Rüyada Kelle Görmek

Rüyada kelle görmek, rüyayı gören kişinin maddi durumuna göre açıklamayı işaret eder. Maddi açıdan güçlü olan bir kimse ise bu rüya ile maddi kayıp vereceğine işarettir. Ancak rüyayı gören kişinin herhangi bir maddiyatı yok ise, fakirlikten kurtulacağına işaret eder. Bolluk ve ferahlığa da yorulabilir. Mal mülk sahibi de olabilirsiniz.

Ayrıca şu rüya tabiri ve yorumlara bakınız: Kelleci  

Rüyada pişmiş kelle yemek, yoksul için umulmadık yerden gelecek rızka, diğer insanlar için münakaşa ve tartışmaya işarettir. 

Rüyada insanların toplanıp pişmiş kelle yediğini görmek, üst düzey insanların ölmesine delalet eder.

Rüyada Kelle Yemek

Rüyada kelle yemek görmek, rüya sahibinin birtakım sıkıntılar içerisinde bulunacağına işaret eder. İş hayatındaki sıkıntılara, maddi kayıplar yaşamaya ve maddiyat ile alakalı sorunlar çıkmasına işarettir. Rüyayı gören kişinin hayatını düzenlemesi için temkinli olması gerektiğine yorulur. Bu sayede güvenilir bir yol ile hayatındaki çıkmazdan çıkacağına delalet eder.

Rüyada Kelle Pişirmek

Rüyada kelle pişirmek görmek, rüya sahibinin bir maddiyat alacağına delalet eder. Rüyayı gören kişinin maddi açıdan oldukça güçlü bir konuma geleceğine ve sağlam adımlar ile kendi hayatını rahata alabilmek adına, birtakım çalışmalar yaptığına işaret eder. Yeni bir işe gireceğine ve yeni bir hayata yorulur. Bolluk ve bereket dolu kaynayan sofralar işaret eder. Rüyayı gören kişinin hayatındaki çıkmazlardan tek tek arınacağına delalet eder.  

Rüyada İnsan Kellesi Görmek

Rüyada insan kellesi görmek, bedenden ayrı görülüyor ise bu rüyanın hayırlı bir rüya olmadığına delalet eder. Rüyayı gören kişinin maddi açıdan ve sağlık açısından kayıplar vereceğine işaret eder. İş ile sıkıntıları olan kişinin üzüntüden strese girmesine ve üzüntü kaynaklı bir hastalık geçirmesine yorulur. Rüya sahibinin oldukça yorulduğuna ve dinlenmez ise sağlığının bu konuda çok ciddi etkileneceğine işaret eder. (Bkz. Baş, Kafa, Kelle)

Rüyada Hayvan Kellesi Görmek

Rüyada hayvan kellesi görmek, bolluk ve berekete, hayırlı kazançlara işaret eder. Bol rızık ve helal paraya, helal lokmaya delalet eder. Güven dolu iş ortaklığına, hayırlı bir evlada ve hayırlı bir aile kurmaya işaret eder. İyilik ve paylaşmaya, paylaştıkça kişinin malının çoğalacağına delalet eder. Hayatın getirdiği zorluklardan yardım alınarak kurtulacağına; hem manevi hem de maddi açıdan paylaştıkça insanı gelirinin çoğalacağına tabir edilir. Güven dolu bir hayata, ailevi bağların güçlü ve kuvvetli olmasına işaret eder. (Bkz. Kafa)

Rüyada İnek Kellesi Görmek

Rüyada inek kellesi görmek, rüyayı gören kişinin büyük işler başaracağına işaret eder. Büyük bir iş ortaklığına, iş hayatının getirdiği büyük payı almaya delalet eder. Büyük paraya, büyük mal veya büyük pay bir arsaya da yorulur. Uzaklardan beklenmedik bir para gelebilir. Güven duymaya ve güven neticesinde işinde başarı kazanmaya işaret eder.

Rüyada Kelle Paça Pişirmek

Rüyada kelle paça pişirmek, bir kişinin ailesini etrafında toplayacağına işaret eder. Ailenin büyüğü olarak ya da küçüğü olarak fark etmeksizin tüm aileyi birleştirici bir unsur olduğuna delalet eder. Rüyayı gören kişinin hayatında yaşamış olduğu büyük karın ailesi ve maneviyat olduğunu karar vermesine işarettir. Aile bağlarının vermiş olduğu kuvvete delalettir. Rüya sahibinin maneviyatının güçlendiğine ve bu koşullarda büyük bir sabır göstermesi gerektiğine işaret eder.

Rüyada Kelle Paça Çorbası İçmek

Rüyada kelle paça çorbası içmek, bolluk ve bereketliliğe delalet eder. Rüyayı gören kişinin hem kendisine hem de ailesine, çevresindekilere maddi açıdan fayda sağlayacağına işaret eder. Rüya sahibinin hayatında ailesine kıymet verdiğinin ve onların rahatını sağlamak adına birtakım çalışma yaptığına işaret eder. Rüyayı gören kişinin hayatındaki eksiklikleri bir bir tamamlayacağına delalet eder. (Bkz. İşkembe Çorbası)

Rüyada Kelle Kesmek

Rüyada kelle kesmek görmek, bir kişiye fayda sağlayacağına işaret eder. Hayırlı bir arkadaşa, hayırlı bir eşe, hayırlı bir evlat olmaya delalet eder. Hem maddiyat açıdan hem de maneviyat duygusu açısından dört dörtlük bir insan olmaya işarettir. Kazanılan bir zafere ve bir davaya yorulur. Sınav kazanmaya, başarı elde etmeye, iş yerinde terfi almaya ve bir hayırlı evlat kazanmaya işaret eder.

Rüyada Kelle Eti Yemek

Rüyada kelle eti yemek, helal lokma kazanmaya işaret eder. Büyük başarılara imza atmaya işarettir. Zor bir sınavı kazanmaya da yorulur. Hayırlı kapılar ile bir iş bulmaya işaret eder. Bir kişi bekar ise hayırlı bir eş bulacağına ve evlilik yapacağına delalet eder. Bir kişi evli ise hayırlı bir evlat sahibi olacağına tabir edilir. Güven dolu arkadaşa, iş ortağına işaret eder.

Rüyada Çiğ Kelle Görmek

Rüyada çiğ kelle görmek, bir kişinin içinde olmak istemediği bir durumdan rahatsız olduğuna işaret eder. Bu durumdan kurtulmaya çalıştığına ve çabalar ise sonucunda bu istemediği işten kurtulacağına delalet eder.

Kelle

“Rüyada Kelle Görmek” üzerine 2 yorum

  1. Kendi evimden çıkıp aynı binada farklı bir kapıyı çaldım. Başı olmayan bir erkek kapıyı açtı. Ben ona korktuğumdan dolayı sesimi yükselterek “Nesin sen?” diye çıkışmaya başladım ve üzerine gitmeye başladım. Sonra kafası belirdi fakat kendi bedeninin sol omzuna doğru eğikti. Tam emin olmamakla beraber bir tokat attığım yine korkudan.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir