Rüyada Karınca Görmek

Rüyada karınca görmek; ev halkına, akrabaya, mal ve nimete yahut yolculuk ve ayrılığa delalet eden rüya yorumları bulunmaktadır.

Rüyada karınca görmek, uzun ömürlü olmak, sağlıklı ve sıhhatli yaşamak şeklinde tabir edilir. Beslenmenize ve psikolojik sağlığınıza dikkat edeceğinizi, sizi hasta eden ve sağlığınızı bozan zararlı alışkanlıklardan uzak duracağınızı gösterir. Ayrıca bu rüya bolluk, bereket ve verim olarak da yorumlanmıştır. Rızkınızın artacağına, boğazınızdan helal lokma geçeceğine ve ailenizi fazlasıyla geçindirecek kadar maddi imkânınız olacağına delalet eder. 

Rüyada karınca görmek tabiri, kimseyle kavga etmeden mutlu ve mesut bir hayat süreceğinizi ifade eder. Böyle bir rüya gördüyseniz ailenizle ömür boyu huzur içinde yaşayacağınızı hatta bekarsanız yakın zamanda gönlünüze göre bir kısmet bulacağınızı gösterir. 

Ayrıca Bakınız: Karıncanın Ağzı ile Getirdiği Şey, Haşerat

Rüyada Karınca Öldürdüğünü Görmek 

Rüyada karınca öldürdüğünü görmek, hiç düşünmeden bilinçsizce hata yapacağınıza ve bu işin sonunda geri dönüşü olmayan kayıplar yaşayacağınıza işaret eder. Rüyada karınca öldürdüğünü görmek şer olan bir rüya olarak yorumlanmaktadır. 

Ayrıca Bakınız: Böcek Öldürmek

Rüyada Karıncayı Ezdiğini Görmek 

Rüyada karıncayı ezdiğini görmek, zorluklarla elde edilen kazancın hayır getireceği, meşakkatli çalışmaların sona ereceği şeklinde tabir edilir. Aynı zamanda sabırla beklediğiniz müjdeli haberin geleceğine ve bu haber sonucunda hayatınızda yaşanacak olumlu değişikliklere delalet eder. 

Rüyada Evin İçinde Karınca Sürüsü Görmek 

Rüyada evin içinde karınca sürüsü görmek, yeni dostlar edinmek ve sosyal yaşantının değişmesi olarak yorumlanır. İyi ahlaklı bir dost sahibi olacağınıza, sosyalleşmek adına katılacağınız bir kursa, psikolojinizin düzeleceğine alamet eder.

Rüyada evin içinde karınca sürüsü görmenin bir diğer yorumu, paranın bereketlenmesi ve rızkın artması anlamına gelir. Yeni gireceğiniz işte çok kazanacağınıza, birikip yapıp birikimlerinizi hayırlı bir işte değerlendireceğinize işaret eder. 

Rüyada Üzerinde Karınca Görmek 

Rüyada üzerinde karınca görmek, hasta bir yakınınızdan vefat haberi alacağınıza işaret eder. Hastanede yatan bir akrabanızın sağlığının kötüye gideceğine, ailenizden yaşlı birinin vefat haberini alıp çok üzüleceğinize delalet eder. 

Rüyada Karınca Yediğini Görmek 

Rüyada karınca yediğini görmek, hayırlı bir rüya olarak tabir edilir. Evinizde ömrünüzün sonuna kadar bolluk yaşanacağını, paranızın değerinin artacağını, ailenizin hayatları boyunca hiç tatmadıkları güzellikleri keşfetme imkânı bulacağını işaret eder. 

Rüyada Çok Fazla Sayıda Karınca Görmek 

Rüyada çok fazla sayıda karınca görmek, aileye yeni üyenin katılması, yeni bir bebek haberi almak, ikiz ya da üçüz bebekler olarak tabir edilir. Evliyseniz bir seferde ikiz veya üçüz bebekleriniz olacağını, hepsinin kısmetleriyle gelip hanenize uğur getireceklerini ifade eder. 

Rüyada Kanatlı Karınca Görmek 

Rüyada kanatlı karınca görmek, uzak bir tanıdığınızın ölüm haberini alacağınızı, çok üzülüp uzun süre etkisinde kalacağınızı gösterir. Rüyada kanatlı karınca görmenin bir diğer yorumu ise fakirleşmek anlamına gelir. Borçlarınızı ödemekte zorlanacağınızı, bankadan gelen kredi faizi yüzünden maddi olarak çöküşe geçeceğinizi işaret eder. 

Rüyada Karınca Yumurtası Görmek

Rüyada karınca yumurtası görmek, emeklerinizin karşılığını alacağınıza, çabalarınızın karşılıksız kalmayacağına delalet eder. Alın teri döküp çalıştığınız işten çok para alacağınızı, uzun süredir bitirmek için uğraştığınız projenizin yakın bir zamanda bitip hayırlara vesile olacağını ifade eder. 

Rüyada Karınca Silkelemek Görmek

Rüyada karınca silkelemek görmek, yakın bir arkadaşınız sizi kandırması sonucu çok büyük günaha gireceğinize işaret eder. İşlediğiniz bu günah yüzünden samimiyetle tövbe edeceğinize, dinde huzur bulup günahlarınızın kefareti için muhtaç birine iyilik edeceğinize alamet eder. 

Rüyada Kırmızı Karınca Görmek 

Rüyada kırmızı karınca görmek, herkesle iyi geçineceğinize, kimse ile küs kalmayacağınıza işaret eder. Ailenizin sözünü dinleyip tavsiyelerini uyacağınızı, aile içinde dargın olan küsleri barıştıracağınızı, kalbini kırdığınız kim varsa hepsinden teker teker özür dileyeceğinizi ifade eder. 

Karınca

“Rüyada Karınca Görmek” üzerine 47 yorum

  1. Rüyamda karınca gördüm aramalarda burası çıktı çok güzel ve geniş anlatmışsınız, teşekkürler, ama rüyada karınca öldürmek tabirine yer verilmemiş. Rüya tabirleri kaynaklarınızı tekrar gözden geçirip bu konuda eklemenizi yaparsanız çok sevinirim.

  2. Doktora gidiyorum. Doktor tırnağıyla benim ayağımın altındaki nasırı sıkıyor. içinden karınca çıkıyor yere düşüyor ve büyük bir karınca oradan uzaklaşıp gidiyor. Lütfen bu yorumu açıklar mısınız. Açıklarsanız çok çok sevinirim…

  3. Kızım rüyasında karıncaları yaktığımı görmüş. Neye delalet ediyor acaba, yazarsanız sevinirim?

  4. Rüyamda karıncalar tavanda elektrik ampulünün altına yuva yapmış o kadar çoklar ki ampulün ışığı görünmüyor. Ben altından geçerken birçoğu üstüme düşüyor, hepsi saçlarımın arasına karışıyor sonra banyoya gidiyorum. Su dolu bir küvet var kafamı eğip, saçlarımı karıştırıp, sallıyorum, salladıkça karıncalar düşüyor. Annemi gidip uyandırıyorum sonra “Bu karıncaları niye lambanın ora koydunuz” diye. Bu rüyanın kesinlikle bir anlamı olduğunu düşünüyorum. Gerçekten, doğru tabir edilirse, düzgün tabirlerinizi bekliyorum.

  5. Rüyamda karıncalar ayaklarımı sardılar. Ellerimle temizlesem de yine ayaklarımdalar. Yorumlarsanız sevinirim teşekkürler.

  6. Rüyamda yattığım koltuğun başucu tarafı delinmişti, karıncalar yuva yapmıştı. Bunun anlamı nedir?

  7. Rüyada sevdiğin kişiyi morumsu karınca olarak evde görmek, ne demek acaba? Hiçbir yerde bulamadım?

  8. Merhaba ben rüyamda karınca beslediğimi ve onunla konuştuğumu gördüm. Bunun anlamı nedir? Yorumlarsanız sevinirim. İyi çalışmalar…

  9. Ben rüyamda bir karınca yuvası gördüm. O karınca yuvasının önünde 3 tane karınca vardı. Yuvaya yaklaştım. O karıncalardan biri ağzıyla benim ayağımın ucunu tuttu, içeri çekmeye çalıştı. Sonra başaramadı, içeri girdi. Sonra kanatlı iri bir karınca kraliçe olabilir. Uçarak beni kovalıyordu. Bunun anlamı nedir?

  10. Rüyamda bikini bölgemde bir sürü karınca görüyorum. Telaşlı bir şekilde temizlemeye uğraşıyorum ve çok panikliyorum… Bu şekilde uyandım. Hala etkisindeyim. Yorumunuz için şimdiden teşekkür ederim.

  11. Rüyamda karıncalar, ben uyurken üzerimde, boynumun arka kısmında geziyorlardı. Neye yorumlanır?

  12. Başımın üzerinde 2 tane öbekleşmiş karınca kitlesi olduğunu fark ettim. Öbeklerden birisi, tam başımın tepe kısmında diğeri arkasında idi ama herhangi bir şekilde canım yanmıyordu. Sadece karıncaları görünce birden korktum. Daha sonra elimle teker teker öbekleşmiş karıncaları aldım ve pencereden attım. Daha sonra da elbiselerimi çırptım. Hepsi kayboldu karıncaların. Ne ısırma ya da gıdıklanma olmadı. Teşekkürler.

  13. Merhaba, ben rüyamda sağ elimin derisinin içinden bir sürü büyük karıncaların çıktığını gördüm. Biraz ürperdim ve çıkarmaya çalıştım. Hatta suyun altına tutarak karıncaların derimin içinden çıkmasını sağladım ama vücudumda da birkaç tane gezindiğini söylediler. Sonra karıncaların çıktığı yer yara olmuştu yanık, soyulmuş yara gibi. Sağlık ocağına gitmişim rüyamda baktırmak için ve karıncalardan bir tanesi de solucan uzunluğunda olmuş o şekilde elimin derisinden çıktı. Acaba neye alamettir bu rüyam?

  14. Rüyamda ayaklarımın üzerinde karıncalar dolaşıyordu. İlaç sıktım üzerlerine, ellerimle ittim. Anlamı nedir?

  15. Rüyamda iki ayağımın üstüne iki kedi tırmanıyor, kedileri kovuyorum. İki ayağımın üstü karınca doluyor ellerimle iteliyorum ama bir kısmı ayaklarımda kalıyor.

  16. Dışarda bir arazide karınca yuvasına basıyorum, hızla üzerime sarıyorlar, kurtulmaya çalışırken ısırmalarının acısıyla uyanıyorum.

    1. Ben rüyada ekmek yerken her kopardığım ekmek parçasının içinde 4er 5er tane ölmüş siyah karınca görüyordum.

  17. Rüyamda bana 1 kase karınca yumurtası verdiler elime. Lütfen bu yorumu açıklar mısınız? Açıklarsanız çok sevinirim. Teşekkürler.

  18. Oğlumun bebeklik halini görüyorum. Avret mahallinde ve kalbinin üzerinde karıncalar kümelenmiş. Ben her iki yerden de elimle dağıtıyorum, uzaklaştırıyorum.

  19. Merhaba, annem rüyasında oğlum Hamza'nın boğazında delik olduğunu ve buradan karıncaların girip çıkarak vücutta gezdiğini görmüş. İri ve siyah karıncalar olduğunu söylüyor. Aynı rüyada vefat etmeden önce yatalak olan babaannemi tekrar yatalak olarak gördüğünü söyledi. Yorumlarsanız sevinirim.

  20. Selamünaleyküm. Ben şöyle bir rüya gördüm; rüyamda bir bembeyaz oda içindeyim 3-5 arkadaş var, arkadaşları tam hatırlamıyorum ya da tanımıyorum kim olduklarını ancak sanki yanımda bir kız var kızı da tanımıyorum tanıyor gibiyim. Sonra ayaklarıma falan büyük, siyah karıncalar çıkıyor, etrafımda bir sürü var korkuyorum. Onları silkelemeye çalışıyorum gitmiyor, yanımdaki kız da silkeliyor biraz ve karıncalar ayağımdan birazı gidiyor yine kalıyor ama yine etrafımda karıncalar çoktu ve sonra rüyadan korkar bir şekilde kalktım. Bunu açıklama şansınız var mı acaba ?

  21. Hocam rüyada bir akrabanın suyundan tasla su içiyordum ama tasta karınca vardı, karıncaları döküp içtim. Ne demek, açıklar mısınız?

  22. Elimle toprak karıştırıyorum rüyamda bir anda her yeri karınca kapladı, her yer karınca oldu.  Yorumlarsanız sevinirim. Teşekkürler. 🙂

  23. Merhabalar, ben mutfağımızda karıncalar gördüm. Mutfağın zemininin her yerinde idiler. Birkaçının üzerine basarak geçmeye çalıştım, üzerime çıktılar. Ellerimle temizlemeye çalıştım o sırada eşimi çağırdım, fotoğraflarını çekmeye çalışıyor idi. Daha sonra kızım geldi, onun da ayaklarından üzerlerine çıkmaya çalıştılar. Birkaçı kızımı ısırdı. Ben de onları üstlerinden atmaya çalışıyor idim ama benim de ayaklarım ve kollarım karınca olmuştu. Kızımı ve beni ısıran karıncalar, büyük ve siyah renkte idiler. Bir ara üzerlerine oturdum, her yer kapkara karınca oldu ama mutfağın zemininde idiler hatta yumurtalarını bir yerlere taşıyorlar idi derken uyandım. Bu rüyamı yorumlar iseniz sevinirim.

  24. Rüyamda evimdeyim. Sonra siyah keten tarzında bir siyah pantolonum var giymek için çıkarıyorum. Sonra biranda eşimle beraber şok oluyoruz çünkü siyah pantolonumun cebinde büyük, iri, siyah karıncalar sırayla çıkıyorlar. Biranda iyice kalabalıklaşıyorlar. Bu rüyamın tabiri nedir acaba, kendi evimde pantolon cebimden büyük karıncalar çıkması neye işarettir?

  25. Rüyamda el tırnaklarımdan ve ayak tırnaklarımdan karınca çıkarıyordum. Birde karnımdan ve göğsümden karıncaları çıkarıyordum. Bu ne demek oluyor?

  26. Karıncalar top halinde yuvarlandılar. Birkaç tane top halindeler ve teker teker toptan ayrılıp dağılmaya başladılar. Ben de basmamaya gayret ediyordum.

  27. Rüyamda evdeydim, mutfakta birçok karınca vardı ama bana zararları yoktu. Sanki onları bir iş için ben getirmişin gibi küme halinde bekliyorlardı. Sonra bir şey oldu, karıncalar öldü sanki bir su göledi onları aldı, götürdü. Sayıları azaldı ama benim karıncalara ihtiyacım vardı. Elimde bir gevrek poşeti vardı, içinde gübre ve ölü solucanlar vardı. O poşeti suladığımda birkaç saniye sonra küçük küçücük karıncalar doğup dışarı çıkıyordu. Bunu yapmayı da bir ses anlattı bana. “Poşete su dök ve karıncalar doğsun” dedi. Dediklerini yapınca karıncalar gitgide büyüyerek o poşetten çıkmaya başladılar ve uyandım. Sizce manası nedir?

  28. Selamünaleyküm. Rüyamda evin mutfağını siyah karıncalar ve aşırı derecede çok sayıda basmış görüyorum ve ben onları öldürüyorum. Ayrıca 2 tane salyangozu karıncalar havaya kaldırıp götürmeye çalışıyorlar. Salyangozu da öldürdüm sonra mutfağı yıkadım. Su ile birlikte giden karıncaların çokluğunu görünce çok şaşırdım.

  29. Rüyamda, karıncalar uyuduğum yerdeki duvarda yürüyorlardı. Ne çok fazlaydılar, ne de çok azdılar. Ve ben rüyada uyuyormuşum uyanınca görüyormuşum. Neye yorumlanır acaba?

  30. Vücudunun o bölgesi ateşle cezalandırılacak diye düşünüyorum. Tesettüre riayet edin, hayra gelsin.

  31. Rüyamda karıncalar ve ağaçlar beni sarmışlardı ne yapsam onlardan kurtulmadım.

  32. Rüyamda ilk önce 1 karınca gördüm yalnız elimin üzerine yumurtladı. Daha sonra ellerim karıncalarla doldu ve sonra vücudum, her yanımı sardı karıncalar ve karınca yumurtalarına baktım saçlarımın arasından karınca yumurtaları dökülüyordu. Nedir bu rüyanın yorumu merak ettim.

  33. Rüyamda yanlışlıkla karınca yuvasının yanına ayağımı koymuştum. Karıncalar ayağımı ısırıp üzerime doğru çıkmaya başladılar. Banyoya gidip vücudumu yıkamaya gittiğimde bacaklarımın şiştiğini gördüm annemden alerji ilacı istedim onu içerken boğazım dilime kadar şişip nefes alamadığımı hissettim. Hastaneye gidelim dedim o sıra da uyandım.

  34. Benim rüyamda ayakkabının içine bir avuç kadar karınca giriyor. Be ayakkabıyı çıkarıp silkeliyorum bir tutam karınca düşüyor tekrar silkeliyorum yine aynı şekilde oluyor bunu bir kaç kez tekrarlıyorum. Sizce anlamı ne olabilir çok merak ediyorum cevaplarsanız çok sevinirim.

  35. Rüyamda kendi pisliğimde iki tane kirişimsi karınca gördüm kendi pantolonuma sarıp attım lütfen yorumu var mı?

  36. Rüyamda karıncalar bacağıma tırmanıyordu, küçücük ve kahverengiydiler. Ne anlama gelir?

  37. Rüyamda sağ avuç içinden (sivilce gibi bir kabuğun altından) karıncaya benzer sanki yavru karınca gibi bir sürü çıktı. Elimi suya tutup çıktıkları yeri temizledim. Çıkan sürünün de çoğunu avuç içindeyken korku ile öldürdüm.

  38. Rüyamda tanıdığım kişilerle bir topluluktayım kim olduklarını şuan hatırlamıyorum nedendir bilmiyorum vücuduma küçük ince ince karınca koyuyoruz. Bunu bir amaç için yapıyoruz ayakkabılarımın içi tüm vücudum (kıyafetlerimin altındalar ama hepsi vücudumda) ince ince kahverengi karıncalarla doldu. Başkalarında da var görüyorum onlar normal karşılıyorlar ama ben korkuyorum çünkü karıncalar ayak altımda ve kasık avret yerimde toplanıyorlar ısırdıklarını bile hissediyorum.

  39. Rüyamda büyük bir ağaç ve çok büyük karınca sürüsü vardı ben karıncalara hortumla su tutarak ağaca çıkmasını engelliyorum. Teşekkür ederim.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir