Rüyada Kireç Görmek

Rüyada kireç görmek; dinde sebat etmeye, ilim ve amele, güzel övgüye, hastalıktan şifaya, sağlıklı anlaşmalara, elbiselerin yenilenmesine, makam ve rütbenin devamına, eş ve çocukların güzel hallerine delalet eder.

Rüyada kendini dünyadan alıp ahirete yönelen kimsenin yanında kireç görmek, şüpheli kazanca, dinde nifak çıkarmaya yahut bid’at işlemeye delalet eder.

Rüyada kireç kuyusu yahut fırını görmek, varlıklı kimseye, sonu iyi olan sevindirici işlere işarettir. Kireç fırını yapmak velayet ve saltanata, ehli olmayan kimse için mala delalet eder.

Rüyasında kireç gören kişi duygularına karşılık bulur demektir. Kireçle badana yapmak sıkıntıların sona ereceğine işaret eder.

Rüyasında kireç görmek, her türlü sorununu kökünden halletmek demektir.

Kireç

“Rüyada Kireç Görmek” için bir yorum

  1. Rüyamda ilk önce yağmur daha sonra kireç yağdığını gördüm. Ardından 3 çeşit üzüm, ayıklanmış ve karpuz çeşitleri vardı, tabakta. Masada duruyordu, onları içeri aldım, balkondan. Ardından gemi yan yatmış kanalda onu birkaç arkadaş üzerine binip, demirlerden tutunarak, kenara çektik. Bu rüyamı çok merak ediyorum. Ne anlama gelir?

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir