Rüyada Kısmet Görmek

Rüyada kısmetin açıldığını görmek, huzur ve saadetin biraz bozulacağına işarettir. Aynı zamanda bu rüya olduğu gibi çıkar.

Rüyada kısmet görmek, rüyayı gören kişinin oldukça hayırlı bir olaya tanıklık etmesine delalet eder. Rüya sahibinin güvenilir ve sözünün ehli bir insan olduğuna işaret eder. Bu sayede rüya sahibi, güvenilir kapıların açılmasını sağlayacaktır. Ayrıca rüya sahibi, kendi için önemli bir ölçüde oldukça başarılı işlere imza atacaktır, şeklinde yorumlanır.

Bkz: Başkasının Evlendiğini Görmek, Düğün

Rüyada kısmet görmek tabiri, rüya sahibinin gerçek hayatında da kısmet sahibi olduğuna işaret eder. Bu rüyayı gören kişi, sağlıklı ve huzurlu bir şekilde büyük işler başaracaktır şeklinde yorumlanır. Özellikle rüya sahibinin çaldığı her kapısının hayırlar ile açılacağına işaret eder.

Rüyada Kısmet Çıktığını Görmek

Rüyada kısmet çıktığını görmek, rüya sahibinin bolluk ve bereket içerisinde yüzeceğine delalet eder. Bu şekilde rüya gören bir kişinin hayatında birtakım belirli yerlerden kısmet gelecek demektir. bu bir insan olabilir, bir iş olabilir ya da herhangi bir konu üzerindeki kısmeti işaret ediyor olabilir. Bu ölçüde bu şekilde rüya gören kişi için, kısmetli ve bolluk, bereket içerisinde bulunan bir rüyaya işaret eder. Rüya sahibinin en kısa sürede evleneceğine, çocukluğunun olacağına, kendi için çok büyük bir başarı elde edeceğine işaret eder.

Rüyada Erkek Kısmet Görmek 

Rüyada erkek kısmet görmek, rüya sahibinin aile hayatını ifade eder. Bu şekilde rüya gören, rüya sahibinin hanesinde huzur ve berekete işaret eder. Bol kazançları olan bir babaya ya da evin reisine delalet eder. Hayırlı ve bereketli kazançların sofraya giriyor olmasına, yenilen yemeklerin ve kazanılan paraların helal olduğuna delalet eder. Ayrıca erkek çocuk ile müjdelenmeye işaret eder. Rüya sahibinin girdiği her işten başarı ile çıkacağına ve bileğinin gücü ile her işin üstesinden geleceğine işaret eder.

Rüyada Kısmetinin Açıldığını Görmek 

Rüyada kısmetinin açıldığını görmek, ne yazık ki rüyanın tersi ile yorumlanır. Şanssızlık, baht kapalılığı ve umutsuzluk ile rivayet edilir. Bu nedenle, bu şekilde rüya gören bir kişinin hayatında dikkatli olması gerekir, şeklinde yorumlanır. Rüya sahibinin attığı her adıma dikkat etmesi ile yorumlanır Rüya sahibinin her adımında hareketlerine dikkat etmesi şeklinde rivayet edilir. Rüya sahibinin eline birtakım iş fırsatları geçeceği ve ne yazık ki başarılı olamayacağı şeklinde de yorumlanır. Bu tür rüya gören kişilerin iş hayatında kendilerine dikkat etmesi oldukça önemlidir.

Rüyada Kısmetinin Kapandığını Görmek 

Rüyada kısmetinin kapandığını görmek de rüyanın tersi şeklinde yorumlanır. Kısmeti kapanan kişi eğer rüya sahibi ise, kendi iç huzuruna önem vermesi gerekir şeklinde delalet eder. Rüya sahibinin iç huzuruna önem vermesi, kendi iç konuşmaları ile doğru yolu bulması gerektiği yönünde işaret eder. Rüya sahibinin kadın ya da erkek olması da bu rüyaya etki eden diğer unsurlardır. Rüya sahibi erkek ise, iş konusunda; rüya sahibi kadın ise aile yaşantısı konusunda ters giden birtakım durumlar olduğu yönünde yorumlanır.

Rüyada Birden Fazla Kısmetinin Çıktığını Görmek 

Rüyada birden fazla kısmetinin çıktığını görmek, gerçek hayatında da rüya sahibinin son derece sağduyulu yaşamları olacağına işaret eder. Bu tarz bir rüya gören kişi rüyasında görmüş olduğu kısmetlerin bir kısmını gerçek hayatında da yaşayacaktır, şeklinde yorumlanır. Rüya sahibinin kaliteli ve bir o kadar da profesyonel şekilde bir iş yaşantısı olacağına işaret eder.

Rüya sahibinin iş ve aile hayatının tam zamanlı olarak dengede gideceğinin göstergesi şeklinde yorumlanır. Bu şekilde rüya gören kimse eğer bekar ise evlilik yolunda kısmetlerinin çıkacağı şeklinde yorumlanır. Gazla kısmet çok yönlü bir yaşam olarak yorumlanır. Sosyal çevre, aşk hayatı ve iş yaşamı gibi unsurların dengede tutulacağının göstergesi şeklinde rivayet edilir.

Kısmet


Dikkat etmeniz gereken başka önemli bir husus ise rüyanızı bir bütün olarak görüp ona göre değerlendirmeye çalışmanız gerekmektedir.

Rüyalar her zaman size ilerisi için bilgi vermek için olmayabilir, günlük hayatınızda üzerine düşündüğünüz konular ile ilgili rüyalar görmeniz doğaldır. Bazen ise rüyalar çok karmaşık ve anlam vermek bir o kadar güçtür. Bu durumlarda tabirlerden yararlanırken dikkat etmeniz gereken husus iyimser olarak yorumlamak olmalıdır.

Rüyanızda ana nesne olarak Kısmet görmüş olabilirsiniz ama mutlaka diğer nesnelerin de rüya tabirlerine bakarak rüyanızı bir bütün olarak anlamlandırmaya çalışınız.

“Rüyada Kısmet Görmek” üzerine 3 yorum

  1. Rüyam açık bir alanda geçiyor. Rüyamda anne ve babası ile bir kız geliyor, beni istemeye ve ben kızı gördüğümde ondan etkileniyorum. Belli bir süre yanlarına gidemiyorum ve sonrasında kızla azıcık tanışma imkanım oluyor. Ondan sonrasını hatırlamıyorum.

  2. Ben bekar bir bayanım. Erkek arkadaşımla evlenmek istiyoruz fakat bazı problemlerimiz var. Rüyamda beni istemeye geldiklerini gördüm. Tam rahmetli babamdan isteyeceklerdi ki, babam o sırada yatakta uyuyan kundaktaki bebeği gösterip “Önce biraz seveyim sonra kısmetse olur” dedi. O sırada uyandım. Acaba arkadaşımla problemlerimizi aşacak mıyız? Yorumlarsanız sevinirim. Teşekkürler.

  3. Rüyamda önümde gezinen bir kedi kedinin sırtında bir mücevhere benzer bir şey var. Tam o sırada bir ses duyuyorum bu kediyi gören kimse büyük ödül kazanıyormuş ve o sırada çocukluk arkadaşım bu ödülü paylaştırıyor. “Dört tanesi babama bir tanesi sana” diyor, kalemle yazıyor.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir