Rüyada Kaza Görmek

Ayrıca Bakınız; Kaza ve Kader, Uçak Kazası

Rüyada kan çıkmadığı takdirde kaza iyiye yorulur. Kaza yaşamda iyi değişiklik demektir. Başına bir kaza geldiğini gören insanların hayatı için ve daha isabetli kararlar verir.

Rüyada kaza geçirmek, başınızda birtakım uğursuzlukların döndüğünün işaretidir. Böyle bir rüya gördükten sonra bir süre seyahate çıkmayın. Olumlu, iyi değişikliktir.

Rüyada hafif bir kaza geçirdiğinizi ve yaranızı bir eczanede sardırdığınızı görmek, yüzüne başka, arkanızdan başka davranan iki yüzlü bir dostunuz tarafından ihanet göreceğinize; fakat bunu size bağlı bulunan bir başka arkadaşınız önüne geçerek bu yarayı kapatacağına işarettir.

Rüyada kaza görmek, hayırlı işlere vesile olmak şeklinde tabir edilir. Hayatınızın olumlu anlamda değişeceğine, daha önce çalışma hayatınız ile ilgili vermiş olduğunuz kararların sonuçlarının güzel olacağına delalet eder.

Rüyada kaza görmenin bir diğer anlamı ise geçmişte işlediğiniz günahlara karşı tövbe edeceğiniz anlamına gelir. Girdiğiniz yanlış yollar için çok geçmeden pişmanlık duyacağınızı ve hatalarınızdan en kısa sürede ders alacağınızı işaret eder.

Rüyada kaza görmek, hayırlı işlere vesile olmak şeklinde tabir edilir. Hayatınızın olumlu anlamda değişeceğine, daha önce çalışma hayatınız ile ilgili vermiş olduğunuz kararların sonuçlarının güzel olacağına delalet eder.

Rüyada kaza görmenin bir diğer anlamı ise geçmişte işlediğiniz günahlara karşı tövbe edeceğiniz anlamına gelir. Girdiğiniz yanlış yollar için çok geçmeden pişmanlık duyacağınızı ve hatalarınızdan en kısa sürede ders alacağınızı işaret eder. 

Rüyada Kaza Yapmak 

Rüyada kaza yapmak, iş hayatınızda başarı grafiğinizin yükseleceğine işaret eder. Şu anda bulunduğunuz konumdan daha üst bir makama ulaşacağınıza, kısa süre içerisinde terfi alacağınıza ve maaşınızın artıp cebinizin bol para ile dolacağına alamet eder. 

Rüyada Kazadan Kurtulmak 

Rüyada kazadan kurtulmak görmek; başınıza kötü bir iş getirecek birisine kefil olmaktan son anda vazgeçeceğinizi, başlangıçta iyi görünen ancak son anda ikiyüzlü olduğunu fark ettiğiniz biriyle münasebetinizi keseceğinizi ifade eder. Bu rüya genel anlamda kişinin başına gelecek üzüntü ve sıkıntılı hadiselerden haberdar olacağı anlamını taşır. 

Rüyada Kaza Olduğunu Görmek 

Rüyada kaza olduğunu görmek; hayırlı bir kısmet bulup evleneceğinize, uzun süredir sabırsızlıkla beklediğiniz bir haberi alıp çok sevineceğinize ve bu haberin hayatınızda önemli değişikler yaratacağına delalet eder. Ancak, rüyada kanlı kaza olduğunu görmek, hayrın tam tersi şer getireceğini ifade eder. 

Rüyada Kaza Yaptığını Görmek 

Rüyada kaza yaptığını görmek; geçmişte kalbini kırdığınız birinin çektiği sıkıntılar için sadece kendinizi sorumlu tutacağınıza, bu durumdan dolayı büyük üzüntü duyup kalbinizin kırılacağına delalet eder. Yalnız kaldığınız bir anda kendi kendinize düşünüp, nefis muhasebesi yapacağınızı ve üzdüğünüz kimseler varsa onlardan af dileyeceğinizi işaret eder.

Rüyada Kazada Birinin Öldüğünü Görmek 

Rüyada kazada birinin öldüğünü görmek, şayet ölen kişi tanımıyorsanız çevrenizden gelen baskılardan ve olumsuz eleştirilerden bunalacağınıza ve sizi sürekli yargılayan kimselerden kaçmak için planlar kuracağınıza delalet eder. Eğer ölen kişiyi tanıyorsanız, uzun süredir hakkınızda konuşulan kötü sözlerden aklanacağınıza ve yalan yanlış konuşan bu kimselerin sizden özür dileyeceğine işaret eder. 

Rüyada Birinin Kaza Yaptığını Görmek 

Rüyada birinin kaza yaptığını görmek; bir dostunuzun sağlığı ile ilgili güzel haberler alacağınıza, epeydir irtibatı kestiğiniz bir arkadaşınızla yeniden görüşmeye başlayacağınıza işaret eder.

Rüyada birinin kaza yaptığını görmenin bir diğer yorumu ise, aileniz ile birlikte eskiden yaşadığınız huzurlu ortamı tekrar yakalayacağınıza, mutlu günler yaşayacağınıza rivayet eder. 

Rüyada Araba Kazası Yaptığını Görmek 

Rüyada araba kazası yaptığını görmek; şansınızın ve kısmetinizin fazla fazla açılacağına, büyük iş teklifleri alacağınıza ve çok paralar kazanacağınıza işaret eder.

Rüyada araba kazası yapıp uçuruma yuvarlanmak görmek; korkularınızın üzerine gideceğinizi, yapmayı çok istediğiniz şeyleri deneyimlemeye başlayacağınızı ifade eder.

Rüyada arabayla küçük bir kaza yapmak, işlerinizde ufak tefek aksilikler olacağını ancak bunların üstesinden kolaylıkla geleceğinizi gösterir. 

Rüyada Trafik Kazası Geçirmek 

Rüyada trafik kazası geçirmek, çok sevdiğiniz birinden hiç beklemediğiniz bir ihanet göreceğinizi ve bu olayın sizi çok yıpratacağını işaret eder. Çok yakın bir dostunuzun arkanızdan iş çevireceğine ve size yaptığı kötülükleri öğrenince adeta sarsılacağınıza işaret eder. 

Rüyada Eşinin Kaza Yaptığını Görmek 

Rüyada eşinin kaza yaptığını görmek; evliliğinizde yaşadığınız birtakım sorunları masaya yatıracağınızı, birbirinize karşı daha çok sevgi ve saygı göstermeye başlayacağınızı ve birlikte daha mutlu günler geçireceğinizi ifade eder. 

Rüyada eşinin kaza yaptığını görmenin başka bir tabiri ise, eşinizin işinde yükseleceği ve maaşının artacağı anlamına gelir. Eşinizin işlerinin açılacağına ve çalışma hayatında çok başarılı olacağına delalet eder.

Kaza 

“Rüyada Kaza Görmek” üzerine 34 yorum

  1. Aslında benim gördüğüm bir araba kazasıydı. 10-15 kişilik minibüsteyiz. Şoförün sağında oturuyorum yolda giderken bir anda yanda bir dere beliri veriyor. Pis suyu olan bir dere muhtemelen lağım deresi gibi bir şey ve derenin üstünde bir yol var ama ortası açık. Sadece aracın tekerleklerinin gittiği arabanın altının dere boşluğuna kaldığı bir yol. O sırada ben de içimden geçiriyorum “Neden normal yol dururken buradan gidiyoruz” diye dereye düşeriz diye aklımdan geçirirken sağ tekerin olduğu yol bitiyor ve araba dereye düşüyor ama bütün camlar kapalı. Araç suya gömülmeye başlarken şoför arabanın üstünde bulunan camı açıyor yani acil çıkış gibi bir şeydi. Aracın tepesinde üstü açık arabalarda olan camdan vardı ve o camı açtı. Zaten araba tam batmadı arabanın üst kısmı su üstündeydi.5-6 kişi vardık herhalde arabanın içine suda dolmamıştı üst cam açılınca hemen ilk ben atladım dışarı çıkmak için ve arabanın üstüne çıktım oradan karaya, yeşil otların bulunduğu yol kenarına çıktım sonra herkes çıktı hatta arabayı da çıkardılar. Kimsenin burnu bile kanamadı. Acaba bu rüya genel olarak ne anlama gelir? Şimdiden teşekkürler.

  2. Rüyada başka birinin arabasının araba altında ezilmesi ve bu kişinin dışarı çıkarıldığında kanlar içinde can çekişmesi, neye yorumlanır?

    1. Rüyamda oğlum Yusuf’un tırın altında kaldığını gördüm, boynu kırılmıştı, kan da vardı. Neye yorumlanır, acaba?

  3. Eski sevgilim trafik kazası geçiriyordu, yerde kanlar içinde yatıyordu ama kimse ona bakmıyor, ilgilenmiyordu, herkes arabaya bakıyordu. Kanlar içinde idi, ileride yerde gazete vardı ama üstünde değildi. Ne demek oluyor yaa bu? Yorum bekliyorum, sizden!

  4. Rüyada babamla yürürken birine araba çarpmış, onu gördükten sonra durup elimi açıp Fatiha okudum ve sabah kalktığımda gerçekten bir ölüm haberi aldım ve gerçekten elimi açıp Fatiha okudum. Sizce bunun işareti ne olabilir?

  5. Rüyamda büyük tır gibi araç park edecekken, tam önünde yolcu otobüsü var. Frene basıp kaldırıma çıkarken, köpeği altına alıp ezdi, fark edince geri gitti. O ara köpek tekerleklerin altında ezilmiş ve ölmüş olarak çıktı, kanlar içindeydi. Ben sarılarak başladım hıçkıra hıçkıra ağlamaya, eşim de başımda “Kalk, artık bir şey yapılamaz” diye kolumdan tutuyor ama ben kalkmıyorum sonra uyandım.

  6. Rüyamda başka arabaların otobanda takla atarak kaza yaptığını gördüm ama ben hiç bir şekilde kazadan etkilenmedim, korkmamın dışında. Ne anlama gelir bu? Şimdiden çok teşekkür ederim.

    1. Rüyamda erkek kardeşimin nişanına gidiyorduk. Kaza yaptığını gördüm. Babamın ve dedemin kafalarının kırıldığını gördüm.

    1. Benim rüyamda kardeşim kaza geçiriyormuş ve kaza sonucu araba patlıyor ve kardeşim kazada yanarak ölüyormuş. Cevap yazarsanız çok sevinirim.

  7. Rüyamda traktörle giderken traktörün arkasında römorkta oturan yeğenim ve 4 çocuk var. Römork yan yatıyor ve bütün çocuklar bayılıyor.

  8. Rüyamda bir arkadaşım ve eşini (eşi polis) polis aracı takip ediyor, kaza yapıyorlar. Apartmanın önünde araçtan fırlıyorlar sonra kalkıp “Bir şeyimiz yok” deyip yürüyorlar. Neye delalet ediyor acaba? Saygılar.

  9. Rüyamda kız yeğenim gözümün önünde kazada kolları bacakları kopuk vaziyette aracın altında gördüm. Bir an önce hastaneye yetiştirelim telaşında iken (abim) kızın babası da o anda orda. Önce yoktu. Elbiselerinin içine nasılsa kol bacak tekrar içinde gördüm. Bir an önce sinirler ölmeden yetiştirelim diye düşünüyorum. Abim halen durumun ciddiyetinde değil sanki sadece çarpmış bir şeyi yok gibi. O an bu kez sanki yeğenim değil de kendi kızımmış. Ağlıyor, titriyorum, yengem emanet etti bakamadım diye suçluyorum kendimi. Ama kollar bacaklar koptuğu halde hiç kan görmedim. Rüyalarımı aslında hep unutur hiç sanki görmem gibi. Bu kez böyle görmemden saat ziline uyanışımla halen titriyordum. Çok korkmuştum. Olayı canlı görüp “Dikkat et” dememle kazanın oluşunu unutamıyorum. Yorumlarınız için teşekkürler. Bilmiyorum yorum yapılıyor mu, mail mi geliyor? ilk kez böyle bir şey yolluyorum. Teşekkür.

  10. Rüyamda trafik kazası geçirdim ve her tarafım sarılıydı ve ziyaretime annem ve sadece kız kardeşim geliyordu. Sonradan sargılar yok oldu ve sol tarafında müthiş bir ağrı hissetmeye başladım ve topallıyordum… Bunun anlamı nedir?

  11. Rüyamda yol kenarında yeşillik bir yerde annem, babam, ben ve kızımla yerde oturmuş çay içiyorduk. Kızım anneannesinin kucağındaydı ve aşağıdan yukarı bize doğru bir otobüs geliyordu. Rengi pembe gibi otobüs yoldan çıktı ve hızla bize doğru geldi. Annem kucağında kızım olduğundan kalkamadı ve otobüsün sol tekeri annemin sırtına çıktı. Ben nasıl bir güçle tekerin olduğu yerden tuttum bilmiyorum, otobüsü tutup yola doğru ittim. Ne anneme ne de kızıma bir şey olmadı. Sonra otobüse girdim, şoförü aramak için hesap soracaktım “Niye direksiyonu kırmadın?” diye ama o arada bir çığlık duydum, “Bebeğim nefes almıyor” diye. Hemen yanına koştum. Yaşlı bir teyze yeni doğmuş torununu tutuyordu “Öldü, nefes almıyor” dedi. “Sen ne yaptın, otobüsü sen ittin” dedi. Ben de “Ben kötü bir şey yapmadım annem ve kızımı kurtardım otobüsü devirmedim bile” dedim. Otobüsten indik kadın bebeği yol kenarında bir yüksekliğe bıraktı ve geldiği yöne yürümeye başladı, ben de peşinden koştum konuştuk. “Annesine babasına nasıl anlatacağım, o bana emanetti” dedi. Ben de “Belki de hiçbir şey olmamıştır. Siz olayın şokuyla panik olup öyle sandınız belki” deyip teyzeyi geri döndürdüm. Bebeğe bakmaya gidiyorduk ve herkes bebeğin başındaydı “Yaşıyor” diye bağırıyorlardı. Hemen koştuk başına baktık gerçekten yaşıyordu. Başımı annemlere doğru çevirdiğimde bizim oturduğumuz alanın Hz. Yuşa’nın türbesinin dibinde olduğunu ve bebeğinde türbenin tam karşısına bırakıldığını fark ettim. Olay öncesinde türbenin orda olduğundan haberim bile yoktu o anda fark ettim. İçim bir garip oldu. Annem ve babam benim kızımla, ben de teyze ve bebekle evlerimize doğru yürümeye başladık. Bebek benim kucağımdaydı, hep gözlerime bakıyordu acıkmıştı. Ben de ona “Ben senin annen değilim. Seni emziremem, benim sütüm yok” dedim ama çok mahzun bakıyordu gözlerime inanmadı sanki bana. Nasıl oldu anlamdım göğsüm bebeğin ağzındaydı emmek istedi emdi de ama sütüm yoktu. “Bak gördün mü, ben seni doyuramam” dedim. Yürümeye devam ediyorduk. Büyükannesi “Evde maması var. Hemen hazırlar veririz” dedi. “Peki” dedim. Eve vardık o mamayı hazırladı, ben bebeği temizledim. Kadın bebeği hiç almadı. Mamasını da ben yedirdim bebeğin. Ne annesi ne de babası gelmedi, teyze de ortalarda yoktu. Bebek her saat hızla büyüyordu benim ellerimde. Siyah, kıvır kıvır saçları olan bir kız oldu. En son hali 1/5 yaşlarındaydı ve ben uyandım.

  12. Selam. Bir mevzu hakkında ben istihare yaptım ve rüyamda evimin balkonundan bakıyorum. Yolun ortasında 2 araba var, ikisi de bembeyaz. Bir rüzgar çıkıyor, çatıdan iki adet kova düşüyor üstlerine, arabalarda hasar oluşuyor şaşırıyorum. Çok merak ediyorum yorumu. Şimdiden çok çok teşekkürler.

  13. Ben gerçekte de küçüğüm rüyada da. Babam arabayı sürüyor. Ben babamın yanındaki koltuktayım. Arkamda kardeşim ve annem var. Ve babam arabayı çok hızlı sürüyor, virajlarda drift çekiyor ve bir virajda kaza yapıyor. Araba 50 m falan uçuyor ve o sırada annem ve kardeşimi fark etmiyorum ve sanki kayboluyorlar. Yere düştüğümüzde annem ve kardeşimi göremiyorum ve hiç telaş yapmıyorum. Kimseye bir şey de olmuyor. Acaba neye işaret?

  14. Merhaba, ben çarşıda incir ağacı altında ayakta duruyorum. Yere hep incirler kurumuş dökülmüş gördüm. Sonrasında 3 aracın 2 si çok fena kaza yaptılar. Tam önümde ben de yangın söndürme tüpüyle kazada çıkan yangını söndürmek için koştum ve söndürdüm. Duman ve kan yoktu. Arabada iki tane genç vardı, onları kurtarmaya çalıştım. Rüyam bu kadar. Yorumlarınızı bekliyorum. Teşekkürler.

  15. Rüyamda başka 2 kişinin kamyon çarpmasına şahit oldum. Kan yoktu. Kamyon iki bisikletliyi kırmızı ışıkta süpürdü, geçti.

  16. 2 arkadaşım 1 gün arayla benim kaza yaptığımı görmüşler ve arayıp bana söylediler. Bunun bir açıklaması var mıdır, ne demektir bu? Bana cevap atarsanız sevinirim. Teşekkürler.

  17. Merhaba, dün gece rüyamda kardeşimin eşini gördüm kolunda yeğenim vardı, yoldan karşıya geçiyorlardı, yanlarında ben de vardım. Yengem yeğenimi düşürdü yola, yeğenim arabanın altında kaldı ama bir şey olmadı. Ben de o sinirle yengeme tokat atacaktım, korkudan yere çöktü, o an vazgeçtim. Yardımcı olursanız çok sevinirim.

  18. Teyzem beni araba altına ezilirken görmüş. Kan falan da yok sanırım neye yorumlanır?

  19. Rüyada karşıdan gelen araba benim şeridime geçti çok ani oldu kafa kafayı çarpıştık hatta ben fren yerine gaza basar gibi oldum ancak sadece arabanın önü hasarlandı, ne bende ne de onda ve her iki arabanın içerisindekilere bir şey olmadı biraz tartıştık sonra uyandım. Yorum rica ediyorum.

  20. Merhabalar, ben rüyamda gece vakti mahallemizde bir otobüs gördüm önce boş bir araziye girdi sonra bir anda hızlanarak bir evin duvarına çarparak evin bahçesine doğru takla attı. Feryatlar, yaralıları gördüm canlı olarak gördüğüm için annemlere anlatırken ağladım rüyamda. Ayrıca feryat ediyorum ama gözyaşı çok az olarak geldi. Bunun tabirini yazarsanız sevinirim.

  21. Rüyamda amcamın arabasıyla giderken (babam sürüyor ) çocuklar bisiklet sürüyor sonra önümüze kırıyorlar. Arabada hafif bir sekme oluyor, aşağı iniyoruz. Çocuklar hafif ağlamış şekilde ayakta duruyorlar. Ben aralarından bir çocuğu tanıyorum ve ayak parmaklarında az bir kanama var. Lütfen cevaplayın.

  22. Rüyamda motosiklet ile gidiyoruz motosiklet benim ama arkadaşım kullanıyor. Yolda bir motosikleti geçiyoruz sonra arkadaşım galiba uyuyor birden motosiklet yön değiştiriyor ve aşağısı derin olan ama geniş bir betona düşüyor ben yolda atlayıp onu da tutmaya çalışıyorum ama o yüzüstü düşüyor elleri ve diz üstü doğrulup galiba beni arıyor ama birden yüz üstü düşüyor ve sanırsam öldü.

  23. Rüyamda motorsiklet ile gidiyoruz motorsiklet benim ama arkadaşım kullanıyor. Yolda bir motorsikleti geçiyoruz sonra arkadaşım galiba uyuyor birden motosiklet yön değiştiriyor ve aşağısı derin olan ama geniş bir betona düşüyor ben yola atlayıp onu da tutmaya çalışıyorum ama o yüzüstü düşüyor elleri ve diz üstü doğrulup galiba beni arıyor ama birden yüz üstü düşüyor. Sanırım öldü.

  24. Bir arkadaşım bana ihanet etti dün rüyamda adam kaza yapıyor yanına geldiğimde adamın kafası kopmuştu kan da vardı bunu açıklar mısınız lütfen

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir