Rüyada Kaş Görmek

Rüyada kaş görmek; genellikle iyiye, işlerin ve sağlığın düzeleceğine yorumlanır.

Bazı tabircilere göre de rüyada kaş görülmesi sıkıntıya delalet eder. Rüyada kaş görmek ne demek tabiri geleceğe yönelik görülen rüyalarda birtakım zorluklarla karşılaşacağınızın işaretidir.

Kaş

“Rüyada Kaş Görmek” üzerine 14 yorum

  1. Rüyamda zorla sol kaşımın başlangıcını kesiyorlardı, çok üzülüyordum, ağlıyordum. Anlamını merak ediyorum. Teşekkürler.

  2. Rüyamda kaşlarımın çok gür ve siyah birde iki kaşın arasının dolu olduğunu gördüm. “Bunlar ne zaman böyle oldu?” dedim. Yorumunuzu bekliyorum.

  3. Rüyamda kaşlarımın çok uzadığını, iki kaşımın gür ve siyah kaş şekilde birleştiğini ve onları makasla kestiğimi gördüm. Anlamı nedir bilgi alabilir miyim? Teşekkürler.

  4. Rüyada kaşımın çoğaldığını gördüm. Anlamını merek ediyorum. Yorumunuzu bekliyorum.

  5. Rüyamda kaşlarımın ortasını alıyordum bir şey oldu ve aynaya baktığımda sol kaşımın ortası boştu ve iki kaşım da çok farklıydı.

  6. Rüyamda kaşlarımın döküldüğünü ve benim bir kalemle tekrardan kendime kaş yaptığımı gördüm. Ne anlama geldiğini çok merak ediyorum. Paylaşırsanız sevinirim. Şimdiden teşekkürler.

  7. Annem, “Kaşların çok güzel kızım” dediğini ve gerçekten de çok güzel ve gür olduğunu gördüm.

  8. Rüyamda kaşlarımın döküldüğünü gördüm hiç kaş kalmadı anlamı nedir acaba? Teşekkür ederim, saygılar…

  9. Rüyamda kaşlarımı havluyla ovaladığımı gördüm sim siyahtılar çoğu havluda kaldı. Anlamını merak ediyorum. Teşekkürler.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir