıza, sizi ilgilendirmeyen angarya işlerle uğraşmak zorunda kalacağınıza alamet eder. 

Rüyada karafatma yakalayıp atmak görmek, her işin üstesinden kolaylıkla geleceğinizi gösterir. Bazı konularda dikkat çekecek becerilerinizle örnek gösterileceğinize ve hiç kimsenin yardımına ihtiyaç duymadan hayatınızı idame edebileceğinize işaret eder.

Karafatma

“Rüyada Karafatma Görmek” üzerine 4 yorum

  1. Rüyamda banyoya giriyorum yerde simsiyah kurtlar ( böcek ) ve karafatmalar dolu tiksiniyorum, korkuyorum, çığlık atıyorum, kimse gelmiyor. Süpürge ile temizlemeye yok etmeye çalışıyorum. Sonra tavana bir bakıyorum orda bir delikten akın akın ben temizledikçe tekrar geliyor. Sonra korkuyla uyandım. Bu kadar. Değerli yorumlarınızı bekleyeceğim.

    İyi akşamlar.

  2. Merhaba, rüyamda bir evdeydik ve etraf her yer hamam böceği vardı, yanımda üniversiteden arkadaşlar vardı. Ve o arkadaşlarımla aram çok iyi değil, okul bittikten sonra hiç görüşmedik, zaten beni de çok sevmezler. Rüyamda bir tanesi bana, “Bunu korkularımızı yenmemiz için ev böyle hamam böceğiyle doldurduk” falan diyor. Yanımda da erkek arkadaşım var, onunla böyle yan yana kaldık, hamam böcekleri her yerimizde ama üzerimizde değil, basacağımız yerlerde kovuşturuyoruz. Ne anlama geliyor? Teşekkürler.

  3. Değerli yorumcu, iyi günler.

    Rüyama ait yorumunuzu merak ediyorum, rüyamda tanıdık fakat nerede olduğumu tam olarak bilmediğim sanki daha önce rüyamda gördüğüm ferah bir iş hanına benzer bir yerdeyim, oğluma tuvaletin yerini gösteriyorum, bende biraz yürüyüp başka bir tuvalete giriyorum. Tuvalet içeriden yan yana iki kapılıymış birini kapatıp kilitliyorum diğerini kapatınca ilki açılıyor, birkaç kez sonunda ikisini de kilitleyip içeri doğru dönünce siyah bir çanta üzerinde siyah şemsiye görüyorum. Biraz ötede açık renkli sapı parlak siyah bir başka şemsiye görüyorum, bunun üzeri biraz pisti, unutmuşlar çıkınca görevliye vereyim diye düşünüyorum, bu kirli olanı suya tutuyorum, karasinekler uçuşuyor ve birde kakalak çıkıyor korkuyorum, sonra uyandım. Yorumunuzu bekliyorum, hayırlı günler.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir