Rüyada Komşu Görmek

Rüyada komşu görmek birtakım dedikodulara uğrayacağınız anlamındadır. Mücadeleli ve tartışmalarla dolu bir döneme girdiğinizi işaret eder.

Rüyada komşu görmek ne demek çevrenizde sizi çekemeyen insanların olduğuna ve yakın çevrenizden birinin arkanızdan konuştuğuna delalet eder.

Rüyada komşunu görmek ne anlama gelir, birtakım dedikodulara maruz kalacağınız anlamına gelir. Mücadele verecek ve tartışmalar yaşayacaksınız.

Rüyada görülen komşu sevilen, güzel, temiz bir komşu ise güzel haberler alacağınıza işarettir.

(Ayrıca bkz: Rüyada Çekiştirmek (Dedikodu) Görmek)

Komşu

“Rüyada Komşu Görmek” üzerine 8 yorum

  1. Eski oturduğum apartmandaki iki komşumla beraberdik, kalabalık bir ortamdı. Çok severdim onları yediğimiz içtiğimiz ayrı gitmezdi. Anlamı nedir?

  2. Köyde hem komşumuz hem akraba kapılarında kalabalıklar beni görmüyorum ama ordayım. “Durun size karpuz ikram edeyim” diyor. Ama bizim dama giriyor, ben de peşinden “Abi ne yapayım, sen desene bir şey diyemiyorum” Utanç sıkılan karpuzlu camdan çıkıyor. Pişman, bihaber kendi danışmanlığı rahat. Ben de şaşırıyorum demek ki sürekli giriyorum diye düşünerek uyandım. Etkisinde kaldım. Saygılar.

  3. Komşumun kanalizasyona düştüğünü görüyorum, bataklık gibi içinden çıkamıyor. Her tarafına dışkı bulaşmış görünüyor, pisliğin içinde.

  4. Merhaba, rüyamda prangalı 2 mahkum tarafından tanımadığım bir evde rehin alındık, benle birlikte birkaç kişi daha vardı yanımda. At arabasıyla mahkumların kaçmasına yardımcı olduk. Yolda çok kalabalık insan topluluklarının arasından çok yakınlarından temas ederek geçtik (at arabasıyla) Yorumlarsanız çok teşekkür ederim. İyi çalışmalar.

  5. Rüyamda çok sevdiğim bir komşum kurban kesiyor ve bize de dana etinden pay ediyor. Bende onları doğruyorum. Ne anlama geliyor?

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir