Rüyada Kira Görmek

Rüyasında ev kiralayan kişi, önemli bir senet imzalamak anlamındadır. Kira vermek ise para durumunuzun iyileşeceği demektir.

Ayrıca bkz: Ev

Rüyada kira görmek; maddi sıkıntılar yaşayacağınıza, verdiğiniz borcun bir türlü ödenmediği için dara düşeceğinize, bir eşyayı satın alıp borca gireceğinize işaret eder. Rüyada kira görmek, genel anlamıyla parasal sıkıntılar, maddi kayıplar şeklinde yorumlanmıştır.

Rüyada kira görmek tabiri: Başka bir rüya tefsircisine göre size verilen fırsatı kendi isteğinizle elinizin tersiyle iteceğinize ve daha sonrasında kaçırdığınız fırsat ile çok büyük pişmanlık ve hayal kırıklığı duyacağınıza delalet eder. 

Rüyada Kiracıdan Kira Aldığını Görmek 

Rüyada kiracıdan kira aldığını görmek, olumlu rüyalar arasında yorumlanmıştır. Ömrünüzün sonuna kadar sıkıntı çekmeyeceğinize, her daim mutlu olacağınıza, ailenizle birlikte huzurlu bir yaşam süreceğinize alamet eder. 

Rüyada Kira Verdiğini Görmek 

Rüyada kira verdiğini görmek; uzun süredir ufak ufak biriktirdiğiniz parayı yeni bir dükkân açmak için kullanacağınıza, yeni bir ortak bulup uzun soluklu bir işte çalışmaya başlayacağınıza hatta bu işten çok para kazanacağınıza işaret eder. 

Rüyada Birini Kira Öderken Görmek 

Rüyada birini kira öderken görmek, bir yakınının sıkıntılı bir durumu yüzünden ona maddi anlamda destek olacağınıza, kişinin borçlarını ödeyip yeni bir hayata başlamasına yardım edeceğinize ve yardım ettiğiniz kişilerin hayır duasını alacağınıza işaret eder. 

Rüyada tanıdığınız birini kira öderken görmek, etrafınızda size derdini bir türlü söyleyemeyen bir kişi olduğuna işaret eder. Bir dostunuzun sıkıntısını sizinle paylaşmakta zorlanacağına; ancak sizin bunu anlayıp konuyu kendinizin açacağına delalet eder. 

Rüyada Kira Borcunun Olduğunu Görmek 

Rüyada kira borcunun olduğunu görmek, rüyanın tam aksi olarak tabir edilir. Elinize bir yerden toplu para geçeceğinize, bu paranın bir kısmını hayırlı işlerde kullanacağınıza ve paranızla ailenize mutlu ve mesut bir hayat yaşatacağınıza işaret eder. 

Rüyada Kira Sözleşmesi Görmek 

Rüyada kira sözleşmesi görmek, mutluluk ve huzur getirecek çok hayırlı bir rüya olarak yorumlanmıştır. Yeni iş teklifleri alıp en çok maaşı olan işi kabul edeceğinize, akıllıca davranıp çok para kazanacağınız bir projeyi bitireceğinize, maddi anlamda yokluk görmeyeceğinize işaret eder.

Rüyada kira sözleşmesi görmenin bir diğer anlamı ise gayrimenkul ya da arsa satın alıp geleceğinizi şekillendiren yatırımlar yapacağınıza alamet eder. 

Rüyada Bir Ev Kiralamak Görmek 

Rüyada bir ev kiralamak görmek, hayırlı bir rüya olarak tabir edilir. Ömrünüzün sonuna kadar çok mutlu olacağınız hayırlı bir eş ile izdivaç yapacağınıza, hayırlı ve kıymet bilen çocuklara sahip olacağınıza delalet eder. 

Rüyada bir ev kiralamak görmek tabiri, başka bir rüya âlimine göre makam ve mevkide yükselmek anlamına gelir. İş yerinizde şu an bulunduğunuz pozisyondan daha iyi bir yere geleceğinize, çok çalışıp büyük başarılar elde edeceğinize işaret eder. 

Rüyada Kirada Oturduğunu Görmek 

Rüyada kirada oturduğunu görmek, aile içinde yaşanacak huzursuzluklar olarak tabir edilir. Ailenizle bir konu yüzünden uzlaşma sağlayamayacağınıza; bu yüzden birtakım küçük sıkıntılar yaşanacağına ailenizden bir büyüğün araya girip orta yolu bulmaya çalışacağına delalet eder. 

Rüyada İş Yerini Kiraya Verdiğini Görmek 

Rüyada iş yerini kiraya verdiğini görmek; yeni arkadaşlıklar ve dostluklar kuracağınıza, sosyal ortamınızı genişleteceğinize, sosyal anlamda daha aktif olmak için farklı yerleri gezip görmeye gideceğinize işaret eder. Rüyada işyerini kiraya verdiğini görmenin diğer bir manası ise yaşadığınız iş stresinden kurtulmak için tatil planı yapacağınıza işaret eder. 

Rüyada Kira Sözleşmesi İmzalamak Görmek 

Rüyada kira sözleşmesi imzalamak görmek, bekârsanız yakın zamanda evlilik yapacağınızı; evliyseniz eşinizle çok mutlu ve huzurlu bir döneme gireceğinizi ifade eder. Rüyada kira sözleşmesi imzalamak görmek, genellikle iyi ve hayırlı şeylerin yaşanması ve yüzünüzün güleceği haberler almak olarak tabir edilmiştir.

Kira

“Rüyada Kira Görmek” için bir yorum

  1. Rüyamda eşim başka bir ev kiralıyor benden habersiz neden böyle bir şey yaptın dediğim zaman bana benim huyum böyle diyor bende çok kızıyorum ve eşim Iraklı şimdiden çok teşekkür ediyorum.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir