Rüyada Kesmek Görmek

Rüyada kesmek görmek, çevrenizde çok sevildiğiniz bir kişi olduğunuza; ancak sizin herkese karşı aynı şekilde yaklaşmadığınıza işaret eden bir rüyadır. Çevreniz ile aranıza mesafe koyacağınıza olaylara da delalettir.

Ayrıca şu rüya tabiri ve yorumlara bakınız: Kesilmek, Ümit Kesmek, Neşter

Rüyada bir şeyi kestiğini görmek, ailenize veya dostlarınıza karşı kalbinizde beslediğiniz sevginin karşılığını göremediğiniz için üzüldüğümüzü gösterir.

Rüyada Saç Kesmek        

Rüyada saç kesmek, hem kısmetinizin kapanacağına hem de işlerinizin bir süre ters gitmesine yorumlanır. Bu rüya sizin yaşayacağınız sıkıntılara da delalettir. Uzun vadede yaşanacak birçok sorun olarak yorumlanır. Başkasının Saçını Kesmek)

Rüyada Tırnak Kesmek

Rüyada tırnak kesmek, güç sahibi olacağınıza işaret eder. Aynı zamanda düşmanlarınıza galip geleceğinize de işaret eden bir rüyadır.

Rüyada Sakal Kesmek

Rüyada sakal kesmek, çok para harcamanıza yorumlanır. Kısa sürede çok fazla paranın elinizden akıp gitmesine yorumlanan bir rüyadır.

Rüyada Koyun Kesmek

Rüyada koyun kesmek, bereketin artacağına delalettir. Bu rüya aynı zamanda, yerine getirmeniz gereken bir adağınız olduğuna da işaret eder.

Rüyada Ağaç Kesmek

Rüyada ağaç kesmek, kısa sürede yaşanacak büyük hüzünler olarak yorumlanır. İşlerinizin ters gitmesi, evlilik planlarının ertelenmesi ve sağlığınızın bozulması şeklinde de yorumlanabilen bir rüyadır.

Rüyada İnek Kesmek

Rüyada inek kesmek, çok başarılı olacağınıza ve bu başarılardan herkesin fayda göreceğine işarettir. Aile ve iş hayatında uyumlu bir döneme işaret eder.

Rüyada Tavuk Kesmek

Rüyada tavuk kesmek, beklentilerinizin yüksek olmasına rağmen beklenenden daha az gelir elde edeceğinize işaret eden bir rüyadır. Aynı zamanda ufak çaplı rızık olarak da yorumlanır.

Rüyada Bıyık Kesmek

Rüyada bıyık kesmek, borçlarınızı ödeyeceğinize işaret eder. Bu rüya aynı zamanda genç ve güzel bir kadına da yorumlanır. Kısa zamanda hayra kavuşacağınıza delalet eder.

Rüyada Odun Kesmek

Rüyada odun kesmek, büyük bir mücadele karşısında galip gelmenize yorulur. Bu rüya aynı zamanda, sizin için güven veren insanların desteğini alacağınıza da işaret eder.

Rüyada Et Kesmek

Rüyada et kesmek, sizi üzen olaylardan kurtulacağınıza yorulur. Çevrenizdeki fitne fesat insanlardan uzaklaşacağınıza ve daha hayırlı kişilerle bir araya geleceğinize işarettir.

Rüyada Karpuz Kesmek

Rüyada karpuz kesmek, çok güzel günlere delalettir. Yaşanılan sıkıntıların artık biteceğine ve sizi üzen tüm olaylardan bir bir uzaklaşacağınıza delalet eder.

Rüyada Keçi Kesmek

Rüyada keçi kesmek, tüm hayallerinizin gerçekleşeceğine delalet eden bir rüyadır. Bu rüya çok iyi niyetli olduğunuza ve çevreniz tarafından da takdir gördüğünüze işarettir.

Rüyada Dana Kesmek

Rüyada dana kesmek, beklenmeyen bir yerden çok büyük bir mirastır. Büyük çaplı başarı anlamına da gelir. Kalbi temiz bir insan olduğunuz için çevrenizden her zaman güzel sözler işiteceğiniz şeklinde de yorumlanır.

Rüyada Horoz Kesmek

Rüyada horoz kesmek, çevrenizin sizin için güzel sözler sarf edeceğine işarettir. Bir işten güzel bir başarı elde etmek olarak da yorumlanır. Aynı zamanda kulağınıza bazı dedikoduların geleceğine de işaret eden bir rüyadır.

Rüyada Hayvan Kesmek

Rüyada hayvan kesmek, hayırlı rüyalardandır. Muradınızın gerçek olacağına ve beklentilerinizin gerçekleşeceğine işaret eder. Kesilen hayvan eğer hayırlı ise kısa sürede maneviyatınızın da artacağı şeklinde yorumlanır.

Rüyada Kaş Kesmek

Rüyada kaş kesmek, malınızın çalınacağına ya da birileri tarafından el konulacağına işarettir. Aynı zamanda iflas anlamına da gelir. Bu rüya sizin ilerleyen süreçte iş anlamında yaşayacağınız sıkıntıların habercisidir.

Rüyada Kedi Kesmek

Rüyada kedi kesmek, sizin malınızdan yararlanacak başka insanlar anlamına gelir. İçten pazarlıklı ve son derece zararlı akrabaya işarettir. İş yerinizde sizin yerinizi isteyen bir çalışma arkadaşı olarak da yorumlanır. Kedi kesmek, aynı zamanda çıkarcı insanların bizzat sizlere söyleyecekleri kötü sözlere de işaret eder.

Rüyada Kuzu Kesmek

Rüyada kuzu kesmek, ailenizin içerisinde büyük tartışmalar yaşanacağına işaret eder. Aynı zamanda aile bireyleriniz arasında yaşanacak olan fikir ayrılıkları olarak yorumlanır. Aileden kopuş ve yeni bir hayatın başlangıcı şeklinde de tabir edilebilen bir rüyadır.

Rüyada Kafa Kesmek

Rüyada kafa kesmek, iş yaşamında büyük bir kariyer kazanacağınıza işarettir. Bu rüya aynı zamanda iş yerinde ki rakiplerinize galip geleceğinize, ailede ki tartışmaları bitireceğinize de işaret eden bir rüyadır. Kısa sürede alacağınız terfilere de yorumlanır.

Rüyada Elini Kesmek

Rüyada elini kesmek, doğru yoldan ayrılacağınıza ve birtakım kötü kimselerle arkadaşlık edeceğinize tabir olunur. Bu rüya aynı zamanda maneviyatınızın zayıflamasına ve kendinizi birtakım kötü alışkanlıklara teslim edeceğiniz şeklinde yorulur. Aynı zamanda tüm kötülüklerden sıyrılarak yeniden doğru yolu bulacağınız şeklinde de tabir olunan rüyalardandır.

Rüyada Deve Kesmek

Rüyada deve kesmek, büyük bir rızık anlamına gelir. Bu rüya aynı zamanda başarılarınızın kısa sürede artacağına da işarettir. Son derece güzel rüyalardan biridir. Aileniz ile ilişkilerinizin düzelmesine ve iş yerinde terfi almanıza yorumlanır. Beklediğiniz bir yerden büyük bir para olarak da yorumlanır.

Rüyada At Kesmek

Rüyada at kesmek, size hiçbir yararı olmayan bir iş için çok fazla zaman ve para harcayacağınız anlamına gelir. Aynı zamanda bu rüya manevi anlamda mertebe kaybedeceğinize ve doğru yoldan ayrılacağınıza, aileniz ile aranızı açacağınıza da işaret eder. Hayırlı rüyalardan değildir. At kesmek, sizin büyük hüzünler ve huzursuzlukları hayatınıza çekeceğinize de delalet eder.

Rüyada Koç Kesmek

Rüyada koç kesmek, başarılı iş anlaşmalarına ve ailede bozulan ilişkilerin düzelmesine işarettir. Bu rüya sizin büyük başarı elde etmenize yorumlanır. Adak kesmeye ve işleriniz için şükür etmeniz gerektiğine de yorulan bir rüyadır.

Rüyada Yılan Kesmek

Rüyada yılan kesmek, düşmanınızı alt edeceğinize işarettir. Bu rüya ile gizli saklı kalan tüm düşmanlarınızdan kurtulacağınız, engelleri aşacağınız anlamına gelir. Bekarsanız, kısmetinizin açılacağına; işsizseniz, büyük ve güzel bir iş bulacağınız anlamına gelir.

Rüyada Adak Kesmek

Rüyada adak kesmek, dileklerinizin gerçek olacağına işaret eder. Bu rüya aynı zamanda gerçek yaşamda bir adağınız varsa, bunun da yerine getirilmesi gerektiğine yorumlanır. Hayırlı rüyalardandır. Huzur ve sakinlik olarak yorumlanır.

Rüyada Parmak Kesmek

Rüyada parmak kesmek, yola gideceğinize işarettir. Rüyada işaret parmağınız kesildi ise, bu artık maneviyata daha fazla önem vereceğiniz şeklinde yorumlanır. Eğer orta parmağınız kesilirse, devlet reisinin ölmesi olarak yorumlanır.

Rüyada Tavşan Kesmek

Rüyada tavşan kesmek, evliyseniz eşiniz ile yaşayacağınız büyük tartışmalara işarettir. Eğer bekârsanız, aileniz ve dostlarınız ile sorunlarınızın bulunacağına ve bu sorunların aşılmasında büyük çabalar göstermeniz gerektiğine işarettir. Uzun bir aradan sonra gelecek olan sessizliğe de işaret eden rüyalardandır.

Rüyada Erişte Kesmek

Rüyada erişte kesmek, her türlü mutluluğun hayatınızda yer edineceğine işaret eden bir rüyadır. Büyük bir kazanç olarak tabir edilen bu rüya sizin beklemediğiniz bir yerden büyük bir para elde edeceğinize de işaret eder. Mücadele sonrasında geleceğiniz mevki olarak tabir edilebilir.

Rüyada Domates Kesmek

Rüyada domates kesmek, elinize geçecek olan yüklü bir paraya işarettir. Ailenizden kalan bir servet ya da bir iş anlaşması sonrasında ortaya çıkan büyük gelir olarak yorumlanabilir.

Rüyada Pasta Kesmek

Rüyada pasta kesmek, büyük bir mutluluk anlamına gelir. Nişan, söz ve düğün olarak da yorumlanabilir. Bekarsanız dünya evine girmeye işarettir. Aynı zamanda işlerinizde terfi alacağınıza da işaret eden rüyalardandır.

Kesmek

“Rüyada Kesmek Görmek” üzerine 2 yorum

  1. Rüyamda elimde bıçak tanımadığım bir insanın ellerini kesiyorum ama kan akmıyor.

  2. Çok sevdiğim ölmüş bir komşum benim saçımı sadece zülüflerimi keserken ben de “Başörtümden görünmesin” diyorum.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir