Rüyada Kelimeyi Tevhit Görmek

Bkz: İbadet Etmek

Rüyada kelime-i şahadet getirerek, La ilahe illallah dediğinizi görmek, imanınızın çok kuvvetli olduğuna, bunu her zaman tekrarlayarak daima iman tazelenmeniz gerektiğine, ibadete devam etmenize ve ibadetle meşgul olan insanlarla daima birlikte olmanız gerektiğine işarettir.

Kelimeyi Tevhit


Dikkat etmeniz gereken başka önemli bir husus ise rüyanızı bir bütün olarak görüp ona göre değerlendirmeye çalışmanız gerekmektedir.

Rüyalar her zaman size ilerisi için bilgi vermek için olmayabilir, günlük hayatınızda üzerine düşündüğünüz konular ile ilgili rüyalar görmeniz doğaldır. Bazen ise rüyalar çok karmaşık ve anlam vermek bir o kadar güçtür. Bu durumlarda tabirlerden yararlanırken dikkat etmeniz gereken husus iyimser olarak yorumlamak olmalıdır.

Rüyanızda ana nesne olarak Kelimeyi tevhit görmüş olabilirsiniz ama mutlaka diğer nesnelerin de rüya tabirlerine bakarak rüyanızı bir bütün olarak anlamlandırmaya çalışınız.

“Rüyada Kelimeyi Tevhit Görmek” için bir yorum

  1. rüyamda hastanede çok az ömrü kalan ( dakikaları kalmış gibi ) kızım benden su istedi başı biraz yukarı kaldırarak bir bardak su içirdim sonrada göğsüme yatırarak telime-i tevhit getirmeye başladım ve kızımda bana eşlik ederek telime-i tevhit getirdi. sonra uyandım.

    çevap yazarsanız sevinirim.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir