Rüyada Kıç Görmek

Rüyada kıç görmek; genel tabiriyle kocaya, mala, sırları gizleyen kimseye, mahrem şeylere, oturulan yere ya da davulcu ve zurnacıya, akılsız bir adama işaret eder. Tuvalet yahut buna benzer bir yerde kıçından pislik çıktığını görmek, normal ihtiyaçlar için mal ve para harcamaya işaret eder.

Bkz: Anüs  

Rüyada uygun olmayan ortamlarda böyle bir şey olması, gereksiz ve lüzumsuz olarak mal ve para harcamaya delalet eder. Rüyada bilinmeyen bir kadının kıçını görmek, dünyanın o kimseden yüz çevireceğinin habercisidir. Rüyada arkadan kan çıkması, toruna işaret eder.

Rüyada bir kadına arkadan yaklaşmak, usulsüz olarak bir şeyi talep etmeye işaret eder. Rüyada kıç üstü sürünmek, çaresizliğe işaret eder. Rüyada kıç insanın cüzdanına, sandığa, mahzene, dükkan yahut meclise; kaidede görülen değişiklikler de bu sayılan şeylerde meydana saba fakat kendisinden faydalanılan bir kimseye işarettir.

Rüyada görülen kıç, koca ve mal ile tabir edilir. Kıç, zelil bir kimsedir. Bazı tabirciler kıç, davulcu ve zurnacı bir kimsedir, bazıları da bazı mahremlerdir, dediler. Bazı tabirciler de kıç, sırları gizleyen kimsedir, demişlerdir. Bir kimse rüyada bir adamın kıçını görse, eğer o adam gençse rüyayı gören o kimseden yüz görmez. Eğer tanıdığı bir ihtiyar kimse ise o adam o kimseyi kendinden geriye bırakır. Eğer ihtiyar meçhul ise, bilmediği ve anlamadığı bir taraftan talihsizliğe düşer.

Bir kimse rüyada annesinin kıçını görse, eğer hacca gidiyorsa haccı batıl olur. Hacca gitmiyorsa, geçiminde durgunluk ve kazancı arzusunun hilafına olur. Bir kimse rüyada birisinin kıçını görse, o kimse çirkin ve nahoş yüz görür. Her ne zaman kıçtan kan ve pislik çıktığını görse, çıkan kan ve pisliğin nispetince ondan mal çıkmasına işarettir. Bazı tabirciler kıç, akılsız bir adamdır, dediler.

Rüyada bilinmeyen bir kadının kıçını görmek, onu gören kimseden dünyanın dönmesine işarettir. Kıçından kurt çıktığını gören kimse, ailesinden ayrılır. Bir kimse rüyada bir kadına arkadan cinsî münasebette bulunduğunu görse, o kimse usulsüz olarak bir şeyi talep eder. Bazen kıç zahmet, hastalık veya dövülmekten kişiye gelecek şeylere, büyük işlerden yüz çevirmeye, bazen de, sahibinin itaat ve isyanı üzerine işarettir. Bazen de, rüya sahibinin sır kapısına, pisliklerini temizleyen hizmetçisine, ondan çıkacak iyi veya kötü söze işarettir.

Bir kimse rüyada bir adamın kıçını görse, eğer o adam gençse rüyayı gören o kimseden yüz görmez. Eğer tanıdığı bir ihtiyar kimse ise, o adam o kimseyi kendinden geriye bırakır. Eğer ihtiyar meçhul ise, bilmediği ve anlamadığı bir taraftan talihsizliğe düşer. Kıçından kurt çıktığını gören kimse, ailesinden ayrılır. Kıçında kurt olduğundan kıçının kaşındığını kıvrandığını ve rahat edemediğini gören kimse, kendi içinde tuttuğu laflar yüzünden ya da sırlar yüzünden sıkıntı yaşayacak içi içini kemirecek demektir. Çocuk kıçını temizlemek temizlerken huylanıyorsanız, canınızı sıkacak bir olaya işaret eder. Eğer ki huylanmıyorsanız, birinin sağlığa kavuşması için güzel emekler verecek onu iyileştireceksiniz demektir.

Rüyada kıçından kuş çıktığını gören kimsenin, güzel bir kızı olur. Kıçından balık çıktığını gören kişinin çirkin bir kızı veya karısı olacağına delalet eder. Kıçından bit ya da kurt gibi hayvanların çıktığını gören kimse, akrabalarından bir kısmını terk eder. Kıçından yılan gibi hayvanların çıkması, ailesinden uzak olan kimselere delalet eder. Kişinin kıçından acı ile kan çıkması günahından temizlenmesidir. Kanın oraya buraya bulaşması haram mal çıkarmaya delalet eder.

İmam Nablusi’ye göre: Rüyada kıç eş ve malla tabir edilir. Rüyada kıçın kapandığını gören kimse, vefat eder. Rüyada kıç zelil kimseye bazen de zurnacı ve davulcu kimseye ya da sır saklayan kimseye delalet eder. Rüyada bir adamın kıçını gören kimse, genç ise o kişinin rüya sahibinden kaçmasına; rüya sahibi ihtiyar ise kendisinin kaçmasına delalet eder.

Rüyada kıçının kesildiğini görmek, gören kimse akraba ziyaretini keser. Rüya sahibinin yardımcısı varsa, onu yanından kovar. Rüyada annesinin kıçını görmek, gören kimse hacca niyet etmiş ise, hacca gitmesi iptal olur. Böyle bir niyeti yoksa geçim kaynağı kesilir. Bir adamın kıçını gören kimse, asık suratlı bir adam görür.

Kıç

“Rüyada Kıç Görmek” üzerine 4 yorum

  1. Rüyamda motosiklet kullanan tanımadığım sarışın bir genç anadan üryan motorun üstünde oturuyor ve büyük abdest yeri maymunlar gibi açık gözüküyor. Yorumlayabilirseniz sevinirim.

  2. Ben gördüğüm popo erkek arkadaşıma aitti. Çıplaktı ama sadece arkadan gördüm. Yüzükoyun yatıyordu. Bu ne anlama geliyor? Ben tam olarak anlamadım.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir