Rüyada Korsan Görmek

Rüyada korsan görmek, sahte arkadaşlarınız yüzünden yaşamınız tehlikeye girecek demektir. Korsan olduğunuzu gördüyseniz, bu saygınlığınızın kaybolacağına, arkadaş ve akrabalarınızın sizden desteğini çekeceğine yorumlanır. Sahte arkadaşlarınız yüzünden hayatınız tehlikeye girecek. Acımasız, sadece kendi çıkarlarını düşünen, sinsi ve yabancı biridir.

Bkz: Gemici

Rüyada korsan veya korsan gemisi görmek, dış memleketlerden birine verdiğiniz bir siparişin bu günlerde geleceğine, ve bu suretle sürüncemede kalan bir işinizin de bu suretle yapılacağına işarettir. Korsanla tanışıp konuştuğunuzu görmek, çoktandır sizi üzen bir işin bugünlerde halledileceğine işarettir.

Rüyada korsan olduğunu görmek, kurnazca bir hareketle işleri yoluna koymaya ve en zor projeleri bile başarıyla atlatmaya delalettir. Özellikle iş alanında kişinin akıllı hamleler yaparak bir anda ibreyi kendi lehine çevirecek olduğuna, herkesin dikkatini çekerek, iş teklifleri alacağına, kıskanılan, bir anda popüler olan biri haline geleceğine tabir edilir.

Korsan

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir