Rüyada Kayısı Ağacı Görmek

Rüyada kayısı ağacı görmek maddi anlamda rahata çıkacağına, eline para geçeceğine delalet eder. Başka bir rivayete göre, halka yararı olmayan, karaktersiz ve hasta bir erkekle kıyaslanır.

Kayısı Ağacı

“Rüyada Kayısı Ağacı Görmek” üzerine 5 yorum

  1. Rüyamda kayısı ağacının bir dalından kayısı topluyordum. Topladığım kayısıları yanımda bulunan kuzenime veriyordum. Sonunda elimdeki dalda kayısılar bitti 1 tane kaldı. Kuzenim onu da almamı söyledi ama ben henüz olgunlaşmamış diye almadım. Aşağıya indiğimde ağaca tekrar baktım daha kayısı toplayabilir miyiz diye. Ancak ağaçta 1 adet olgunlaşmış incir gördüm yüksekte olduğu için almaya çalışmadım. Bu rüyamın tabiri ne olabilir? Yorumlarsanız sevinirim.

    1. Rüyanız bana göre şunları gösteriyor; bu güne kadar hep arkadaşınıza yardımcı olmuşsunuz kısmet için kısmetten kastım aşk ya da para her ikisinin de ortak adıdır. Ham kayısı kendinize uygun görmediğiniz bir eş veya iş. İncire gelince de çok istiyor ama senin için ulaşması güç bir kısmeti gösteriyor.

    1. Şu an kardeşim hamile. Arkadaşım da yeni doğum yaptı. 🙂 Rüyamda da kayısı ağacındayız. Kardeşim, ben ve yakın arkadaşım ağaçtan inmeye çalışıyoruz. Ağacın dalları ince, kırılırsa diye endişeleniyorum. Ağaç da kayısı dolu, olgunlaşmış çok parlaklar. Topladım ben ve çekirdeklerini ayıklamışım. Ağaçtan önce kardeşim sonra arkadaşım en son ben iniyorum 🙂 sevgiler…

  2. Şuan kardeşim hamile, arkadaşım da yeni doğum yaptı. Rüyamda da kayısı ağacındayız kardeşim ben ve yakın arkadaşım ağaçtan inmeye çalışıyoruz ağacın dalları ince kırılırsa diye endişeleniyorum. Ağaçta kayısı dolu olgunlaşmış çok parlaklar topladım ben ve çekirdeklerini ayıklamışım ağaçtan önce kardeşim sonra arkadaşım en son ben iniyorum.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir