Rüyada Kayınvalide Görmek

Ayrıca bkz: Sevgilinin Annesi

Rüyada kayınvalide görmek, hayırlara vesile olan bir rüya olup rüya sahibine huzur, afiyet ve refah getireceğine yorumlanır. Rüyayı gören kişinin işlerinin düzelip, bol gelir elde edeceğine, gelir seviyesinin yükselmesiyle beraber daha rahat bir yaşam süreceğine delalet etmektedir. Sürpriz dolu günlerin yakın olduğuna, rüya sahibinin bundan dolayı işinde başarı elde edeceğine yorumlanır.

Aynı zamanda mutluluğu çağrıştıran rüyada kayınvalide görmek tabiri, iyi şans getirmesine delalet eder. Ailede hasta varsa iyileşeceğine, iyi bir geleceğe sahip olacağına, bol kazanç elde edeceğine ve hayatındaki zorlukların azalacağına yorumlanır. 

Rüyada Kayınvalide Adayı Görmek

Rüyada kayınvalide adayı görmek, iyi yorumu olan rüyalar arasındadır. Rüya sahibinin etrafında kendisine yardım etmek için bekleyen birileri olduğuna ve her zorlukta yanında duracak sağlam arkadaşlıklarının, ailesinin olduğuna delalet eder. Rüyayı gören kişi, hayatı boyunca hep iyi şeyler yapmak istiyordur ve bu nedenle bir fırsat bekliyordur.

Rüyada kayınvalide adayı görmek ne demek: Bir haberci niteliğinde olan bu rüya, rüya sahibinin beklediği işlere elini uzatacağına, kendisinden yaşça büyük birinden yardım görerek iyi işlere imza atacağına yorumlanır.

Ayrıca rüyada kayınvalide adayı görmek tabiri, kişinin etrafında yaptığı şeylere destekçi olan, fikirlerine saygı duyan insanların varlığına işaret eder. 

Rüyada Kayınvalide ile Tartıştığını Görmek

Rüyada kayınvalide ile tartıştığını görmek, rüya sahibinin inatçı biri olduğuna ve inadı yüzünden çevresindeki insanların kalbini kıracağına delalet eder. Zor zamanlar yaşayacağına, birilerinin günahına gireceğine ve bu yüzden üzüntü duymaya delalet eder. Rüyada kayınvalide ile tartıştığını görmek ne demek: Bazı rüya tabircilerine göre ise rüya sahibinin kayınvalidesi ile çok iyi anlaşacağına, öz anne çocuk ilişkisi olacağına ve iyilik dolu bir hayata yorumlanır. Rüyayı gören kişi bekâr ise; kendisinden yaşça büyük birine iyiliği dokunacağına ve bu sayede onun iyi dileklerini alacağına tabir edilir. Rüyayı gören kişi evliyse; kayınvalidesi ile arasında hiçbir problem olmadığına, aralarından su sızmadığına işaret eder. 

Rüyada Kayınvalide ile Telefonda Konuşmak

Rüyada kayınvalide ile telefonla konuşmak, rüyayı gören kişinin gerçek hayatta da kayınvalidesiyle telefonlaşıp, iletişim halinde olacağına, kayınvalidesiyle bir konu hakkında fikir alışverişinde bulunacağına ve konuşulan mevzulara çözüm arayışında olunacağına işaret eder. Rüya sahibinin kayınvalidesiyle yaşadığı herhangi bir problem varsa, oturulup çözüme kavuşturulacağına ve toplanıp, beraberce vakit geçirileceğine alamet eder.

 

Aynı zamanda rüyada kayınvalide ile telefonda konuşmak tabiri, kayınvalide tarafıyla yaşanan sorunları çözüme kavuşturmak için birinin aracı olacağına işaret eder. 

Rüyada Kayınvalidenin Öldüğünü Görmek

Eşler arasında kayınvalide yüzünden yaşanan sorunların son bulacağına, eşinizin ailesiyle buzların eriyeceğine delalet eder. Rüyada kayınvalidenin öldüğünü görmek, eşinizin ailesinde konuşmadığınız biri varsa kısa zamanda barışılacağına, size haset besleyen kişilerin bu davranışlarından vazgeçeceğine işaret eder.

Rüya sahibinin kayınvalidesi yaşıyor ise, bundan sonraki dönemde daha iyi geçineceklerine, aralarındaki inatların son bulacağına alamet eder. Aile huzuru olacağına ve aile içinde yaşanan öfkelerin, kızgınlıkların ve kırgınlıkların son bulacağını gösterir.

 

Ayrıca bkz: Cenaze Yıkamak

Bazı âlimlere göre ise; rüyada kayınvalidenin öldüğünü görmek, hayırlı bir rüya olarak görülmez. Aile içinde sıkıntıların yaşanacağına, rüya sahibinin zor zamanlardan geçeceğine, maddi-manevi sıkıntıların baş göstereceğine delalet eder. 

Rüyada Kayınvalide Görmek Diyanet

Rüyada kayınvalide görmek diyanet yorumuna göre bu rüya hayırlı bir rüya olarak kabul edilir. Kayınvalidenin; gelinine,damadına veya torunlarına olan sevgisinin artacağına delalet eder. Rüyayı gören kişinin kısa zamanda eline para geçeceğine ve yardımsever birinin kendisine bir iyilikte bulunup, yardım edeceğine yorumlanır.

Rüyada kayınvalide görmek İslami tabiri, rüya sahibin etrafındaki iyi dostlarını ihmal edeceği ve kendisine hayrı olmayan insanlarla arkadaşlık kuracağı da bir başka yorumdur. Faydası olmayan kişilerle muhabbet etmek, günlük işlerin aksamasına ve bu nedenle problem yaşamak anlamlarına da gelmektedir. 

Kayınvalide

“Rüyada Kayınvalide Görmek” üzerine 8 yorum

  1. Merhabalar ben rüyamda bir yeni transit araba kullanıyorum, yanımda eşim ve kayınvalidem var. Ormanlık alana gidiyoruz ve çok güzel havası bol bir yerde durup köyden çalışan tanıdık aileyi görüyoruz. Ancak benim kayınvalidem de ben de İstanbul’da oturuyoruz. Kayınvalidem de köye hiç gelmedi ve oraları hiç bilmiyor. Sizce yorum ne olabilir?

  2. Rüyamda ayrıldığım eşimin annesini gördüm. Bir sürü iftira atıyor, konuşmaları canımı sıkıyordu. Sonra söylediklerini oğluna söyledim. O da masum masum beni dinledi. “Gel bize gidelim. Yeni eşimle tanıştırayım seni” dedi. Ben “Seninle ne umutlarla evlenmiştim. Hayır, olmaz” dedim ve oradan ayrıldım. Eski eş için giderken “Bu nasıl bu kadar değişmiş? Sakin biri olmuş” derken uyandım.

  3. Merhaba, arkadaşım rüyasında benim kayınvalidemi görmüş. Saçları iki örgü yapılmış. Ben elini öpüyormuşum. Bir taraftan da evin içine yastık yerleştiriyormuşum. Yorumlar mısınız?

  4. Kayınvalidem sofrada yemek yerken kucağıma başı örtülü bir kız bebeği ağlıyor, bir bebek veriyor. Sofrada kayınpederim ve eşim var.

  5. Rüyamda eşimle annesini gördüm. Eşimin annesi “Yine hayvanın evine girip çıkabiliyoruz Emine’nin evine kimse rahat giremiyormuş” deyince ben de, “Ben akrabalıkla değer veririm” dedim. Bunun tabirini merak ediyorum.

  6. Selam, rüyamın bir bölümünde kayınvalidemi hamile ve onu sedye ile doğuma götürürken gördüm. Birde her yer ıslaktı. Teşekkürler.

  7. Rüyamda kayınvalidem konuşmadığım eltimle telefonla hakkımda konuşuyorlardı. Eltim hakkımda saçma sapan bir şey söylerken kayınvalidem de “Onun zaten sıkıntısı var. Daha kız yeni düzeliyor. Üzerine gitme bu kadar” diye ona hayıflanıyordu. Rüyam ne anlama geliyor?

  8. Rüyamda çarşıda geziyordum, ölmüş kayın validenim geldiğini gördüm elini öptüm hoş geldin anlamında.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir