ARAMA
Rüyanızda gördüğünüz en belirgin nesneleri arayınız.

Alfabetik Rüya Tabirleri




 

Rüyada Kırmızı Görmek

Rüyada kırmızı görmek yakında romantik bir aşk yaşayacaksınız demektir. Bazı tartışmalar yaşayacağınız anlamına da gelir.

Rüyada kırmızı görmek yakında romantik bir aşk yaşayacaksınız demektir. Bazı tartışmalar yaşayacağınız anlamına da gelir.

Kırmızı elbise giymek, yakında romantik bir aşk yaşayacaksınız demektir. Bu rüya, birtakım tartışmalar yaşayacağınız anlamına da gelir.

İstenilen şeyin çok çabuk, tez gerçekleşeceğine işarettir.

Rüyada kirmizi renk görmek aska ve sevdaya delalet eder. Yani en kisa sürede bununla ilgili bir iliskimiz olacaktir.

Yakında romantik bir aşk yaşayacaksınız. Bu rüya birtakım tartışmalar yaşayacağınız anlamına da gelir.

Yakında romantik bir aşk yaşayacaksınız. Bu rüya birtakım tartışmalar yaşayacağınız anlamına da gelir.

Kırmızı rüya tabiri hakkında sormak istediklerinizi, eleştirilerinizi ve yorumlarınızı aşağıdaki yorum bölümümüzden yazabilirsiniz.

17
58
Rüya Tabirini Arkadaşınıza Gönderebilirsiniz:

Kimden:

Email

Kime:

Email

Yorum ekleyin, soru sorun:

Adınız veya Rumuzunuz:

Email Adresiniz (Kesinlikle Gizli Kalacaktır):

Nurcan

Karanlık merdivenlerden çıktığımı ve eve girdiğimi gördüm. Bir adam beni takip ediyordu. Korka korka çıktım sonra birden kırmızı kaftan giymiş halde buldum kendimi. Bu aralar kafam karışık bilinçaltı rüyası mı, bu ne anlama geliyor sizce?

29.07.2013 14:01:18

İlknur

Rüyamda kırmızı bir araba sürdüğümü gördüm, kaç defa.

08.08.2013 01:36:49

Emin

Rüyamda eşim kırmızı bir motosiklet ile geliyordu. Ben de arkasına binmek için hazırlanıyordum. Ne anlama gelir acaba?

09.12.2013 07:59:05

Selçuk A.

Ben de aynı rüyayı görüyorum. Tabirini bulursanız bana da yazar mısın?

09.06.2014 07:48:20

Nuran

Rüyamda dar bir sokaktan kırgın olduğum evli bir çift, kadın olanı gülerek yürüyor. Kocası ise onu kırmızı bir arabayla takip ediyor. Rüyamın yorumunu yapabilir misiniz acaba ?

09.09.2013 10:45:40

Dilek

Rüyamda kırmızı bir araba almışım. Arabaya bindim, ben kullanıyordum sonra bir mağazanın önüne park ettim, dışarı çıktığımda araba yerinde yoktu, aradım, aradım bulamadım.

18.10.2013 22:25:31

Gül

Benim torunum kırmızı bir manto giyinmiş, bana doğru koşarak geliyor ve ben çok seviniyorum.

23.10.2013 06:38:59

Nazlı

Rüyamda bir adam bir köylü kızı ile evlendi. Kız kardeşim o adama son model bir araba hediye etti. Ben de kırmızı bir araba ile kaza yaptım. Arabada bende parçalandım. Fakat kan çıkmadı.

29.01.2014 11:13:29

Gülperi

Rüyamda adamın biri elime kırmızı renk bir iplik verdi. “Senin falına bakacağım. Alnında ne yazıyorsa, elinde de onu göreceğim” dedi. Ama ben falıma baktırmadım. Sizce ne anlama geliyor?

10.02.2014 21:29:34

Ayşegül

Eski çıktığım kişiden kırmızı ceket aldım. Ne anlama geliyor?

07.05.2014 11:22:41


Rüya Bilgileri

Rüya nedir?
Rüya Temel Bilgiler
Rüya Kaç Saniye Sürer?
Rüya Kayıt Edilebilir mi?
Rüya Görme Halleri
Rüya ve Buluşlar
Rüyalar ile ilgili Özlü Sözler
Bilinçaltı ve Rüya
 


Rüya Yorumlama

Rüya ile Amel Edilir mi?
Rüya ve İslamiyet
Kuran'da Rüya
İstihare Nedir?
Rüya Türleri
Temel Rüyalar
Yararlı notlar
Ünlü Düşünürlerin Yorumları


Uyku Bilgileri

Uyku nedir?
Uykusuz Kalmanın Doğurduğu Sonuçlar
Ne Kadar Uykuya İhtiyaç Var?
Uyku Bozuklukları
Astral Seyahat Nedir?


Ortak Rüyalar

Rüyada Araba Görmek
Rüyada Bebek Görmek
Rüyada Deniz Görmek
Rüyada Diş Görmek
Rüyada Köpek Görmek
Rüyada Para Görmek
Rüyada Saç Görmek
Rüyada Yılan Görmek

     


Rüya Tabirleri 2006-2014 © MAN | iletişim | Google + | Twitter | Facebook