ARAMA
Rüyanızda gördüğünüz en belirgin nesneleri arayınız.

Alfabetik Rüya Tabirleri




 

Rüyada Anne Görmek

Ayrıca bakınız; Ana. Rüyada anne görmek, hayır ve berekete işarettir. Rüyada annesinin kendisini doğurduğunu görmek gören hasta ise sağlıklı, fakir ise zengin olacağına işaret eder. Rüyada kişinin validesinin karnına girdiğini görmek, kişi uzakta ise vatanına döneceğine delalet eder. Rüyada bir anne ile oturduğunu veya beraber yürüdüğünü görmek, emniyet ve huzura; anne ile konuşmak iyi ve güzel haberlere delalet eder. Rüyasında anne görmek eğer anne sağ ise ziyaret edilmesi gerektiğine, ölmüşse ahrette evladından hayır ve dua beklediğine; memnun olacağınız birisiyle tanışacağınıza işaret eder. Rüyasında annesiyle beraber yürüdüğünü gören kimse kederden kurtulur. Rüyada bir kişinin annesini mutlu görmesi, iyi ve kazançlı günleri belirtir. Rüyada bir kişinin annesini ölü görmesi iyi bir haber veya olaya işarettir. Rüyada anne ile darılmak ve kavga etmek ise, başarısızlık ve maddi kayba işarettir. Rüyada sıklıkla annenizi görmek; kendinize olan güveninizi kaybettiğinize, nadiren görmek ise, annenizle duygusal ilişkilerinizin iyi olduğuna delalettir. Annenizi çocuklarından yana endişeli görmek; birinin başına gelecek kazadan dolayı muhtemelen sizin de zarar görebileceğinize işarettir. Anneyi hayatta iken ölmüş görmek, bir iş ile ilgili olarak büyük bir mutluluk duymaya delalet eder. Rüyada anneyi dövmek hastalanmaya ve bu hastalıktan kolay kolay iyileşemeyeceğinize işaret eder. Rüyada anneyi ağlarken görmek büyük bir mutsuzluğa işarettir. Rüyada anneye bağırmak, kötü hareket etmek büyük günah işleyip onun bedduasını almaya ve bu yüzden de rüya sahibinin bütün işlerinin ters gitmesine işaret eder. Rüyada annenin güler yüzlü görülmesi onun duasını almaya ve ihtiyarlıkta ona yardımcı olmaya işaret eder. . Annenizin cennette olduğunu görmek, eğer ölü ise hayra, sağ ise annenizin sizden hoşnut olduğuna ve hakkınızda daima duacı bulunduğuna işarettir. Rüyanızda annenize çiçek verdiğinizi görmek, ölmüş ise onu mezarında ziyaret etmenizi beklediğini, sağ ise onu kucaklayıp hatırını sormanız gerektiğine yorumlanır. Annenizin sizi bir hususta azarladığını görmeniz, onu ihmal ettiğiniz için size dargın olduğunu gösterir. Annenizden dayak yediğinizi görmek, onun sizin iyiliğiniz için duacı olduğuna ve size karşı büyük bir sevgi ve şefkat beslediğine delalet eder. Rüyanızda annenizin mezarının çiçeklerle örtülü bir halde görmeniz, onun Allah?ın (C.C.) huzurunda pek hayırlı bir yeri olduğuna delildir. Anneniz yeni ölmüş ise onu rüyada görmeniz., kendisini daima hatırlamanız ve ona karşı dini ödevlerinizi yapmanız yani Fatiha ve Kuran-i Kerim okumak gibi ruhunu şad edecek dualarda bulunmanız için bir ihtar, bir hatırlatmadır. Abdülgani Nablus-i hazretleri diyor ki: Rüyada anneyi kendine darılmış görmek, hayatta başarılı olacağınıza işarettir. Ağlar görmek sevince, güler görmek, sizin mutlu bir hayat süreceğinize delildir. annenizi hasta görmek, üzücü bir haberle karşılaşacağınıza, annenizi ölmüş görmek, ömrünüzün uzunluğuna delalet eder. Anne olduğunu gören bir kadın büyük bir sıkıntıdan kurtulur. Annesini öpen insan, ona hemen kavuşur.

Anne rüya tabiri hakkında sormak istediklerinizi, eleştirilerinizi ve yorumlarınızı aşağıdaki yorum bölümümüzden yazabilirsiniz.

55
58
Rüya Tabirini Arkadaşınıza Gönderebilirsiniz:

Kimden:

Email

Kime:

Email

Yorum ekleyin, soru sorun:

Adınız veya Rumuzunuz:

Email Adresiniz (Kesinlikle Gizli Kalacaktır):

Ömer

Rüyamda annem dişlerini ağzıma döktü. Anlamı nedir?

25.06.2013 07:53:04

Hikmet K.

Rüyamda ölmüş annem, ben ve ablamla güzel bir parkta oturuyoruz. Ablamla konuşuyoruz, ben yemek yiyorum. Yorumlarsanız sevinirim. Teşekurler.

01.07.2013 12:35:56

Rüya yorumu

Sevgili Hikmet,

Rüyada ölmüş annenizi görmeniz ona karşı yapmanız gereken hayır ve dua işlerinizi biraz aksattığınıza onun için dua etmeniz gerektiğine işaret eder aynı zamanda bir konu yüzünden sıkıntıya düşüp onun deneyim, fikir ve yol göstermesine de ihtiyaç ve özlem duyduğunuz anlamına gelebilir. Rüyada annenizi ve ablanızı bir yemek yerken görmeniz onlara ihtiyaç duyduğunuz konunun rızkınız yani işiniz gücünüz ile alakalı olduğunun göstergesidir. Rüyada bütün bu olanlar güzel bir park ortamında yani sizi rahatsız etmeyen hoş bir ortamda olduğu için sıkıntının derecesinin çok büyük olmadığına işarettir. Ablanızı ölmüş annenizle beraber görmeniz kaybetmiş olduğunuz annenizin yerine bir büyük olarak ablanızı koyduğunuza delalet eder. Hayır olsun inşallah.

01.07.2013 12:52:37

seren

Annemi rüyamda sıklıkla değil sadece 3 kere gördüm bu yorum bana göre mi sizce?

03.07.2013 14:19:49

Gül H.

Rüyamda babam annemi dövüyordu. Benim odamda ben de ayırmaya çalışıyordum. Yorumlarsanız sevinirim. Bekliyorum teşekkürler....

06.07.2013 14:12:58

gökçen

Rüyamda annemi gördüm kanser olduğunu ve yakında öleceğini söylüyordu çok sakindi. Bu konuşmaları yaparken de benim saçlarımı tarıyordu. Ben de aşırı derecede ağlıyordum.

12.07.2013 13:20:01

Kadir A.

Rüyamda anneme bir şeyler söyleyip dizinin dibinde hüngür hüngür ağlıyordum ve 2 gün üst üste aynı rüyayı gördüm. Rüyayı gördüğümde memleketindeydi çok etkilendim. Lütfen acil olarak yorumlar mısınız? Teşekkürler.

20.08.2013 11:14:48

Buket

Rüyamda ben annemin çocuğu değilmişim ve ağlıyormuşum, annem de çok üzgünmüş.

23.08.2013 11:34:59

Kaan T.

Geçenlerde bir rüya gördüm. Bir kız arkadaşımı annemle sohbet ederken gördüm ve ikisi de bana bakıp gülüyorlardı. Bu arada annemi kız arkadaşımla hiç tanıştırmadım bunu bana yorumlarsanız sevinirim. Saygılar.

31.08.2013 03:50:59

Murat A.

Annemi hasta yatağında başında mavi başörtüsü ile uyuyordu. Ben ise ekmek arası yumuşacık ekmek yiyordum. Annem uyandı “Ana kalk, sana da verim” dedim. O da yedi sonra ona beyaz kaplı bir yoğurt ve domates verdim. “Ana nasılsın?” dedim. “İyiyim” dedi. Anlamını bana yazarsanız sevinirim. Allaha emanet.

12.09.2013 09:22:07

Mavera

Rüyamda annemin hac yolculuğu için hazırlık yaptığını gördüm. Valizlerini hazırlamıştı hatta uçak akşam saat yedide kalkacaktı ve annem çok mutluydu. Yorumlarsanız sevinirim. Yalnız size şunu da diyeyim, annem sağ değil, 2010 yılında vefat etti ve sağ iken de hacı olmuştu. 

27.09.2013 10:23:42

Jiyde

Rüyamda ölmüş annem dirilip geldi ve “Geri gitmem lazım” diyordu. “Burası sıcak dayanamıyorum” diyordu ve oranın soğuk olduğunu söyledi yani kış mevsimi olduğunu. Sonra ben çok yalvardım gitmemesini sonra yine iki gün kalmaya razı oldu. “Size çilek yapıp ondan sonra gideyim” dedi ve büyük yeni halıyı getirip eve bıraktı. Annemin yüzü beyazdı ve iyi giyinmiş...

29.09.2013 00:42:27

Emine E.

Rüyamda annemle kavga ediyorum, sobanın odunlarını yere koymuş diye sonra babam geliyor. Bana bağırıyor, vuruyor. Ben de “Beni bir dinle” diye bağırıyorum sonra arabayla biri var yanımda tatile gidiyorum, taksiyi kullanmaya çalışıyorum. 

10.10.2013 15:49:40

İlker B.

Rüyamda annemi gördüm, konuştum ama o benimle konuşmuyordu ve yüzünü göremiyordum ama onun annem olduğunu biliyordum ama yüzünü hiç göstermedi. (Annem 17 sene önce vefat etmiştir. ) Yorumlarsanız sevinirim.

18.10.2013 21:12:32

Seyhan

Sabah kalktığımda annemin yanına gittim ve bana gördüğü rüyasını anlattı. Anneannem öldü ve onu rüyasında konuşurken görmüş ve dudağında uçuklar varmış. Ne anlama gelmektedir?

17.11.2013 10:55:10

Nesrin özer

Hz. Adem, İbrahim ve ben dalları olmayan fakat çok iri bir ağacın yanında idik. Bunun anlamını çok merak ettim. Beni aydınlatır mısınız? Teşekkürler.

29.11.2013 11:09:42

Rasıka

Rüyamda annem yatağında oturuyordu. Uykudan yeni uyanmıştı ve altına işemişti ama kendisi iyiydi. Bu ne demek?

13.12.2013 11:24:25

Sevinç

Rüyada anneyi tekerlekli sandalyede, ayakları beyaz bezle sarılmış görmek, ne demektir? Annem yaşıyor, bu arada. İyi günler.

08.01.2014 18:58:56

Bahtiyar

Annem ve yengem dışarıda, biz erkekler de içeride oturuyorduk. Birden patlama sesi geldi. Dışarı çıktık, “Tiner tenekesi patladı” dediler. Diğer kadınlar çok yanmıştı ama annemin biraz bacakları, biraz da kolları yanmıştı. Ve ben çok üzülüyordum. Anneme sarılmaya çalışıyorum.

02.02.2014 09:46:57

Hicran

Rüyamda annemle odadayken ben banyoya gidiyorum. Mavi banyo perdesinin arkasından ilk önce göbeğini görüyorum ve korkarak eüzü besmele çekmeye başlıyorum. Ve banyodan çıkıyorum. Birden diğer odadan da annem çıkıyor. “Ayaklara bak” diyor. Banyodan çıkan annem için, ikisi de önümde geçişiyor, ben besmele okurken.

05.02.2014 06:30:27

Srd

Ölmüş annemi rüyamda canlı olarak görüyorum, konuşuyorum. Bunun anlamını sitenizde bulamadım. Yorumlarsanız sevinirim.

09.02.2014 01:38:49

Ali K.

Annemi rüyamda bir üç harfli ya da başka bir şey ona “2 dakika süren var, ölmek için” demişti. Annemi büyük bir tane taşın üstüne koydular. 2 dakika geçtikten sonra o taş kırıldı ve annem ölmüştü. Sizce bu rüyanın anlamı nedir?

09.02.2014 11:29:04

Nesteren

Annemi olduğundan daha yaşlı ve zayıf gördüm. Neye delalet?

10.02.2014 16:56:09

Sevgi

Annemi 4 ay önce kaybettim. Rüyamda ölü olan annemi, kendi evimde hasta halde gördüm. Tabirinizi bekliyorum.

25.02.2014 12:26:14

Asker

Şu anda askerim. Namaz kılmaya başladım ve rüyamda annemi bana Tebbet suresini okurken, öğretirken gördüm. Neye işarettir?

08.03.2014 14:56:17

Yüksel

Rüyamda, ölmüş annemi eve gelen arkadaşlarımıza “Hoş geldiniz” derken hislenerek birisine sarılarak, ağlamaya başladığını gördüm. Yorumlarsanız çok sevinirim.

20.03.2014 12:35:19

Yağmur

Ben ve annem yürüyorduk ve annem bir filimde 2 yıl önce oynadığını söylüyordu. Ondan sonra evimizin olduğu yerlerde dolaşırken yani eve giderken yolda ablamı görüyorduk. Her yer karlı iken o kısa kollu ve ince giyinmişti. Sonra oturduğumuz binanın yanına geldiğimizde anneannemle binanın bodrumuna iniyorduk. Sonra orda dayımı görüyorduk. Biraz gittikten sonra onun galiba marketini görüyorduk. Bize bir şeyler veriyordu şeker, sakız gibi. Sonra kuzenim kız olan, o geliyordu ona veriyordu. Bana vermiyordu. Çünkü ben arkamı dönüp başka yerlere bakıyordum. Sonra çıkmaya başladıkça abim geliyordu konuşuyorduk. Ben helva istiyordum. Onlar ise bana helva bakıyorlardı yemem için. Sonra da uyandım.

22.03.2014 11:15:41

Bahtsızbedevi

Rüyamda annemin sımsıkı sarıldığını gördüm. Anlamı nedir?

06.04.2014 00:06:54

Sevinç

Yaşayan annemi rüyamda ölürken gördüm. Daha ölmemişti ellerini koklayarak ve öperek sevdim sonra öldü. Çok ağladım ve rüyamda olmama rağmen acıyı hissettim. Çok korkunçtu. Ağlamaktan yüreğim şişti ve bu şekilde uyandım.

16.04.2014 17:25:41

Berivan

Rüyamda anneler günüydü ama ben anneme hediye almayı unutmuştum. Bunun anlamı nedir? Yorumlarsanız sevinirim.

29.04.2014 17:49:10

Serhat E.

Rüyamda annemin bana 3-4 adet ekmek getirdiğini bunlardan 2 tanesinin yere düştüğünü ve tekrar yerden alarak yediğimi gördüm. Yorumunuzu bekliyorum. Teşekkürler.

29.05.2014 12:48:02

Serkan

Rüyamda, annem ölmedi ama onu kabirde ölü halde olduğunu görüyorum ve konuşuyorum. Bu ne anlama geliyor acaba? Şimdiden teşekkür ederim.

01.06.2014 17:40:09

Kader

Annem vefat etti. Rüyamda bir eli sargılı, “Testere ile elimi kestim” diye ağlıyor. Ben de sessizce annemi dinliyorum, ona karşıdan bakıyorum. Yorumlarsanız sevinirim. Allaha emanet olunuz.

06.06.2014 02:32:52

Mükerrem A.

Anemi gençleşmiş, saçları permalı ve siyah olarak gördüm. Evde iş yapıyordu. Alzheimer hastası ben bakıyorum. Tanıyamadım çok değişmiş rüyamda. Annem şuan 84 yaşında ve ben bakıyorum. Tatil için bir haftalığına bakıcıya bıraktım. Bu rüya ne anlama geliyor?

12.06.2014 08:59:27

Sevinç A.

Ölmüş annemi rüyamda gördüm. Bir konu üzerine tartıştıktan sonra sinirlendiği için benim peşimden koşup beni yakalamaya çalışıyor. Ben de kaçıyorum o kadar hızlı kaçıyorum ancak annemin arkamdan hızla yaklaştığını hissediyorum. Tam yakalayacak gibiyken uyanıyorum.

20.06.2014 09:28:37

Gülseren

Üçü de ölmüş annemi, anneannemi ve teyzemi gördüm. Anneannemle teyzem yolun bir tarafında yürüyorlardı. Annemse hayatta olan abimin koluna girmiş, anneannemin bulunduğu tarafa doğru yürüyordu. Bense onlardan mesafeli onları izliyordum. Elimde bir poşet taze fasulye vardı. Mevtaların üçü de siyah giyimliydi. Zaman da geceydi yani karanlıktı. Çok huzursuzum. Lütfen en kısa sürede cevap bekliyorum.

22.06.2014 15:51:14

Mustafa

Annemi yemek yerken gördüm ne anlama gelir?

27.06.2014 15:46:41

Nilgün G.

Annemin saçlarının kısacık kesildiğini ve oğlunun kucağına yattığını bana arkası dönüktü. Saçlarından abimin kucağına beyaz bir şeyler döküldü, annemin saçlarından bu ne demek?

01.07.2014 22:21:43

Annem

Rüyamda ölmüş annem, halam ve hayatta olan teyzem ve kız kardeşim bana bir miktar altını benim almamı ısrar ediyorlar ama ben hakkım olmadığı için almak istemediğimi söylüyorum. Onlar da ısrarla onun benim hakkım olduğu yönünde ısrar ediyorlar ama ben onların tam yüzlerini görmüyorum sadece siluetlerini fark ediyorum. Yorumlamanız ricasıyla.

02.07.2014 14:56:55

Tuğçe

Rüyamda bir yere gitmişiz. Ben rüyamda iki kuzenimle dolaşıyorum ama evden uzaklaşmışız. Annem ile eniştem bizi kurtarmaya geldiler. Annem arabadan inerken iki arabanın arasında sıkışıyor, hareket edemiyor sonra akrabalarım geliyor, anneme bakıyorlar. Ben de yolun karşısından hemen geçiyormuşum ve ağlamaya başlıyorum.

04.07.2014 14:59:51

N.K.

Rüyamda annem belinden ameliyat olacaktı ama aynı ameliyatı küçük kuzenim de oluyordu. Kuzenimin telaşından anneme sıra gelmemişti, bekletiyorlardı. Biraz huzursuzdu annem. Anlamı nedir? Cevaplarsanız sevinirim.

05.07.2014 06:48:11

Aysel K.

Rüyamda annemle konuştum anlamı nedir?

23.07.2014 20:52:08


Rüya Bilgileri

Rüya nedir?
Rüya Temel Bilgiler
Rüya Kaç Saniye Sürer?
Rüya Kayıt Edilebilir mi?
Rüya Görme Halleri
Rüya ve Buluşlar
Rüyalar ile ilgili Özlü Sözler
Bilinçaltı ve Rüya
 


Rüya Yorumlama

Rüya ile Amel Edilir mi?
Rüya ve İslamiyet
Kuran'da Rüya
İstihare Nedir?
Rüya Türleri
Temel Rüyalar
Yararlı notlar
Ünlü Düşünürlerin Yorumları


Uyku Bilgileri

Uyku nedir?
Uykusuz Kalmanın Doğurduğu Sonuçlar
Ne Kadar Uykuya İhtiyaç Var?
Uyku Bozuklukları
Astral Seyahat Nedir?


Ortak Rüyalar

Rüyada Araba Görmek
Rüyada Bebek Görmek
Rüyada Deniz Görmek
Rüyada Diş Görmek
Rüyada Köpek Görmek
Rüyada Para Görmek
Rüyada Saç Görmek
Rüyada Yılan Görmek

     


Rüya Tabirleri 2006-2014 © MAN | iletişim | Google + | Twitter | Facebook