Rüyada Kek Görmek

Rüyada kek görmek, ağız tadı, sevinç, bolluktur.

Bakınız; Pasta.

Rüyada kek görmek; uzun süredir bir türlü üzerinizden atamadığınız depresif ruh halinden kurtulacağınıza, kendinizi toparlayıp kendinize yeni hedefler çizeceğinize delalet eder. Rüyada kek görmenin diğer bir anlamı ise oldukça zengin bir kimseden miras kalacağına ve bu mirasla ömür boyu parasal sıkıntı çekmeden yaşayacağınıza alamet eder. 

Rüyada Kek Yemek Görmek 

Rüyada kek yemek görmek; kazancınızın artacağına, elinizin bollaşacağınıza, ferah bir hayat süreceğinize delalet eder. Daha önce hiç keşfetmediğiniz yerleri ailenizle birlikte keşfedeceğinizi ve hayatın tadını sonuna kadar çıkaracağınızı ifade eder. 

Rüyada Kek Yapmak Görmek 

Rüyada kek yapmak görmek, kek yemek görmek gibi hayırlı bir rüya olarak tabir edilmemektedir. Hiç istemediğiniz işlerle uğraşmak zorunda kalacağınıza ayrıca kısa bir süre de olsa maddi açıdan sorunlar yaşayacağınıza alamet eder. 

Rüyada Kek Pişirdiğini Görmek 

Rüyada kek pişirdiğini görmek, yeni arkadaş edinmek ya da yeni hobilerle uğraşmak olarak tabir edilir. Sosyal yaşantınızda daha aktif bir insan olacağınıza, farklı aktivitelere katılıp yeni heyecanlar tadacağınıza delalet eder. 

Rüyada Kek Hamuru Görmek 

Rüyada kek hamuru görmek, iş hayatınızda yaşadığınız bazı problemler yüzünden aileniz ile ciddi sorunlar yaşayacağınıza; ancak bu durumu düzeltmek için yeni plan ve projeler geliştireceğinize işaret eder. 

Rüyada Çikolatalı Kek Görmek 

Rüyada çikolatalı kek görmek; iş hayatınızda elde ettiğiniz başarıları ailenizle, arkadaşlarınızla ve tüm sevdiklerinizle kutlamak isteyeceğinize, bunun için kendi kendinize bir kutlama partisi vereceğinize alamet eder. Bu rüyanın diğer bir anlamı ise devlet dairesinde memur olan kimsenin terfi alıp müfettiş olacağı ya da amir olacağı anlamına gelir. 

Rüyada Çikolatalı Kek Yemek 

Rüyada çikolatalı kek yemek, hayırlı bir rüya olarak tabir edilir. Hayal ettiğiniz şeylere kavuşacağınızı, arzu ve dileklerinizin kısa sürede gerçekleşeceğini ifade eder. Rüyada çikolatalı kek yediğini gören kişilerin pasaklı ve savurgan olduğu ve bugün kazandığını hemen yiyen kimseler olduğu şeklinde tabir edilir. 

Rüyada Kek Almak 

Rüyada kek almak, içinden çıkamadığınız bir konuda hiç tanımadığınız birinin size yardımı dokunacağını ve bu kişi ile sonradan yavaş yavaş dostluğunuzu ilerleteceğinizi işaret eder. Bu kişi aile dışında bir kimse olup size aileniz kadar yakın olacak bir konuma geleceğini ifade eder. 

Rüyada Kek İkram Etmek 

Rüyada kek ikram etmek; geçirdiğiniz zor günlerin ardından feraha ereceğinize, aradığınız mutluluğu sonunda bulacağınıza işaret eder. Rüyada misafire kek ikram etmek, rızkınızın misliyle artacağını ve yoksulluk yüzü görmeyeceğinizi rivayet eder. 

Rüyada Kek Dilimlemek 

Rüyada kek dilimlemek, elinizdekilerin kıymetini bileceğinizi, har vurup harman savurmadan tedbirli hareket edeceğinizi gösterir. Böyle bir rüya görmek kişiye tutumlu olmasını hatırlatan uyarı niteliğinde bir rüya olarak tabir edilir. 

Rüyada Kek Dağıtmak Görmek 

Rüyada kek dağıtmak görmek, cömert biri olduğunu ve iki tane eşyanız varsa birini başkası ile paylaştığınızı işaret eder. Eli açık bir insan olmanız sebebiyle Allah katında sevilen bir kul olacağınızı, yaptığınız iyiliklerin karşılığını fazlasıyla bulacağınızı ifade eder. 

Rüyada Islak Kek Görmek 

Rüyada ıslak kek görmek; bahtınızın, şansınızın, kısmetinizin açık olacağı şeklinde tabir edilir. Paranızı doğru kullanıp gelir getiren yatırımlar yapacağınıza, istediğiniz mal ya da ziynet eşyasına sahip olacağınıza delalet eder. 

Rüyada Başkasının Kek Yaptığını Görmek 

Rüyada başkasının kek yaptığını görmek, birden çok anlama gelmektedir. Bu tabirlerden birincisi çalışkan bir kimseyle ortaklık kurup işleri büyüteceğini ve birlikte çok para kazanacağınızı işaret eder. Bu rüyanın diğer tabiri ise akrabalar arasında yaşanan gerginlikler ve kavgalar anlamına gelir.

Bkz: Hamur İşi


Kek

Dikkat etmeniz gereken başka önemli bir husus ise rüyanızı bir bütün olarak görüp ona göre değerlendirmeye çalışmanız gerekmektedir.

Rüyalar her zaman size ilerisi için bilgi vermek için olmayabilir, günlük hayatınızda üzerine düşündüğünüz konular ile ilgili rüyalar görmeniz doğaldır. Bazen ise rüyalar çok karmaşık ve anlam vermek bir o kadar güçtür. Bu durumlarda tabirlerden yararlanırken dikkat etmeniz gereken husus iyimser olarak yorumlamak olmalıdır.

“Rüyada Kek Görmek” üzerine 2 yorum

  1. Rüyamda tatlı ve kek gördüm. Bir kaç tane değil bir tepsi kek, bir tepsi tatlı gördüm. Ne anlama geliyor? İlginiz ve vereceğiniz cevap için şimdiden teşekkür ederim.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir