Rüyada Karpuz Görmek

Bakınız; Kavun ve Karpuz.

Rüyada karpuz satın almak, yeni bir işe para yatıracağınıza; karpuz kesmek, kötü haber almaya; karpuz yemek dedikodunuzun yapılacağına yorumlanır. Rüyada tarladan karpuz almak, bir akrabayla ya da arkadaşlarla kavga edeceğinize yorumlanır.

Rüyada karpuz görmek çok güvendiğiniz bir arkadaşınız arkanızdan konuşuyor. Dikkat etmelisiniz.

Rüyada karpuz görmek tabiri mal, mülktür. Karpuz yemek, ani kısmettir.

Rüyada karpuz görmek anlamı tatlı ise, hayır ve menfaattir. Rüyada mevsiminde karpuz görmek, tatlı olmasa bile, kavun görmekten hayırlıdır.

Rüyada küçük karpuzları görmek, büyüklerini görmekten hayırlıdır.

Kirmani’ye göre; rüyasında mevsiminde bir karpuz görüp yiyen kederden ve sıkıntıdan kurtulur. Evinde birçok karpuz olduğunu gören, gayet zor bir belaya düşer. Bir rivayete göre de malı çoğalır. 

Abdulgani Nablusi’ye göre; vaktinde olmak şartı ile rüyada karpuz görmek, menfaatli ve geçimi yolunda bir eşe delalet eder. Rüyada içi boşalmamış ve bozulmamış karpuz görmek ve yemek, vücut sağlığına delalet eder.

İbn-i Sirin’e göre; karpuz yemek kederden kurtulmaktir. Bu rüyayı gören eğer tutuklu ise tahliye edilir.

Rüyada karpuz görmek ne anlama gelir; sıkıntıların artmasına, karpuz ekmek; iyi bir işe başlamaya, mevsiminde karpuz yemek; üzüntülerden kurtulmaya, bozulmuş karpuz yemek; hastalığa, olmuş karpuz; helal mala işarettir.

Bakınız; Rüyada Karpuz Çekirdeği Görmek 

Karpuz

“Rüyada Karpuz Görmek” üzerine 14 yorum

  1. Selamün Aleyküm, ben rüyamın tabirini alamadım, hep aynı. Ben yemiyorum, almıyorum sadece misafirime kesip ikram ediyorum. Bu ne demektir? Bunun cevabını rica etsem tekdüze cevaplar mısın? Mısır’daki Amon Tapınağı’nın kahinleri gibi tek cevap başka bir şey yok. Hangi sayfayı açsam aynı o zaman deyin ki tek cevapta karpuz görmek şudur diye.

    1. Misafir olarak gördüğünüz kişileri tatlı sözlerle veya arkalarından söylemlerinizle kendi menfaatinize göre yönlendireceğinize ayrıca bir toplulukta çok konuşulduğunuza bu yüzdende söylemleriniz konusunda dikkat etmeniz gerektiğine alamettir.

  2. Kamyonda yüklü vaziyette karpuz gördüm. Vefat etmiş amcamla beraber, küçük karpuzları satmak için pazara götürüyoruz.

  3. Rüyada oruçluyken bir dilim karpuzu tam ağzıma atacakken uyandım. Cevap için teşekkürler.

  4. Selam. Ben hiçbir şey anlamadım karpuz gördüm pek büyük değildi birkaç tane evde gördüm ve ben getirirken elimde 5-6 parçaya ayrıldı tadı çok güzeldi. Birde aşurelik buğday gördüm kavunda birkaç tane ama ondan yemedim. Eski kaynanamı, eltimi, görümcemi de gördüm. Yorumlarsanız sevinirim. Musluktan akarsu birde.

  5. Rüyamda manevi annem bana güzel bir karpuz koparıp verdi al ye diye. Anlamını rica ediyorum.

  6. Merhaba, rüyamda büyük bir dağın içinde, (cennet gibi bir yer) yemyeşil alanda dolandım. Çok güzeldi. En sonunda oradan çıkmadan önce benim boyumun yarısını düşünün o boyutta bir dilim karpuz aldım ve çıkış için yola koyuldum. Çıkışa gitmek içinde dağın etrafını dolanıp en tepesine doğru gitmek lazım. Dağın içi dediğim yer çukur o bahçe. Neyse çıkışa vardıktan sonra kapısı da yüksek bir yer tırmanarak çıkmak gerekiyor. Karpuz dilimini bir parça beze bağlayıp ayağıma bağladım, tırmanarak kapıyı aştım. Bu rüyayı yorumlar mısınız size zahmet? Teşekkür ederim…

  7. Ben rüyamda bir karpuzun 2 ye ayrıldığını gördüm ve bir tarafı kıpkırmızıydı, diğer tarafı ise bembeyazdı. Ne manaya geldiğini merak ediyorum.

  8. Rahmetli annem bir eve tonlarca karpuz yığmış. Aradan bir yıl geçtiği için karpuzlar bozulmuş, çürümüş.

  9. Selamünaleyküm. Ben rüyamda tarla gibi bir yerde bir bahçe gibi bir yerde kar olduğu halde ben ve tanımadığım yaşça benden büyük amcalarla karpuz topluyordum.

  10. Koca mantarla gibi bir yamacın yüzü komple dilimlenip yenilmiş karpuz kabuklarıyla dolu biz üzülüyoruz bize kalmamış hep yemişler diye bakakalıyoruz

  11. Görümcemde Misafirlik te gizliden dilimlenmiş karpuzu yiyom zeytin yagı konu su geçiyor Bi de evli Bi çifti kıskanıyorum

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir