Rüyada Kırkayak Görmek

Rüyada kırkayak görmek, etrafınızda sinsi, içten pazarlamacı biri olduğuna delalet eder. Bu kişi sizin arkanızdan işler çeviriyor olabilir ve bu işleri o kadar iyi örtbas ediyor ki siz fark etmiyor olabilirsiniz. Bu aralar dostlarınızla olan ilişkilerinizi gözden geçirin, çünkü sizin ayağınızı kaydırmak isteyen dost görünümlü bir düşmanınız olabilir. 

Ayrıca şu rüya tabiri ve yorumlara bakınız: Tırtıl, Karınca, Haşerat 

Rüyada kırkayak görmek, akrep gibi de tabir olunur. Ancak aralarındaki fark, kırkayağın düşman bir kadın olmasıdır. Can yakan, tehlikeli, kötü niyetli düşmandır.

Rüyada kırkayak görmek diyanete göre, sizin ayağınıza taş bağlayacak birinin olduğuna yorumlanır. Bu kişinin sizin yaptığınız her şeyi baltalamak istediğine delalet eder. Bu kişiye çok dikkat ediniz, o kişinin gözü sizin hayatınızdadır. Aynı şekilde bu kişi sizin işinize de göz koymuş olabilir, sizi derinden etkileyecek konularda karar alırken etrafınızdaki insanları gözlemlemeyi de unutmayın.

Rüyada Kırkayak Öldürmek

Rüyada kırkayak öldürmek görmek, size zarar verecek olan kişilerden kurtulacağınız anlamına gelir. Sizin maddiyatınızda, yaşam tarzınızda gözü olan birinin isteklerinin boşa çıkacağının habercisidir. Ama işleriniz düzelene kadar aceleci davranmayın, çünkü refaha ermeden önce zarara uğrayabilirsiniz. Bu rüya yakın zamanda rahata erebileceğinizi de müjdeler. Eğer rüyayı gören kişi hastaysa hastalığı yenecektir.

Rüyada Sarı Kırkayak Görmek

Rüyada sarı kırkayak görmek, çok iyi hadiselere yorumlanır. Bu rüyayı gören kişi huzurlu bir ortamda bulunacaktır. Hoş zamanlar geçirip mutlu bir aileye sahip olacaktır. Aynı zamanda yaptığı işler maddiyat açısından bereketli olacaktır. Yolunda gitmeyen bütün problemleri düzelecektir ve varsa sıkıntısından kurtulacaktır.

Rüyada Siyah Kırkayak Görmek

Rüyada siyah kırkayak görmek, etrafınızda size zarar verecek biri olduğuna yorumlanır. Bu kişiye karşı çok dikkatli olmanız gerekmektedir, ve dostlarınızla olan ilişkilerinizi gözden geçirmeniz tavsiye edilir. Size zarar verecek olan kişi bütün işlerinize taş koymaya çalışıyor olabilir. Bu nedenle bu aralar olayları gözlemlemeye odaklanın. Aynı zamanda yakın zaman içerisinde rekabete girmemeye çalışın, çünkü bu rüya başarısız olabileceğinizin de habercisidir.

Rüyada Kırkayak Sokması

Rüyada kırkayak sokması, etrafınızdaki kötü kişinin size zarar verdiğine ya da vereceğine delalet eder. Bu aralar parasal açıdan yapacağınız işlere dikkat edin, çünkü bu kişi yüzünden maddi açıdan zarara uğrayabilirsiniz. Size zarar verecek olan kişi sadece maddi değil manevi olarak da hüsran yaratabilir. Çok daha dikkatli hareket etmeniz gerektiğinin habercisidir. (Bkz. Akrep Sokması)

Rüyada Büyük Kırkayak Görmek

Rüyada büyük kırkayak görmek; kişinin maddi, manevi kazançlar sağlayacağına yorulur. Girdiği işlerde kazançlı olacağını, dünya evine girebileceğini haber eder. Kişinin sevdikleriyle güzel zamanlar geçirip hoş anılar biriktireceğine de delalet eder.

Rüyasında büyük kırkayak gören kişiler iyi şeyler yaşayacaklardır ve yakın zaman içerisinde karşılarına güzel olaylar çıkacaktır. Girdikleri rekabet yarışlarından birinci ayrılacaklardır, bu sayede iyi kazançlar sağlayacaklardır.

Rüyada Kırkayak Isırması

Rüyada kırkayak ısırması, rüyayı gören kişinin çok büyük zarara uğradığını ya da uğrayacağını anlatır. Bu zarar bir düşmanı tarafından gelecektir. Ticaret işlerinde de sizi zarara uğratacak bir vaka olacağının habercisidir. Bu aralar işlerinize dikkat edin, ayağınızı yorganınıza göre uzatın. Sağlığınıza da dikkat edin, çünkü sağlık konusunda bir sıkıntı yaşayıp hastaneyi ziyaret edebilirsiniz. (Bkz. Fare Isırması)

Rüyada Kırkayak Öldürmeye Çalışmak

Rüyada kırkayak öldürmeye çalışmak, kişinin maddi kazanç sağlayacağına mana gelir. Girdiği işlerde başarılı olup iyi paralar kazanacağını haber eder. Aynı zamanda dualarının kabul olacağının da habercisidir. Rüyasında kırkayak öldürmeye çalışan kişiler şansı yakalayacaktır ve yaptığı birçok işten keyif alacaktır. Kendisine zarar verecek insanları da yok edeceğinin habercisidir. Bu rüya kötü insanlara fırsat vermeyeceğinizi bildirir.

Rüyada Kırkayak Böceği Görmek

Rüyada kırkayak böceği görmek, sevdiklerinizi kırabileceğinizi haber eder. Bu olay sonucunda sevdiklerinizin size karşı olan güveni de solacaktır. Yakın süreçte ikili ilişkilerinizdeki diyaloglara dikkat edin; çünkü bir tanıdığınızı kırmanız peşi sıra daha büyük olaylara neden olacaktır. Aynı zamanda herhangi bir kişinin dolduruşuna da gelmeyin, bu tarz bir durumda yine yok yere birini kırabilirsiniz. Hayatınızda yeni bir sayfa açmaya karar verdiyseniz, bu kararı uygulamada aceleci davranmamaya özen gösterin.

Kırkayak

“Rüyada Kırkayak Görmek” üzerine 10 yorum

  1. Eşim rüyasında kırkayak görmüş, çevresinde de kara böcekler çıkıyor. Köpek seviyorken tüylerinin arasından siyah böcekler çıkıyor sonrasında da kırkayak. Anlamı nedir, acaba? Teşekkür ederim…

  2. Rüyamda 10-15 cm lik bir kırkayak sol kolumdan ısırdı. Kırkayağı tutup çekiyorum, sünüyor fakat zor bıraktırdım. Isırdığı yerde biraz şişme oldu, içinde yavrularını bırakmış. Ben de sıkarak ısırdığı yerden kırkayak yavrularını tek tek çıkardım. Anlamı nedir? Ne hayırdır acaba? Teşekkürler. İyi çalışmalar.

  3. Rüyamda evimin duvarlarında yatağımın altında kırkayaklar ve tırtıllar geziyordu, çok uzundular, arayıp bulmaya falan çalışıyorduk… Neye delalet, acaba?

  4. Merhaba ben rüyamda kırkayak gördüm, evimin dışında ama süpürgeye çekiyordum, kırkayağı. Manası nedir? Şimdiden teşekkürler.

  5. Merhaba, ben beyaz renkte sarı ayakları olan kırkayak gördüm elimle savurup atıyordum. Anlamı nedir? Teşekkür ederim.

  6. Rüyamda kızımın burnunun tıkandığını ve temizlemeye çalıştığımızı gördüm. O sırada ben başka bir şeyle uğraşıyorum. Kız kardeşim 2 yaşındaki kızımın hapşırdığını ve “Burnundan bu çıktı” diyerek bana kırkayak benzeri bir canlı gösteriyor. Renkleri açık kırkayağa benziyordu ama. Ben telaşlanıyorum ama bir yanım da sakin; “Gene mi?” diyorum. Yani daha önce olmuş gibi. Ve kızımın burnundan bu canlılardan daha da çıkıyor, küçük küçük. Ne anlama geliyor, lütfen yanıtlar mısınız?

  7. Selam Ben rüyamda bir dolmuşun içinde oturuyorum dolmuşun içi kırkayaklarla dolu çoğu olmüş ve yaşayanlarımda biri öldürüyor öldürenin yüzünü göremiyorum.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir