Rüyada Kolonya Görmek

Rüyada kolonya koklamak, rüyayı gören kişinin, dert içinde olduğuna ve bu dertlerin devam edeceğine yorumlanır.

Rüyada kolonya görmek, yeni bir iş fırsatına veya mal/mülk edinmeye delalet eder. Rüyada görülen kolonya güzel, temiz, şeffaf şişede ise kişinin sağlığının iyi olduğunu işaret eder.

Rüyada kolonya görmek tabiri, sıkıntı içinde bulunmaya işarettir. 

Rüyada kolonya görmek, zor günler geçirmek olarak yorumlanmıştır. Dara düşeceğinizi, yoksulluk ve fakirlik çekeceğinizi, fakirlikten kurtulmak için çok çalışacağınızı ve yorulacağınızı işaret eder. Rüyada kolonya görmek, hayır getirmeyen bir rüya olarak yorumlanmıştır. Başınızın derde gireceğine, şanssızlık ve musibetlerin art arda geleceğine alamet eder. 

Bkz: Esans

Rüyada Eline Kolonya Sürmek Görmek

Rüyada eline kolonya sürmek görmek, ailedeki herkesin sevgisini kazanacağınızı, annenizi ve babanızı gururlandıracak başarılı bir sonuç alacağınızı, toplum içinde saygıdeğer bir konumda bulunacağınızı gösterir. Hayatınız boyunca başarılı olacağınıza ve kariyerinizde güzel noktalara geleceğinize delalet eder. 

Rüyada Kolonya Koklamak Görmek

Rüyada kolonya koklamak görmek, hastalıklara şifa bulmak ve dertlerden kurtulmak anlamına gelir. Uzun süredir hayati bir hastalıkla boğuşan yakınınızın iyileştiğine dair haber alacağınıza, hayatınızın akışının olumlu yönde değişeceğine, sevdikleriniz ile hasret gidereceğinize alamet eder. 

Rüyada Kolonya Dökmek Görmek

Rüyada kolonya dökmek görmek; iş hayatınızda büyük kayıplar yaşayacağınıza, beklenmedik bir anda maddi hasara uğrayacağınıza ve işleri yeniden eski haline getirmek için çok yakın bir arkadaşınızın desteğine başvuracağınıza işaret eder. 

Rüyada Limon Kolonyası Görmek 

Rüyada limon kolonyası görmek; yaptığınız bir hatayı kısa sürede telafi edeceğinize, kaybettiğiniz bir şeyi çalışarak geri kazanacağınıza, ailenizin desteğinin her zaman arkanızda olacağına işaret eder. Mesleğiniz vesilesiyle her ortamda saygı gören biri olacağınıza ve sözüne güvenilen bir insan olacağınıza delalet eder. 

Rüyada Kolonya Almak Görmek 

Rüyada kolonya almak görmek, aradığınız aşkı bulacağınızı, gönül kapılarını aralayan birinin olacağını ve bu kişiyle uzun süre mutlu olacağınız bir birlikteliğe imza atacağınızı ifade eder. Sevdiğinize kavuşmak, mesut ve bahtiyar olmak, dert ve elem görmemek anlamını taşır. 

Rüyada kolonya almak görmek tabiri, ailenizin görüşüne ihtiyaç duyacağınız bir olay yaşayacağınız anlamına gelir. Bir işe başvurmadan önce aile büyüklerinden birinden tavsiye alacağınıza ve buna göre hareket edip başarılı olacağınıza işaret eder. 

Rüyada Misafire Kolonya Dökmek Görmek 

Rüyada misafire kolonya dökmek görmek; yardımsever biri olduğunuzu, zengin ve fakir gözetmeksizin insanlara küçük iyilikler yapacağınıza, herkesi mutlu etmek için çabalayan bir insan olacağınıza delalet eder. Vicdan sahibi ve merhametli bir kişiliğiniz olduğunu, kimin yardıma ihtiyacı olsa seve seve yardıma koşan biri olduğunuzu gösterir. 

Rüyada Kolonya İçmek Görmek 

Rüyada kolonya içmek görmek, haram mala el uzatmak olarak yorumlanır. Ekmeğinizi kazanmak için yanlış yollara gireceğinize, Allah’ın rızasını kazanmayı göz ardı edeceğinize ve hak etmeden kazandığınız paraların size hayır getirmeyeceğine rivayet eder. 

Rüyada Kolonya Şişesinin Kırıldığını Görmek 

Rüyada kolonya şişesinin kırıldığını görmek; maddi zarar göreceğinizi, kısmetinizin kapanacağını, eski halinize geri dönmek için büyük zahmetler çekeceğinizi işaret eder. Rüyada kolonya şişesinin kırılması, hayır getirmeyen ve kişinin başına musibetler getiren bir rüya olarak yorumlanır. 

Rüyada Dolu Kolonya Şişesi Görmek 

Rüyada dolu kolonya şişesi görmek; bundan sonraki hayatınızın bolluk ve bereket dolu olacağına, dert ve kederden yana bir sıkıntınız olmayacağına, paranın değerini bilen sevdikleriniz için paranızı harcayan biri olacağınıza işaret eder. 

Rüyada dolu kolonya şişesi görmek ne demek: Bu yıl içinde hafif ve atlatılması kolay bir hastalık yaşayacağınıza, bu durumdan ders çıkarıp sağlığınıza daha fazla önem göstereceğinize ve rutin sağlık kontrollerinizi aksatmayacağınıza delalet eder. 

Rüyada Kolonya Şişeleri Görmek 

Rüya kolonya şişeleri görmek, hayırlı ve bol rızık getiren bir rüya olarak tabir edilir. Çalıştığınız işte misli misli para kazanacağınıza, Allah’a verdiği nimetlerden dolayı sürekli şükrettiğiniz için malınız bollaşacağına, mallarınız bir kısmını fakir fukaraya dağıtacağınıza alamet eder.

Rüyada birden çok kolonya şişesi görmek, bereketli bir döneme girdiğinizi ve yaptığınız yatırımların size kat kat geri döneceğini gösterir.

Kolonya

“Rüyada Kolonya Görmek” üzerine 2 yorum

  1. Rüyamda rahmetli babamın dişi ağrıyor ve ben ona “Al kolonya kokla ferahlık olur” diyorum. Fakat babam hem kokluyor hem de ağrıdan kolonyayı içti.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir