Rüyada Kaya Görmek

Rüyada kaya görmek; basiretli hareket etmeye, uzun ömre, sebat etmeye, ev ve binite, nezaketsiz ve kaba insana yahut sabırlı ve kanaatkar bir kadına işarettir.

Bkz: Kayalık

Rüyada yerleşim alanlarında görülen büyük taşlar, ucuzluk ve bolluğa; dağlarda görülen kayalar, insanlardan uzak yaşayan katı kalpli kimselere; irice bir taşı delmek yahut ona bir şekil vermeye çalışmak, bir konuyu araştırmaya; dağlardan kopup gelen ve bir yerde duran kayalar gafil ve cahil kimselere delalet eder.

Rüyada kaya gören kişinin, inadından vazgeçmesi, daha anlayışlı olması gerektiği demektir. Zengin, mevki sahibi, hatırı sayılır kişi olarak yorumlanır.

Rüyada görülen kayalar sabırlı bir kadına işarettir. Kayalar, işlerde basiretli hareket etmeye, sebatli olmayan, uzun ömre, hayvanlara ve binaya işarettir. Kaya görmek bazen de nezaketsiz kaba ve günahkar bir kimseye işarettir.

Rüyada şehir içinde görülen büyük taşların çokluğu, ucuzluğa ve bolluğa işarettir. Eğer kaya şöhrete işarettir ve o şöhret uzun bir müddet devam eder. Kadına işarettir ve o kişi sabırlı ve kanaatkar olur. Dağlarda bulunan büyük taşları görmek, kalpleri katı birtakım adamlara işarettir.

Bir kimse rüyada bir kaya üzerine indiğini veya onu yerinden oynatmaya çalıştığını görse, bu rüyanın tabiri dağların tabiri gibidir. Dağdan kopmuş ve yere düşerek kullanılmayan büyük kayalar, ölülere işarettir. Bazen de bu rüya, kalbi katı, gafil ve cahil kimselere işarettir.

Kaya

“Rüyada Kaya Görmek” üzerine 6 yorum

  1. Merhabalar ben rüyamda mermer fabrikam varmış. Bir bej mermer gerekliymiş ve bir büyük kütle kaya buluyoruz zoraki onu kırmaya çalışıyoruz ki rengini görelim sonuçta kırıyoruz ama istenilen renkte değil. Not: Geçmişte benim mermer fabrikam vardı ama o işimi yaklaşık 4 yıl oldu tasfiye ettim. Yorumlarınız için şimdiden teşekkürler.

  2. Merhaba. Hayır olsun, rüyamda deniz görüyorum, çok derin ve temiz bir deniz. Ben kayalıkların üstündeyim sonradan yığılmış çok büyük kayalar var ve korkuyorum. Oradan denize atlayıp karşıya geçmem gerek ama kayalar beni çok ürkütüyor, ayağımın altındaki bazı taşlar oynuyor. Böyle derken deniz bir anda düz bir zemin oluyor ve karşıya geçebiliyorum. Yorumlarsanız sevinirim.

  3. Ben rüyamda denizde küçük bir teknedeydim. Etrafımda dolaşan köpek balığından kaçmak için, oradan ıslanmış büyük bir kayaya atladım. Bu ne demek?

  4. Rüyamda dağdan kayalar yuvarlanıyor, üt üste üzerimde çadır gibi oluşuyor. Dev gibi kayaları kollarımla kaldırıyorum. O kadar ağır ki kayalar kaldırdığım yerden çatlıyor. O anda uyanıyorum. Yorumlarsanız sevinirim.

  5. Ben rüyamda koca koca taşların gökten yağdığını görüyorum, herkes kaçıyor ama ben kaçıyorum. Ben de kaçan insanları izliyorum sonra gökten bir yıldız önüme düşüyor. Ben yıldızı elime aldığımda taşlar iyice büyüyor ve herkes “Kıyamet kopuyor” diye bağırıyor ama ben hep dua okuyordum, hiç korkmuyordum. Yorumlarsanız sevinirim. İyi günler.

  6. Bir dere yatağı gibi bir yerde üzerinde köprü vardı altında beyaz taşlar üzerlerinde yürürken beyaz orta büyüklükte yılan gördüm bir yakınım geçip gitti ama ben yılana bakıyordum ve aşağı da daha büyük yılan gördüm çamurda vardı ama taşların üzerindeydim ve ölü yılanlarda gördüm.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir