Rüyada Kıtlık Görmek

Rüyada kıtlık olduğunu görmek, geçim sıkıntısına düşerek, zor bir dönem geçireceğinize işarettir. Aynı zamanda bu rüya, aksiliğe işaret eder.

Bkz: İhtilal 

Rüyada kıtlık olduğunu ve geçim sıkıntısı çektiğini görmek, çalıştığı işte randıman aldığına; ticaret yapıyorsa, sattığı malların rağbet bulduğuna; memur veya işçi ise, çalışmalarından amirlerinin veya iş sahibinin memnun olduğuna işarettir.

Bir başka rivayete göre de: Rüyada kıtlık olduğunu görmek, ticaretin artıp rağbet bulduğuna işarettir.

Kıtlık

“Rüyada Kıtlık Görmek” için bir yorum

  1. Merhabalar, geçen gece rüyamda görmüş olduklarımı anlatmak ve yorum almak istiyorum. Yardımcı olursanız çok sevinirim. Rüyamda kıtlığın geleceğini gördüm. Koskocaman bir arazi mi, tarla mı ama çok büyük ucu bucağı yok sırf toprak. Kurumuş tek bir çiçek bitki ot yok. Hava hafiften esiyor. Bana diyorlar ki bir ses bunu söylüyor. Kıtlığın geleceğini, çok sıkıntılar olacağını, insanların geçim sıkıntısına, açlığa düşeceğini söylüyor. Etrafıma bakıyorum kupkuru bir tarladayım. Hiç kimse yok sonra kendimi evimde mutfağımda görüyorum. Mutfak penceresi açık dışarıda insanlar yiyecek bir şey bulamadıklarını söylüyorlar oturduğum yerden duyuyorum. Bir telaş var dışarıda. Kıtlık geldi yiyecek hiçbir şey yok diye. Ben bunun ne anlama geldiğini ve o yüce sesin kim ya da ne olduğunu öğrenmek istiyorum. Gerçeklik payı olabilir mi? Bana olacak olan şeyin gösterilmiş olması gibi bir şey olabilir mi acaba? Yardımcı olursanız çok sevinirim.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir