Rüyada Kıskançlık Görmek

Rüyada birilerini kıskandığınızı gördüyseniz, insancıllığınızla güzel dostluklar kuracağınız anlamına gelir. Güzel, sevindirici haberdir.

Rüyada kıskançlık yapmak, hayırlı bir rüya değildir. Rüyada birisini veya onun giysisini kıskandığını görmek, arkadaşlarına karşı haset duyduğuna delalet eder. Bazı yorumcular kıskançlığı kin ve nefretle de yorumlarlar.

Bir başka rivayete göre de: Rüyada kıskançlık görmek, kıskançlık yapan için fesattır. Rüyada kıskançlık, yapanın fakirliğine işarettir. Bazen de kıskançlık kine, kibre, sihire ve şerre işarettir. Kıskançlık, kıskanılan kimse için rızkın ziyadeliğine işarettir.

Rüyada kıskançlık görmek, bir arkadaşınız yüzünden huzursuzluk yaşayacağınızı, keyfinizin kaçacağını ve moralinizin bozulacağını gösterir. Çok samimi olduğunuz can ciğer bir dostunuzla samimiyetinizin bozulacağına, anlaşma yaşanması için birinin ilk adımı atacağına ancak geri dönmemek üzere iplerin kopacağına işaret eder. 

Rüyada kıskançlık görmek tabiri, aileniz ile sevdiğiniz kişi yüzünden tartışmalar yaşayacağınızı ifade eder. Ailenin onay vermediği sevgiliniz için ailenizden biriyle çatışmaya gireceğinize, sevdiğinizin kişinin her ne sebeple olursa olsun arkasında duracağınıza alamet eder. 

Rüyada Kıskançlık Yaptığını Görmek 

Rüyada kıskançlık yaptığını görmek, şer olarak tabir edilmiştir. Kazancınız azalacağına, ahlakınızınla uyuşmayan bir işe kalkışacağınıza, haram olan yollara başvuracağınıza delalet eder. Eşinizle tadınızın kaçacağı bir durum meydana geleceğini ve başka kimseler yüzünden aranızda tartışma yaşanacağını gösterir. 

Rüyada Eşini Kıskandığını Görmek 

Rüyada eşini kıskandığını görmek, hiç beklemediğiniz bir anda yaşayacağınız maddi kayıpları işaret eder. Maddi hasara uğrayıp işlerinizin çıkmaza gireceğine, para kaybettiğinden dolayı borçlanacağınıza ve para kazanmak için farklı planlar yapacağınıza işaret eder.

Rüyada Sevgilini Kıskandığını Görmek 

Rüyada sevgilini kıskandığını görmek, dünya malına gereğinden fazla tamah ettiğinizi, gece gündüz para kazanma hırsıyla çok çalıştığınızı ve ailenizi bu yüzden ihmal ettiğinizi gösterir. Para biriktirmek için sağlığınızdan olacağınıza ve arkadaşlarınızın ile bir bir görüşmeyi keseceğinize alamet eder. 

Rüyada Kıskançlıktan Kavga Etmek 

Rüyada kıskançlıktan kavga etmek, iyi yürekli biri olduğunuza ve her daim iyilik yapmaya çalıştığınıza işaret eder. Yardıma muhtaç bir kimseye el uzatacağınızı, fakirlere ve kimsesizlere yardım edeceğinizi, güzel ve iyi ahlaklı kişiliğiniz yüzünden toplumda örnek gösterileceğinizi rivayet eder. 

Rüyada Kıskanç Kadın Görmek 

Rüyada kıskanç kadın görmek, daha sonradan pişman olacağınız bir işe kalkışacağınıza delalet eder. Hiç istemediğiniz birine borç vereceğinize, kalp kırıcı sözler söyleyip sonradan neden söyledim diye hayıflanacağınıza, hayatınızda bazı işlerin çıkarlarınıza ters düştüğü için çıkmaza gireceğine işaret eder. 

Rüyada Kıskanç Erkek Görmek 

Rüyada kıskanç erkek görmek, iyi ve hayırlı bir rüya olarak tabir edilmiştir. Hayır ve bereket dolu bir döneme gireceğinize, sıkıntı ve dertleri üzerinizden atıp rahatlayacağınıza, yaşadığınız mutsuzlukların son bulacağına alamet eder. Rüyada kıskanç erkek görmenin diğer bir anlamı ise hayallerin gerçekleşmesi ve dualarınızın kabul olması anlamına gelir. 

Rüyada Kıskançlık Krizine Girdiğini Görmek 

Rüyada kıskançlık krizine girdiğini görmek, hayalinizi kurduğunuz ve çok arzuladığınız lüks yaşama kavuşmak için çok çaba sarf edeceğinize delalet eder. Çok çalışıp çok yorulacağınıza, istediğiniz konumda olmak için bedeller ödemek zorunda kalacağınıza, emeğinizi karşılığını almadığınızı düşünüp sinirden çılgına döneceğinize alamet eder.

Rüyada Kıskanıldığını Görmek 

Rüyada kıskanıldığını görmek, iş dünyasında çok yüksek mertebelere geleceğinize işaret eder. Geçim sıkıntısı olmadan rahat bir ömür süreceğinize, tabir-i caizse bir elinizin yağda bir elinizin balda olacağına, ailenize geçinebileceklerinden kat kat fazla servet bırakacağınıza delalet eder. Rüyada kıskanıldığını görmek, rüya tabircileri tarafından her zaman olumlu yorumlanmıştır. 

Rüyada Kıskandırmak Görmek 

Rüyada kıskandırmak görmek, hayırlı bir rüyaya işaret eder. Çok çalıştıktan sonra düzlüğe çıkacağınıza, yüzünüzün her daim güleceğine, hayırlı bir eş adayı bulup mutlu bir izdivaç yapacağınıza delalet eder. Amaçlarınıza ve hedeflerinize kısa sürede ulaşacağınıza, projelerinizi gerçekleştirmek için zaman ve fırsat bulacağınıza alamet eder. 

Rüyada Eski Sevgiliyi Kıskandırdığını Görmek 

Rüyada eski sevgiliyi kıskandırdığını görmek, menfaatinize uyan ve büyük kar elde edeceğiniz bir işte çalışmaya başlayacağınıza, huzurunuzu bozan kişileri çevrenizden uzaklaştıracağınıza sadece kendinize yatırım yapacağınıza işaret eder. Kendinize daha fazla zaman ayıracağınızı, sizi eğlendiren bir hobi ile meşgul olacağınızı gösterir. 

Kıskançlık 

“Rüyada Kıskançlık Görmek” için bir yorum

  1. Rüyamda girdiğim ortamda değer verilmeyip kıskanıldığımı gördüm. Bunun manasını yorumlarsanız sevinirim.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir