Rüyada Koparmak Görmek

Rüyada meyve, çiçek, sebze gibi şeyler koparmak kısmettir.

Rüyada koparmak görmek, birden fazla manaya gelmektedir. Hayırlı ve güzel giden bir işin aniden bir olay yüzünden kötü gitmeye başlayacağına, hayat dengesinin değişime uğrayacağına, plansız yaptığınız her işin sonunda başarısızlıkla sonuçlanacağına işaret eder. 

Rüyada koparmak görmenin başka bir tabiri ise şansınızın bir anda değişmesi ve kısmetiniz hiç ummadığınız bir yerden gelmesi anlamını taşır. Yakın bir arkadaşınızın tanıdık vasıtasıyla iş sahibi olacağınıza; evliyseniz hiç planlamadığınız bebek haberi ile hanenizin şenleneceğine delalet eder. 

Rüyada Çiçek Koparmak Görmek 

Rüyada çiçek koparmak görmek, genel olarak olumsuz olarak tabir edilmiştir. Hayatınızı tam yoluna koymuşken bozulacağına, kendi hatanız yüzünden birçok sıkıntı yaşayacağınıza alamet eder. Rüyada çiçek koparmak, nazar değmesi anlamına da gelir. Mutlu olduğunuz evliliğinizde geçimsizlik yaşayacağınızı, yüksek ders notlarınızın bir anda düşeceğini, aile ilişkilerinizde bozulmalar olacağını işaret eder. 

Rüyada Kurumuş Çiçek Koparmak Görmek

Rüyada kurumuş çiçek koparmak görmek, geçmişte yaşadığınız birtakım sıkıntıların nihayete ereceğine, daha güzel günler göreceğinize işaret eder. Hastaysanız kısa bir süre içinde sağlığınıza kavuşacağınıza, tecrübe kazanıp bundan böyle tedbirli adım atacağınıza delalet eder. 

Rüyada Gül Koparmak Görmek 

Rüyada kırmızı gül koparmak görmek, güzel bir ilişkiye imza atmak, evliliğinizde bütün sıkıntıları gidermek, aşık olmak anlamını taşır. Rüyada beyaz gül kopardığını görmek, ciddi bir rahatsızlık geçireceğinize işaret eder. Rüyada sarı gül koparmak, parasal anlamda zor günler yaşayacağınızı; siyah gül koparmak ise sevdiklerinizden uzak kalıp hasret çekeceğiniz anlamına gelir. 

Rüyada Tırnak Koparmak Görmek 

Rüyada tırnak koparmak görmek; hem iş hem de aile hayatınızda sıkıntılı zamanlar yaşayacağınıza, maddi kayıplar yaşayıp borç para alacağınıza, önlem almayıp bu kötü durumları sürdürürseniz işlerin iyice çıkmaza gireceğine delalet eder. 

Rüyada Kıl Koparmak Görmek 

Rüyada kıl koparmak görmek, makam ve mevkide yükselmek, iyi bir konuma gelmek anlamına gelir. Sabrınızın ve azminizin sonucunda yüksek bir makama terfi edileceğinize, şöhret sahibi bir kimse olacağınıza işaret eder. 

Rüyada kıl kopardığını görmek, sağlıklı bir insan olacağınıza, hastalıklar ile uğraşmak zorunda kalmayacağınıza alamet eder. Becerikli bir insan olduğunuzu, tüm işlerin üstesinden kolaylık geldiğinizi gösterir. Bu rüya, bazı alimlere göre olumsuz yorumlandığı görülmüştür. Toplum nezdinde saygınlığınızın azalacağına ve güven kaybedeceğinize delalet eder. 

Rüyada İp Koparmak Görmek 

Rüyada ip koparmak görmek, zor bir işi başarmak için daha çok çalışmanız gerektiğine, emeksiz yemek olmayacağına rivayet eder. Kolay yoldan kazanılan paranın hayır getirmediği, çok istediğiniz hayatı yaşamak için emek harcamanız gerektiği anlamına gelir. 

Rüyada ip koparmak görmenin diğer bir anlamı ise canınızı sıkan kişiler ile görüşmeyi kesmek manasına gelir. Sizi üzüp hayat enerjinizi kaçıran arkadaşlarınızı hayatınızdan çıkaracağınıza, sadece sizi başarıya götüren kişilerle arkadaşlık yapacağınıza işaret eder. 

Rüyada Ağaçtan Elma Koparmak Görmek 

Rüyada elma ağacından elma koparmak görmek, sevilen ve saygın birisi olacağınıza, toplum içinde itibar göreceğinize ve sözü dinlenen birisi olacağınıza işaret eder. Tecrübesine ve bilgisine danışılacak birisi olacağınıza, insanların sizi kötü gün dostu olarak göreceklerine delalet eder. 

Rüyada Saç Kopardığını Görmek

Rüyada saç kopardığını görmek, iş hayatınızda yükselmenize engel olacak kişiler ile uğraşacağınızı, bilmediğiniz bir nedenden ötürü terfi durumunuzun erteleneceğini ve haksızlıklara boyun eğmeyeceğinize işaret eder. 

Rüyada Diş Kopardığını Görmek 

Rüyada diş kopardığını görmek; kafanızı kurcalayan ve tadınızı kaçıran olayların en nihayetinde son bulacağına, hayırlı bir kısmet ile karşılaşacağınıza, hayatınızın sonuna kadar sağlıklı yaşayacağınıza alamet eder.

Bazı rüya tabircilerine göre: Rüyada diş kopması görmek, hayatınızda bazı problemler baş göstereceğine, sıkıntılı bir anınızda size yardım edecek bir arkadaşınız devreye gireceğine işaret eder. 

Koparmak


Dikkat etmeniz gereken başka önemli bir husus ise rüyanızı bir bütün olarak görüp ona göre değerlendirmeye çalışmanız gerekmektedir.

Rüyalar her zaman size ilerisi için bilgi vermek için olmayabilir, günlük hayatınızda üzerine düşündüğünüz konular ile ilgili rüyalar görmeniz doğaldır. Bazen ise rüyalar çok karmaşık ve anlam vermek bir o kadar güçtür. Bu durumlarda tabirlerden yararlanırken dikkat etmeniz gereken husus iyimser olarak yorumlamak olmalıdır.

Rüyanızda ana nesne olarak Koparmak görmüş olabilirsiniz ama mutlaka diğer nesnelerin de rüya tabirlerine bakarak rüyanızı bir bütün olarak anlamlandırmaya çalışınız.

“Rüyada Koparmak Görmek” üzerine 2 yorum

  1. Sayın http://www.ruyatabirleri.gen.tr/

    Rüyamda 3 erkek iş arkadaşımla beraber yol kenarı kumlu bir yer kazdık bir türlü kürekle kumları atamadılar. Ben aldım küreği ve kumları attım. Su çıktı berrak temiz su ve üstüm dizime kadar çamurlu oldu ıslandı. Allah hayır etsin yardımcı olur musunuz? Saygılar, iyi günler.

  2. Merhabalar, rüyamı hayra çevirsin Mevla’m, akşam vakti. Birkaç hanımla birlikteyiz, muhabbet ediyoruz, sol ayak bileğimin eti yarılmış, geriye doğru düşecek gibi ayrılıyor, 10 cm kadar sanki içinde boşluk oluşuyor. Elimle etimi birbirine yapıştırıp yürüyerek sargı bezi almaya gidiyorum. Ağrım yok fakat panikliyorum kan da görmedim. Rabbim hayra çevirsin İnşallah. Biraz sıkıntılı gibi… İyi günler.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir